tselehub Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, τους πήρα τηλ και είπα ότι δεν θέλω το πιστωτικο και βάση νόμου δικαιουμαι αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων... Και αφού κόλλησε το κεφάλι του για 10 δευτερόλεπτα μου είπε ωραία στείλε μου ταυτότητα για να προχωρήσουμε στην επιστροφή! Τώρα τι θα γίνει θα δείξει! Και πόσο καιρό θα χρειαστεί! 1
jerry banana Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, tselehub είπε Καλησπέρα, τους πήρα τηλ και είπα ότι δεν θέλω το πιστωτικο και βάση νόμου δικαιουμαι αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων... Και αφού κόλλησε το κεφάλι του για 10 δευτερόλεπτα μου είπε ωραία στείλε μου ταυτότητα για να προχωρήσουμε στην επιστροφή! Τώρα τι θα γίνει θα δείξει! Και πόσο καιρό θα χρειαστεί! Μια χαρά έκανες μπράβο σου γιατί σου αξίζει και με το παραπάνω η επιστροφή.Θα σου επιστραφεί ολόκληρο το αρχικό ποσό που είχες διαθέσει για τη κάρτα?
tselehub Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, jerry banana είπε Μια χαρά έκανες μπράβο σου γιατί σου αξίζει και με το παραπάνω η επιστροφή.Θα σου επιστραφεί ολόκληρο το αρχικό ποσό που είχες διαθέσει για τη κάρτα? Αποτι φαντάζομαι ναι! Τι θα επιστρέψουν? Τα μισά? Τα χρήματα που έδωσε θέλω να πιστεύω! Όπως σε όλα τα μαγαζιά!
jerry banana Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, tselehub είπε Αποτι φαντάζομαι ναι! Τι θα επιστρέψουν? Τα μισά? Τα χρήματα που έδωσε θέλω να πιστεύω! Όπως σε όλα τα μαγαζιά! Κανονικά έτσι είναι το σωστό και το νόμιμο απλώς ρώτησα γιατί έχω ακούσει σστο παρρελθόν διάφορα κουλά.
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Για εμένα βγαίνεις χαμένος. Θα έπρεπε να πάρεις την ίδια κάρτα τέλεια και παύλα. Την έχει ο προμηθευτής ειναι υποχρεωμένοι να σου τη δώσουν. Δεν γίνεται να μη γίνει χρήση της εγγύησης ειναι παράλογο 1
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Αν δεν έστειλε ταυτότητα ακόμη το σώζει
tselehub Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Παιδιά το θέμα που δεν μπορώ να κάνω και πολλά, είναι ότι είχα πάρει την κάρτα από κάποιο παλικάρι, και ότι κίνηση γίνει πρέπει να γίνει από αυτόν... Εγώ στην ουσία δεν είμαι τίποτα... Οποτε επειδή είναι και από μακριά το παλικάρι, δεν μπορώ να έχω και πολλά μπερδεματα γιατί τον έχω πριξει και αυτόν οπότε να πάρω έστω τα χρήματα που είχα δώσει και τελειώνει εκεί το παραμύθι!
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ας μας ελεγες απο την αρχη οτι ηταν μεταχειρισμένη 1
tselehub Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Ας μας ελεγες απο την αρχη οτι ηταν μεταχειρισμένη Δεν έχει να κάνει με το όλο θέμα! Η σας τα λέω εγώ ή ο άλλος το ίδιο πράγμα είναι... Και αυτοί στο μαγαζί δεν ήξεραν με ποιον μιλούσαν(δεν ρώτησαν κιόλας) οπότε το ίδιο είναι.
Virus200 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Φυσικά και έχει σημασία το ότι είναι Μεταχειρισμένη αν το έλεγες από την αρχή δεν θα καθόντουσαν 3 σελίδες τα παιδιά να σου λένε για καταγγελίες στον συνήγορο του πολίτη από την στιγμή που δεν μπορείς διότι δεν την αγόρασες εσύ από το κατάστημα πες το από την αρχή να γλιτώσεις και τον χρόνο. Μην το πάρεις στραβά αυτό που σου λέω αλλά όταν αναφέρουμε ένα πρόβλημα παραθέτουμε όλες τις λεπτομέρειες.
tselehub Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ότι σας έλεγα τα είχα πει με το παλικάρι,και προσφερθηκε να κάνουμε ότι κίνηση χρειαστεί! Είτε με συνήγορο είτε όχι! Οπότε είναι σαν το thread να έγινε από το φίλο!
Fulgore Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γιαυτο πολλες φορες απο τετοια θεματα που ανοιγονται προσωπικα κραταω επιφυλαξεις για το τι ομιλια/επικοινωνια εχει γινει μεταξυ καταστηματος και πελατη γιατι αλλα μπορει να γραφει καποιος εδω στο forum και αλλα να ισχυουν και στην πραγματικοτητα. Οχι φυσικα οτι αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουμε διαβασει αρκετα στραβα ανα καιρους στο κομματι του after sales support για τα καταστηματα αλλα λεμε τωρα. Περαν τουτου ας παρει ο συμφορουμιτης τα χρηματα του πισω να παει να αγορασει οποια 580 θελει αυτη την φορα στο ονομα του. Μακαρι να καταφερει να βγαλει ακρη να ξεμπερδευει(μιας και δεν μπορει καν να παει απο το καταστημα λογω αποστασης). Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Fulgore 1
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ο συμφορουμιτης βγαίνει κερδισμένος καθώς παίρνει παραπάνω πίσω από όσα πληρωσε
ELMastas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ο συμφορουμιτης βγαίνει κερδισμένος καθώς παίρνει παραπάνω πίσω από όσα πληρωσε Το αν είναι η κάρτα μεταχειρισμένη ενοείται πως παίζει τον ρόλο του αν και δεν αλλάζει τα επι της ουσίας. Ενοείται πως βγαίνει κερδισμένος γιατί δεν πλήρωσε φαντάζομαι την τιμή που είχε καινούργια (αλλιώς δεν θα την έπαιρνε απο αγγελία) δεν είναι μόνο αυτό,αλλά παίρνει και μετρητά που αρκετά δύσκολα πληρώνει κάποιος σήμερα,το κατάστημα εννοείται πως το συνέφερε να ψάξει να βρεί άλλη κάρτα για αντικατάσταση,αλλά μάλλον ήθελαν να ξεμπερδεύουν και να μην έχουν μπλεξίματα και αρνητικές αξιολογήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα