mynam3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Εγώ με παρόμοιο / φτηνό λουρί έχασα ένα κάποια στιγμή
teotsi21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Πολύ ποιοτικά είναι και τα mijobs λουράκια που κυκλοφορούν στο Ali. Τα προτιμώ από το original, που σε μένα και αρκετούς γνωστούς έχει χαλάσει.
FKLDS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Όποιος ενδιαφέρεται για φθηνό original και έχει πόντους στο gearbest, παίζουν αυτά σε διάφορα χρώματα και με εξαργύρωση πόντων η τιμή είναι από 0.8-1.2€. Πρόσφατα πήρα ένα λευκό και όπως επιβεβαιώνεται και από τα reviews, είναι τα αυθεντικά. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από FKLDS
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Τσίμπησα 3 χθες το καθένα σε ξεχωριστό χρώμα 28 λεπτά σήμερα κιόλας τα έστειλαν μπράβο.
iakoboss7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 hours ago, FKLDS said: Όποιος ενδιαφέρεται για φθηνό original και έχει πόντους στο gearbest, παίζουν αυτά σε διάφορα χρώματα και με εξαργύρωση πόντων η τιμή είναι από 0.8-1.2€. Πρόσφατα πήρα ένα λευκό και όπως επιβεβαιώνεται και από τα reviews, είναι τα αυθεντικά. τα αυθεντικα βγαινουν σε 3-4 χρωματα μονο (και πολλα λεω). οποτε δεν ειναι αυτα που ποσταρες. 2 hours ago, teotsi21 said: Πολύ ποιοτικά είναι και τα mijobs λουράκια που κυκλοφορούν στο Ali. Τα προτιμώ από το original, που σε μένα και αρκετούς γνωστούς έχει χαλάσει. τι διαφορα εχουν απο τα original?
teotsi21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 36 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε τα αυθεντικα βγαινουν σε 3-4 χρωματα μονο (και πολλα λεω). οποτε δεν ειναι αυτα που ποσταρες. τι διαφορα εχουν απο τα original? Στο ορίτζιναλ υπάρχει ένα εσωτερικό λαστιχάκι το οποίο χαλαρώνει με τον καιρό (λόγω κακής κόλλας?) και δεν είναι σταθερή η μονάδα του mi band. Σε αυτά δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα, ποιοτικά και χωρίς κάποια αλλοίωση μετά από χρήση μηνών... 1
iakoboss7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 28 minutes ago, teotsi21 said: Στο ορίτζιναλ υπάρχει ένα εσωτερικό λαστιχάκι το οποίο χαλαρώνει με τον καιρό (λόγω κακής κόλλας?) και δεν είναι σταθερή η μονάδα του mi band. Σε αυτά δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα, ποιοτικά και χωρίς κάποια αλλοίωση μετά από χρήση μηνών... μπορεις βαλεις μηπως λινκ απο τον πωλητη? βλεπω διαφορες στα λουρακια απο πωλητη σε πωλητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις