postfire Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) οπως ειπες ειδες οτι υπαρχει διαθεσιμη μια καρτα παρε αυριο χωρις να πεις πιος εισαι και πες οτι θες να την αγορασεις ρωτα αν ειναι διαθεσιμη και καλυτερη πες και για αλλη μια καρτα για να μην το υποψιαστουν αν σου πουνε ειναι διαθεσιμη τοτε πες ειμαι ο ταδε αρα υπαρχει καρτα αντικαταστασης αν σου πουνε μα μου πες ειστε υποχρεωμενοι να μου την αλλαξετε αλλιως θα προχωρησω βαση νομου Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από postfire 2
Fulgore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Χωρις πολλα πολλα ζητας ή αντικατασταση της καρτας ή επιστροφη χρηματων. Ακομα και το πρωτο να σου αρνηθουν,δεν μπορουν να σου αρνηθουν με τιποτα το δευτερο. 2
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Πες μας ποιο ειναι το κατάστημα να το αποφύγουμε μελλοντικά και ασε και μια κριτικη με το στορυ στο Skroutz και επισης ειναι νομιζω υποχρεωμενοι να σου δωσουν την καρτα. Πιστωτικο δεν παιζει δεν εχει καταργηθει το μοντελο, το πιστωτικο στο δινουν γιατι τωρα την πουλανε ακριβα 1
Fulgore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Το αναφέρει το κατάστημα στην αρχή. Πάντως αν του επιστρέψουν τα χρήματα πίσω δεν δικαιολογεί αρνητική αξιολόγηση. 1
tselehub Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Πες μας ποιο ειναι το κατάστημα να το αποφύγουμε μελλοντικά και ασε και μια κριτικη με το στορυ στο Skroutz και επισης ειναι νομιζω υποχρεωμενοι να σου δωσουν την καρτα. Πιστωτικο δεν παιζει δεν εχει καταργηθει το μοντελο, το πιστωτικο στο δινουν γιατι τωρα την πουλανε ακριβα Ακριβώς! Δικό τους πρόβλημα το ποσό έχει τώρα...
postfire Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 διαβασε πιο πανω τι σου γραφω φερσου εξυπνα
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Το αναφέρει το κατάστημα στην αρχή. Πάντως αν του επιστρέψουν τα χρήματα πίσω δεν δικαιολογεί αρνητική αξιολόγηση. Έχεις δικαιο δε το είδα. Για ποιο λόγο να επιστραφούν τα χρήματα όταν μπορεί να γίνει αντικατάσταση φίλε μου; Η RX 580 ειναι διαθέσιμη νομίζω παντού και συγκεκριμένα η ASUS που έχει και συνεργασία με Msystems έχει την κάρτα διαθέσιμη. Νομίζω είναι παράνομο αυτό που κάνουν αφού ο καταναλωτής επιλέγει επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση . 25 λεπτά πριν, tselehub είπε Ακριβώς! Δικό τους πρόβλημα το ποσό έχει τώρα... Κάνε αυτό που λέει ο postfire!
donstefano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Κανε καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη και αμα θες και στη γενικη γραμματεια του καταναλωτη. Ο συνηγορος κανει ενεργειες για φιλικο διακανονισμο δλδ στην περιπτωση σου να παρεις νεα καρτα χωρις προβλημα και η γενικη γραμματεια ριχνει προστιματα αν διαπιστωσει παραβαση της νομοθεσιας. Μη μασας....βαρα τους.Θα βγεις κερδισμενος.Εσενα δε σε νοιαζει αν ανεβηκε η οχι η τιμη.Προβλημα τους...Τελεια και παυλα. Αυτα 2
Fulgore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Έχεις δικαιο δε το είδα. Για ποιο λόγο να επιστραφούν τα χρήματα όταν μπορεί να γίνει αντικατάσταση φίλε μου; Η RX 580 ειναι διαθέσιμη νομίζω παντού και συγκεκριμένα η ASUS που έχει και συνεργασία με Msystems έχει την κάρτα διαθέσιμη. Νομίζω είναι παράνομο αυτό που κάνουν αφού ο καταναλωτής επιλέγει επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση . Κάνε αυτό που λέει ο postfire! Λέω ότι είναι νόμιμο αυτό περί επιστροφής χρημάτων για την αρνητική αξιολόγηση που αναφέρθηκε. Αν του πουν ότι μόνο πιστωτικό δίνουν τελικά τότε ναι θα στέκει η αρνητική .Επίσης την επιστροφή χρημάτων την αναφέρω μιας και υποτίθεται ανακοινώνονται και οι νέες nvidia την Δευτέρα,άρα να τον ενδιαφέρει κάποια κάρτα από τις νέες. Εννοείται ότι μεταξύ αντικατάστασης και πιστωτικού τον συμφέρει ή αντικατάσταση. 1
Havik Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Ακόμα και αν τον ενδιαφέρει η νέα γένια της nvidia με την διαφορά τιμής στα 100€ πιο πολύ συμφέρει να του κάνουν αντικατάσταση και να την πουλήσει εδώ σφραγισμένη.
tselehub Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Παιδιά εγώ κάρτα θέλω... Και αυτή που είχα μάλιστα... Αν δεν μπορούν να μου την δώσουν τότε ας μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω να πάω να την πάρω από αλλού, αυτή η οποία άλλη θέλω... Skroutz έχει 350 και εκεί έχει 480...Αν είναι δυνατόν. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, tselehub είπε Παιδιά εγώ κάρτα θέλω... Και αυτή που είχα μάλιστα... Αν δεν μπορούν να μου την δώσουν τότε ας μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω να πάω να την πάρω από αλλού, αυτή η οποία άλλη θέλω... Skroutz έχει 350 και εκεί έχει 480...Αν είναι δυνατόν. Εχεις δικαιωμα επιστροφης χρηματων και αν σου πουν γιατι πες τους γιατι εσυ την εν λογω συγκεκριμενη καρτα θες και οχι καποια αλλη,ουτε θα δωσεις παραπανω χρηματα για την καρτα που δικαιουσαι δωρεαν. Επιστροφη χρηματων δεν μπορουν να σου αρνηθουν. Η τιμη της στα 480ευρω εχει μεινει απο πιο παλια που υπηρχε η μανια του mining Και οι τιμες ηταν στα υψη,απλα δεν εχουν αλλαξει τις τιμες. Γιαυτο ειπα οτι αν δεν βρεις ακρη να παρεις τα χρηματα σου πισω,και στην τελικη την αγοραζεις απο αλλο καταστημα στα χρηματα αυτα. 2
Inler Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Προσπάθησε να τους εξηγήσεις με απλό τρόπο αυτό που σου είπαν τα υπόλοιπα παιδιά και πιστεύω θα βγάλεις άκρη και σχετικά γρήγορα Απλά είναι η λανθασμένη λογική το κάνουμε σε 10 και όσοι τσιμπήσουν....Στην προκειμένη για κάρτα που υπάρχει ακόμα stock το θεωρώ τραγικό από ένα μαγαζί με καλό όνομα στο χώρο....Φανταστείτε τι γίνεται όταν δεν υπάρχει πλέον απόθεμα και αρχίζουν οι εκτιμήσεις για πιστωτικά και άλλα τραγικά(γενικά το αναφέρω).... Θα το ξαναπώ επειδή βλέπω γενικά το rma να είναι ιδιαίτερα προβληματικό στη χώρα μας είναι κρίμα να δίνετε 300€+ και μετά να τραβάτε ότι τραβάτε Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Inler
postfire Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 τι να εξηγησει ειναι η πολιυτικη τετοια για να γλυτωσουν λεφτα φιλε παιξε το εξυπνα και εσυ οπως το παιζουν και αυτοι 1
jerry banana Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 14/8/2018 στις 10:26 ΜΜ, tselehub είπε Καλησπερα, μου χαλασε η rx 580 strix 8gb TOP edition που ειχα και την εστειλα πισω στο καταστημα για εγγυηση! Μου ειχαν πει οτι αν βρουν προβλημα θα γινει αντικατασταση! βρηκαν το προβλημα και μου ειπαν οτι θα μ κοψουν ενα πιστωτικο 345ευρω!(Δηλαδη θα παρω απο το καταστημα οτι 8ελω με 345Ε) Εγω τους ειπα γιατι δεν μου την κανουν αντικατασταση και μου ειπαν οτι ο προμηθευτης δεν την δινει! Συγνωμη δεν ξερω απο αυτα αλλα ετσι λειτουργει? Αυτο φανταζομαι γινεται γιατι η καρτα ειχε αγοραστει 345 πριν 1,5 χρονο και τωρα στο καταστημα εχει 450Ε! Είναι λογικο αυτο? Εμενα δεν με ενδιαφερει ποσο εχει η καρτα τωρα, αλλα αφου την πηρα απο εκει και μου χαλασε φανταζομαι ειναι αναγκασμενοι να μου την αντικαταστησουν...ειμαι λαθος? Τελικά φίλε τι σου είπαν?Πάντως κρίμα γιατί είχα το msystems για τα καλύτερα ηλεκτρονικά ελληνικά μαγαζιά. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από jerry banana 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα