ILiDAN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Καλησπερα. Εχω ενα PS3 χακαρισμενο και πληρως λειτουργικο στο σαλονι. Εχω επισης και ενα καλο gaming pc στην κρεβατοκαμαρα. Υπαρχει δυνατοτητα να παιζω παιχνιδια που εχω στο ps3 μεσω δικτυου (?) στην οθονη του pc? Η μονη λυση που μπορω να σκεφτω ειναι να τραβηξω ενα 20 μετρα καλωδιο HDMI (αν υπαρχει τετοιο πραγμα) το οποιο βεβαια ουτως ή αλλως δεν μπορει να γινει πρακτικα. Καμια ιδεα;
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 μεταφορά κονσόλας δεν γίνεται; μέσω δικτύου η εικόνα θα είναι μετά απο επεξεργασία οπότε θα βλέπεις κάτι συμπιεσμένο και μετά απο κάποια Χ δευτερόλεπτα. 1
ILiDAN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μεσω Lan υπαρχει τροπος; Η μεταφορα κονσολας ειναι η τελευταια λυση αλλα θελω να την αποφυγω σαν ιδεα.
dreaming123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Όχι δεν γινεταιεσω lan. Η hdmi καλώδιο αρκεί να παραμένει σε σύνδεση το χειριστήριο γιατί λες για 20 μέτρα και η καλύτερη λύση είναι η μεταφορά της κονσόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα