Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για να σας φύγει η απορία γιατί βλέπω να βγαίνω και ο κακός τις υπόθεσης αποτι βλέπω, βγαίνω +20 ευρώ...που προφανώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου...μηπως το όλο θέμα έγινε και για να βγάλω κέρδος?  Ας μην τρελαθούμε..  

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην τρελαθούμε τώρα, δεν θα δώσουμε και βραβείο στο κατάστημα. Αναφέρθηκε η κάρτα αγοράστηκε και η απόδειξη λέει 360 ?. Τώρα την έχει το συγκεκριμένο 460 (αν θυμάμαι καλά ?) Ποιος είναι ο κερδισμένος λοιπόν ? Το θέμα αν η κάρτα έχει μεταπωληθεί δεν αλλάζει κάτι. Θα μπορούσε ο TS να μην την είχε πάρει από 2ο χέρι αλλά να του την είχαν κάνει δώρο ή να την είχε κερδίσει. Και πάλι κερδισμένος βγαίνει με βάση τα προηγούμενα σκεπτικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως που είχα πουλήσει πριν από χρόνια μια Rampage IV extreme αγορασμένη από το msystems δεν υπήρχε πρόβλημα με την αλλαγή όταν έβγαλε πρόβλημα (κάτι με τις pci-e νομίζω). Την πήγε στο συγκεκριμένο κατάστημα, την έλεγξαν μπροστά του (μιας και αυτοί δεν είχε διαθέσιμο επεξεργαστή των 500€ για δοκιμές και χρησιμοποιησαν τον δικό του) και όταν άρχισαν τα περίεργα μετά από μερικές φωνές προχώρησαν στην αντικατάσταση. Και ας ήταν στο δικό μου όνομα η απόδειξη. Φυσικά με είχε πάρει τηλέφωνο πριν την πάει ώστε αν με καλέσουν να ξέρω. Βέβαια δεν ξέρω πόσο καιρό πήρε η αντικατάσταση άλλα μιας και ήταν ακριβή η μητρική.... ίσως να πήρε λίγο. Αλλά σε κάθε περίπτωση αυτός πήρε νέα μητρική.

Όλα τα καταστήματα έτσι κάνουν και όπου σε πιάσουν. Πλαίσιο πριν χρόνια πάω vertex 2 για αλλαγή. Μου δίνουν agility 3. Καλύτερες ταχύτητες κλπ. Τους ρώτησα τι θα μου έδιναν αν είχα αρχικά agility 2 (που έκανε τότε 20-30€ λιγότερο νομίζω) και μου απάντησαν.... πάλι agility 3. Μίλησα με τον καταναλωτή και μου πρότειναν πριν κάνω καταγγελία να μιλήσω με μια υπεύθυνη στα κεντρικά του πλαίσιο. Μίλησα, της είπα που βρήκα το τηλέφωνο και τι θεωρούσα εγώ λογική αντικατασταση, συμφώνησε και όταν πήγα στο κατάστημα λίγα λεπτά αργότερα μου εδωσαν ένα vertex 3.

Με λίγα λόγια πιστεύω ότι βιάστηκες.

Επεξ/σία από fingolfingr
  • Like 1
Δημοσ.

Το κατάστημα δεν ήθελε να δώσει καινούργια κάρτα γιατι κοστίζει 480 πλέον στο σάιτ τους 

2 ώρες πριν, ELMastas είπε

Το αν είναι η κάρτα μεταχειρισμένη ενοείται πως παίζει τον ρόλο του αν και δεν αλλάζει τα επι της ουσίας.

Ενοείται πως βγαίνει κερδισμένος γιατί δεν πλήρωσε φαντάζομαι την τιμή που είχε καινούργια (αλλιώς δεν θα την έπαιρνε απο αγγελία) δεν είναι μόνο αυτό,αλλά παίρνει και μετρητά που αρκετά δύσκολα πληρώνει κάποιος σήμερα,το κατάστημα εννοείται πως το συνέφερε να ψάξει να βρεί άλλη κάρτα για αντικατάσταση,αλλά μάλλον ήθελαν να ξεμπερδεύουν και να μην έχουν μπλεξίματα και αρνητικές αξιολογήσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tselehub είπε

Και για να σας φύγει η απορία γιατί βλέπω να βγαίνω και ο κακός τις υπόθεσης αποτι βλέπω, βγαίνω +20 ευρώ...που προφανώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου...μηπως το όλο θέμα έγινε και για να βγάλω κέρδος?  Ας μην τρελαθούμε..  

Ναι ρε φιλε ,είσαι κακός γιατί πήρες μεταχειρισμένη κάρτα με απόδειξη,την πλήρωσες και εν μέσω τρέλας mining,σου χάλασε και ήρθες εδώ να ρωτήσεις γνώμες και δεν είπες από την αρχή οτι η κάρτα είναι δευτερο χέρι.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !! Άκουσες? 

Δεν είπες στους "δικαστες" του ινσομνια την αλήθεια?  Που ακούστηκε... 

Και αν υπάρχει και περίπτωση,λεμε αν δηλαδή,να βγεις έστω και ένα ευρώ κερδισμένος τοτε ...εισαι ΕΝΟΧΟΣ 

Άλλη φορά φιλε όταν θες σχετική βοήθεια θα έρχεσαι με τον κηδεμόνα σου,θα παραθέτεις παραστατικά αγοράς,φωτοτυπία ταυτότητος και απολυτηριο στρατου.

Α καλου κακου κράτα και κανα διαβατήριο,δεν ξέρεις μωρέ,μπορεί κανενας εδώ να στο ζητησει κι αυτό . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Μην τρελαθούμε τώρα, δεν θα δώσουμε και βραβείο στο κατάστημα. Αναφέρθηκε η κάρτα αγοράστηκε και η απόδειξη λέει 360 ?. Τώρα την έχει το συγκεκριμένο 460 (αν θυμάμαι καλά ?) Ποιος είναι ο κερδισμένος λοιπόν ? Το θέμα αν η κάρτα έχει μεταπωληθεί δεν αλλάζει κάτι. Θα μπορούσε ο TS να μην την είχε πάρει από 2ο χέρι αλλά να του την είχαν κάνει δώρο ή να την είχε κερδίσει. Και πάλι κερδισμένος βγαίνει με βάση τα προηγούμενα σκεπτικά.

Οι κάρτες από διαγωνισμό είναι χωρίς εγγύηση.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Ναι ρε φιλε ,είσαι κακός γιατί πήρες μεταχειρισμένη κάρτα με απόδειξη,την πλήρωσες και εν μέσω τρέλας mining,σου χάλασε και ήρθες εδώ να ρωτήσεις γνώμες και δεν είπες από την αρχή οτι η κάρτα είναι δευτερο χέρι.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !! Άκουσες? 

Δεν είπες στους "δικαστες" του ινσομνια την αλήθεια?  Που ακούστηκε... 

Και αν υπάρχει και περίπτωση,λεμε αν δηλαδή,να βγεις έστω και ένα ευρώ κερδισμένος τοτε ...εισαι ΕΝΟΧΟΣ 

Άλλη φορά φιλε όταν θες σχετική βοήθεια θα έρχεσαι με τον κηδεμόνα σου,θα παραθέτεις παραστατικά αγοράς,φωτοτυπία ταυτότητος και απολυτηριο στρατου.

Α καλου κακου κράτα και κανα διαβατήριο,δεν ξέρεις μωρέ,μπορεί κανενας εδώ να στο ζητησει κι αυτό . 

Γελάω 

Δημοσ.

Δεν ξερω απο που ακριβως προεκυψε το προβλημα/θεμα με την μτχ που το κανουν ορισμενοι.

Εγω το τονισα αυτο μονο και μονο γιατι σε επιστροφη χρηματων ή σε περιπτωση αντικαταστασης χρειαζεται επιβεβαιωση του κατοχου του ονοματος της εγγυησης.

Αλλιως ειναι κοινως να ειναι η καρτα στο ονομα σου και αλλιως στο ονομα τριτου που οπως και εγινε πρεπει να απευθυνθεις στο ατομο που την αγορασες να σε βοηθησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...