xartrip Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Χαιρετώ την παρέα.Έχω ένα tv box(H96 pro plus amlogic) στο οποίο έχω κατεβάσει το kodi και είμαι σε ένα point πλέον που νομίζω δεν βλέπω άκρη.Το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι ενώ μπορεί να βλέπω μια σειρά ή μια ταινία μια χαρά,στο άκυρο με πετάει εκτός χωρίς καν ένδειξη για buffering.Απλά με πετάει στο main screen του kodi στο σημείο που ήμουνα πριν αρχίσει το βίντεο.Αυτό μπορεί να συμβεί 5-6 φορές κατά την διάρκεια μιας ταινίας.Έχω κάνει ότι ρυθμίσεις γίνονται και έχω δει στο youtube,έχω κατεβάσει και τα addons που σου παραμετροποιούν το cache αλλά το πρόβλημα παραμένει.Μάλιστα τις τελευταίες μέρες παρατηρώ και buffering αλλά το μεγάλο ζήτημα εξακολουθεί να είναι το ότι με πετάει έξω συνεχώς.Δεν έχω κάποιο build,μόνο 3-4 βασικά addons. Έχω δοκιμάσει δύο version του Kodi(17.4 & 17.6) και στα δύο συνέβαινε αυτό.Αρχικά σκέφτηκα μήπως είχε θέμα το μποξάκι αλλά σε αυτό δίνω ελάχιστες πιθανότητες γιατί στο speedtest μου βγάζει ότι μου βγάζουν και όλες οι υπόλοιπες συσκευές στο σπίτι(10 download,1 upload).Επίσης όλα τα βίντεο σε Full HD 1080p στο Youtube παίχουν χωρίς κανένα πρόβλημα.Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Σκέφτηκες ηα κανεις μια συνδρομη σρο real debrid και να ησυχασεις με αυτες τις διακοπες?εγω εκανα γιατι με ειχε σπασει τα νευρα στο Nvidia shield και απορω πως δεν το ειχα κανει πιο νωρισ μιλαμε για 2,5 ε τον μηνα ,αναξιο συσητησης οσο και τσαμπα να θελουμε να βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartrip Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δεν με ενδιαφέρει τόσο το τσάμπα της υπόθεσης όσο η ευκολία και οι επιλογές.Μου την έδινε η διαδικασία να είμαι στο pc και να μπλέκω με καλώδια,hdmi,υπολογιστές κ.λ.π. συνέχεια οπότε πήρα αυτό το μποξάκι για να κάνω την δουλειά μου πιο εύκολα μέσω και του KODI.Αυτό που μου την σπάει είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται όλο αυτό το θέμα με τις διακοπές.Δεν είναι το buffer αλλά ότι απλώς σταματάει άκυρα σαν να κάνει load το βίντεο μέχρι ένα σημείο.Ότι ρυθμίσεις και να του έχω κάνει το πρόβλημα συνεχίζει(άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Στις 15/8/2018 στις 9:42 ΠΜ, xartrip είπε Χαιρετώ την παρέα.Έχω ένα tv box(H96 pro plus amlogic) στο οποίο έχω κατεβάσει το kodi και είμαι σε ένα point πλέον που νομίζω δεν βλέπω άκρη.Το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι ενώ μπορεί να βλέπω μια σειρά ή μια ταινία μια χαρά,στο άκυρο με πετάει εκτός χωρίς καν ένδειξη για buffering.Απλά με πετάει στο main screen του kodi στο σημείο που ήμουνα πριν αρχίσει το βίντεο.Αυτό μπορεί να συμβεί 5-6 φορές κατά την διάρκεια μιας ταινίας.Έχω κάνει ότι ρυθμίσεις γίνονται και έχω δει στο youtube,έχω κατεβάσει και τα addons που σου παραμετροποιούν το cache αλλά το πρόβλημα παραμένει.Μάλιστα τις τελευταίες μέρες παρατηρώ και buffering αλλά το μεγάλο ζήτημα εξακολουθεί να είναι το ότι με πετάει έξω συνεχώς.Δεν έχω κάποιο build,μόνο 3-4 βασικά addons. Έχω δοκιμάσει δύο version του Kodi(17.4 & 17.6) και στα δύο συνέβαινε αυτό.Αρχικά σκέφτηκα μήπως είχε θέμα το μποξάκι αλλά σε αυτό δίνω ελάχιστες πιθανότητες γιατί στο speedtest μου βγάζει ότι μου βγάζουν και όλες οι υπόλοιπες συσκευές στο σπίτι(10 download,1 upload).Επίσης όλα τα βίντεο σε Full HD 1080p στο Youtube παίχουν χωρίς κανένα πρόβλημα.Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει? Το TV box παίρνει internet μέσω WiFi; Δες μήπως στιγμιαία αποσυνδέεται από το δίκτυο και για αυτό και σε πετάει έξω. Δοκίμασε ενσύρματη σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, enterhere είπε Το TV box παίρνει internet μέσω WiFi; Δες μήπως στιγμιαία αποσυνδέεται από το δίκτυο και για αυτό και σε πετάει έξω. Δοκίμασε ενσύρματη σύνδεση. Δεν θα έπρεπε αν συμβαίνει κάι τέτοιο να κολλάει η σειρά στο σημείο εκείνο και να κάνει buffering; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, -WISE- είπε Δεν θα έπρεπε αν συμβαίνει κάι τέτοιο να κολλάει η σειρά στο σημείο εκείνο και να κάνει buffering; Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιες περιπτώσεις που χάνω το internet, τότε με πετάει έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_takis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά με streaming σε τοπικό δίκτυο. Προβληματικό καλώδιο ethernet ήταν το θέμα μου. Στην περίπτωσή σου κάτι ανάλογο θεωρώ πως συμβαίνει. Για κάποιο λόγο χάνει για λίγο το internet, και σε κόβει. Είτε me WIFI είτε με ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Φίλε μου η λύση για αυτά τα σάπια κινέζικα boxes είναι μια και το όνομα της LibreElec. Είναι καθαρό kodi (τρέχει πάνω σε Linux και δεν το παίρνεις χαμπάρι) χωρίς τα προβλήματα του Android. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το box και την ψυχική σου υγεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_takis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Φίλε μου η λύση για αυτά τα σάπια κινέζικα boxes είναι μια και το όνομα της LibreElec. Είναι καθαρό kodi (τρέχει πάνω σε Linux και δεν το παίρνεις χαμπάρι) χωρίς τα προβλήματα του Android. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το box και την ψυχική σου υγεία. Ισχύει. Για την ακρίβεια είχα πάθει πλάκα όταν είχα δει ότι χρησιμοποιούσε μόνο 100-150mb μνήμη για να τρέξει το kodi. Παρ' όλα αυτά εμένα δεν με βόλεψε γιατί δεν έχει δικαιώματα να κλείνει τελείως τη συσκευή με χρονοδιακόπτη. Το χρειάζομαι γιατί κάθε βράδυ βάζω κάτι να δω, αλλά με παίρνει ο ύπνος και δεν θέλω να μένει κάθε βράδυ ανοιχτή η συσκευή μέχρι το πρωί. Όχι για θέμα οικονομίας, αλλά για θέμα θερμοκρασιών και φυσικής αλλοίωσης των εξαρτημάτων. Αυτό το έχω βρει μόνο στο SPMC. Παρ' όλα αυτά, για να μην βγαίνω και offtopic, αν τυχόν το πρόβλημα είναι σε καλώδιο ή γενικά στο internet, θα παραμείνει ακόμα και με LibreΕlec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Στις 18/8/2018 στις 8:04 ΜΜ, Bourdoulas είπε Φίλε μου η λύση για αυτά τα σάπια κινέζικα boxes είναι μια Δεν είναι "σάπιο" το Amlogic H96 Pro φίλε. Για την ακρίβεια είναι ένα από τα καλύτερα κινέζικα (S912/3gb ram/32gb rom)που μπορείς να αγοράσεις σε νορμάλ τιμή. Αυτό και το Beelink GT1 Ultimate (με τα ίδια χαρακτηριστικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μια σαπίλα είναι. Και δεν αφορά τα specs. Αυτό θα έπρεπε να είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να ενδιαφέρει κάποιον. Για κάποιον που βλέπει rips από yifi στην 32 ιντσών τηλεόραση του καλά είναι. Το λογισμικό είναι το άλφα και το ωμέγα. Για αυτό και με libreelec πετάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα