Unforgiven21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 καλημέρα... σε λιγες μερες έχουμε ενα παρτυ κ θα αναλαβω dj... θελω να μου πείτε με ποιο πρόγραμμα πιστευετε θα παίξω καλυτερα; (με βολεύει περισσότερο virtual dj 7) και τραγούδια ετοιμες λιστες που μπορώ να βρω ειτε δωρεαν ειτε πληρωμη; τραγούδια καινουρια ελληνικα και ξενα... εφηβικο παρτυ θα ειναι ισως και λιγο μεγαλύτερες ηλικιες. ευχαριστώ
Balantakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Αναλαμβανεις παρτυ και δεν εχεις τιποτα ετοιμο, μια χαρα. 1) Οτι σε βολευει. 2) Youtube
Unforgiven21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 εχω ετοιμα κομματια πολλα...θελω περισσοτερες προτασεις
kormos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Unforgiven21 είπε καλημέρα... σε λιγες μερες έχουμε ενα παρτυ κ θα αναλαβω dj... θελω να μου πείτε με ποιο πρόγραμμα πιστευετε θα παίξω καλυτερα; (με βολεύει περισσότερο virtual dj 7) και τραγούδια ετοιμες λιστες που μπορώ να βρω ειτε δωρεαν ειτε πληρωμη; τραγούδια καινουρια ελληνικα και ξενα... εφηβικο παρτυ θα ειναι ισως και λιγο μεγαλύτερες ηλικιες. ευχαριστώ 1 ώρα πριν, Unforgiven21 είπε εχω ετοιμα κομματια πολλα...θελω περισσοτερες προτασεις Μείνε σε αυτό που ξέρεις και σε βολεύει (όπως έχεις αναφέρει)
donblunts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Virtual DJ και Serato DJ. Κονσόλα έχεις όμως; Απο που θα παίζεις; Τωρα λίστες, η youtube η απο κανενα τορεντάδικο.
M@dB0x Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δε νομιζω οτι τοσα χρονια εχει βγει κατι καλυτερο απο το virtual dj......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα