Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Όχι,εφοσων δεν γίνει μεταβίβαση, ιδιοκτήτης του αμαξιού δεν είναι ο γιος αλλά ο γονιός με μόνιμη κατοικία επαρχία.Απο εκεί και πέρα το αμάξι Ι.Χ μπορεί να κυκλοφορεί όπου θέλει. Αν γινόταν μεταβίβαση στο γιο,τότε πρέπει να το ασφαλίσει ο γιος με έδρα την Αττική.
JOHN ONLY Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Έτσι πιστευω και γω αλλά μπήκα σε σκέψεις όταν στους όρους τους γράφουν ότι μπορούν να ρωτήσουν την μόνιμη κατοικία του οδηγού σε περίπτωση ατυχήματος αλλά μάλλον τους λες το πήρα προσωρινά για μια βδομάδα και τελειωνει εκεί το θέμα. Ευχαριστώ.
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Έτσι πιστευω και γω αλλά μπήκα σε σκέψεις όταν στους όρους τους γράφουν ότι μπορούν να ρωτήσουν την μόνιμη κατοικία του οδηγού σε περίπτωση ατυχήματος αλλά μάλλον τους λες το πήρα προσωρινά για μια βδομάδα και τελειωνει εκεί το θέμα. Ευχαριστώ. Στους όρους ποιας ασφαλιστικής το γράφουν? Αν θέλεις κάνε c/p το κομμάτι που το γράφει καθώς και το link με τους όρους. Πάντως στην Hellas Direct που ασφαλίζομαι τα τελευταία χρόνια η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του ιδιοκτήτη και του οδηγού δεν παίζει κανένα ρόλο, σημασία έχει η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του ατόμου που είναι δηλωμένο ως κύριος οδηγός. Πάντως έστω ότι αποδείξουν ότι ο κύριος οδηγός δεν ζει στην επαρχία όπως έχει δηλωθεί αλλά στην Αθήνα, το πολύ πολύ να ζητήσουν διαφορά ασφαλίστρων για το συγκεκριμένο όχημα.
JOHN ONLY Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Αλλά τώρα που το ξαναβλέπω είναι για την φροντίδα ατυχήματος για να δουν που θα μετακινήσουν το όχημα λογικά.
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 @JOHN ONLY Εφόσον αυτός που οδηγούσε δεν είναι ούτε ο δηλωμένος ως κύριος οδηγός ούτε ο ιδιοκτήτης, λογικό είναι να ζητήσουν τα πλήρη στοιχεία του (διεύθυνση μονίμου κατοικίας, αριθμούς κινητού και σταθερού τηλεφώνου κτλ) μια και δεν τα έχουν. Η ουσία της συγκεκριμένης παραγράφου είναι να σε ενημερώσει για το ποια στοιχεία θα σου ζητήσουν όταν τηλεφωνήσεις για αναγγελία ζημιάς/βλάβης. 1
blackhill66 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Στις 14/8/2018 στις 4:34 ΜΜ, Fan είπε Έμενα επαρχία στο πατρικό μου μέχρι και πριν 5-6 χρόνια μέχρι να έρθω για δουλειά στην Αθήνα. Πλήρωνα κανονικά την ασφάλεια του αυτοκινήτου χωρίς να έχω αλλάξει ποτέ τη διεύθυνση κατοικίας. Ο ασφαλιστής μου είχε πει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αποφάσισα να αλλάξω ασφάλεια και βλέπω ότι εάν δηλώσω τόπο κατοικίας Αθήνα υπάρχει υψηλότερη χρέωση 50 ευρώ περίπου. Εάν συνεχίσω να δηλώνω τη διεύθυνση του πατρικού μου στην επαρχία θα υπάρχει πρόβλημα; Η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου αυτή γράφει έτσι και αλλιώς. Επίσης το ίδιο το αυτοκίνητο βρίσκεται εκεί για 3-4 μήνες τον χρόνο και εγώ πηγαίνω σχεδόν κάθε μήνα. Δύο ασφαλιστές που ρώτησα μου είπαν διαφορετικά πράγματα. Επίσης τώρα τελευταία που άρχισα να το ψάχνω κατάλαβα ότι αυτό είναι σύνηθες πρακτική για να γλιτώνεις χρήματα. μονιμος κατοικος πειραια,εχω δηλωσει διευθυνση εξοχικου (ΚΟΡΙΝΘΙΑ) Δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα και εχω κανει και χρηση της οδικης,αλλωστε οταν πρωτο ασφαλιστηκα (ALLIANZ) Aπλα και μεσω τηλ. χωρις φυσικη παρουσια δλδ μου ζητησαν τκ και εδωσα αυτο του εξοχικου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα