FKLDS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Απo τις φωτογραφίες στα reviews δεν φαίνεται να είναι το αυθεντικό (αυτό το τονίζω γιατί με τα μη αυθεντικά μπορεί να έχετε θέμα με το κούμπωμα). Μπορείτε να διαλέξετε αναμεσα σε 4 χρώματα (μαύρο, άσπρο, πράσινο, μπλε). Μέχρι και 3 στο καλάθι, σας τα δίνει 9 λεπτά/λουράκι, αν βάλετε 4 η τιμή ανεβαίνει 1.37€ ανά λουράκι. Δωρεάν αποστολή. Το μαγαζί για όσους δεν ξέρουν, είναι εμπιστο, αλλά μην περιμένετε χρόνους belgium ή china post. https://www.lightinthebox.com/en/p/smart-bracelet-water-resistant-waterproof-sports-unlocked-android_p5595565.html Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από FKLDS 9 12
teotsi21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Πρακτικά δωρεάν, πήρα για μένα και δύο φίλους, ευχαριστώ. 1
VonLoutsos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 1 hour ago, FKLDS said: Απo τις φωτογραφίες στα reviews δεν φαίνεται να είναι το αυθεντικό (αυτό το τονίζω γιατί με τα μη αυθεντικά μπορεί να έχετε θέμα με το κούμπωμα). Μπορείτε να διαλέξετε αναμεσα σε 4 χρώματα (μαύρο, άσπρο, πράσινο, μπλε). Μέχρι και 3 στο καλάθι, σας τα δίνει 9 λεπτά/λουράκι, αν βάλετε 4 η τιμή ανεβαίνει 1.37€ ανά λουράκι. Δωρεάν αποστολή. Το μαγαζί για όσους δεν ξέρουν, είναι εμπιστο, αλλά μην περιμένετε χρόνους belgium ή china post. https://www.lightinthebox.com/en/p/smart-bracelet-water-resistant-waterproof-sports-unlocked-android_p5595565.html Το κούμπωμα επειδή με τα πολλά βάλε βγάλε μπορεί να σπάσει, το καλύτερο είναι να βγάλεις το κουμπωμα από το αυθεντικό (αν έχει χαλάσει) και να το περάσεις στο unofficial λουράκι. 1
aGka8l Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μακρυά ξεκουμπωναν συνέχεια μέχρι που το χασα! 1
txcellas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Καλύτερα ένα καλό και ακριβό παρά φτηνά και κακής ποιότητας. Πήγα να χάσω και εγώ το band λόγο κουμπωματος! 2
G.makrihairis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Έκανα και εγώ μια παραγγελία 3 τεμάχια αλλά δεν μπορούσα να επιλέξω διαφορετικά χρώματα.....τελικά πήρα 3 μπλέ.
Selespeed Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Είχα πάρει ένα noname για το 1S από το GearBest. Πρέπει να έσπασε σε 3-4 μέρες. Μόνο original για μένα... 1
kob6931 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Αφαιρέθηκε η επιλογή των δωρεάν μεταφορικών ή δεν την βλέπω;
AristidisZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Sorry για το off topic του θέματος, απλά να πω ότι καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε λουράκια των 10 λεπτών, εκτός αν δε σας νοιάζει το ρολόι που φοράτε Πρόσφατα φίλος μου έλεγε ότι αφότου κατέβηκε από το μηχανάκι μετά από 10 λεπτά του κόπηκε το λουράκι από το fenix που έχει, και δεν ήταν λουρί των 10 λεπτών, ήταν ένα συμβατό των 20€... Θα μου πεις ΟΚ, μπορεί να έτυχε, αλλά απλά αναφέρω το περιστατικό... 1
fingolfingr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Καλα τα αυθεντικά λουράκια του mi band δεν ήταν και τόσο ακριβά απο κίνα. Τωρα βέβαια από ότι βλέπω δεν υπαρχουν. Και φυσικά αν θες χρώματα πας σε κατι μη αυθεντικό. Εγώ παντως που εχω ενα noname (μαυρο με κοκκινο πλαισιο εδώ και ενα χρόνο δεν εχω κανενα πρόβλημα. Είναι πιο σκληρό από το αυθεντικό αλλα αυτό απλά το κανει λίγο πιο δυσκολο να βγεί από το λουράκι η "καψουλα"
alexis07 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Αν φοβάστε μην ανοίξει και το χάσετε η λύση είναι μία... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις