LastSurvivor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Τα περισσότερα από τα reviews που διάβασα είναι θετικά, δεν θα το πρότεινα χωρίς να το ψάξω λίγο. Αλλά από κει και πέρα έχεις δίκιο, ίσως να το βλέπω λάθος και να μην αξίζει τόσο μεγάλη υποχώρηση σε τέτοιο budget στο κουτί μιας και ένα ποιοτικό μπορεί να μείνει και για επόμενη αναβάθμιση. Ζητώ συγνώμη λοιπόν.
TopCLR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 31/8/2018 στις 7:56 ΜΜ, LastSurvivor είπε Κουτί μπορείς να πας και σε κάτι πιο οικονομικό. (https://www.skroutz.gr/s/13589695/Cougar-MX330-G.html#specs) Νομίζω έχει και καλύτερο airflow. ... Στις 1/9/2018 στις 2:55 ΜΜ, LastSurvivor είπε Το κουτί που πρότεινα και όμορφο είναι (θα με πεις θέμα γούστου είναι αυτό) αλλά και λειτουργικό. Έχει καλούς χώρους και καλό airflow. Από κει και πέρα μια πρόταση έκανα απλά να το δει αν θέλει, δεν τον ανάγκασα να το αγοράσει. Δεν έχει αρκετούς χώρους το Cougar MX330-G (Max. CPU Cooler Height: 155mm / 6.1 in) για να χωρέσει την Be quiet Dark Rock pro 4 (Overall dimensions without mounting material (L x W x H): (mm)145.7 x 136 x 162.8) που έχει αυτή η σύνθεση.
japan_temple_r10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραια ευχαριστω για τις απαντησεις σας και τον χρονο σας... Κραταω την λιστα και ισως παω για την Gaming M5... Οτιδηποτε αλλο εχει να προσθεσει καποιος για να βγει η συνθεση καλυτερη καλοδεχουμενος!
giankis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα στη παρέα! Παιδες μια ερώτηση! Εχω ενα μηχανημα αρκετα παλιο που για τ χρονια του ηταν αριστο! Σκεφτομαι να παρω μονο εναν ssd ενα τροφοδοτικό και μια γραφικών γιατι καηκε! Το χω στην ακρη κανα χρονο εχω στησει αλλη μοναδα! Βρήκα σε προσφορά καλη την EVGA GTX1050 Ti gaming! Έχει κανεις αποψη για τη καρτα? Και κατα ποσο θα τρεξει ομαλα με 4Gb Ram που του φορουσα και εναν αν δε κανω λάθος Core 2 Quad core καλο μοντέλο δε θυμαμαι ακριβως ποιο! Ευχαριστώ πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα