hexenlord Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ΣΑγαπητοι φιλοι, Ψαχνουμε για παραδοσιακο γλέντι αρχες-μεσα Σεπτεμβριου. Μπορει να εχει γουρουνοπουλες, κλαρινα, καμμενους τραγουδιστες, κτλ, ενα απο αυτα η συνδυασμο περισσοτερων. Ψαχνουμε κατι καμμενο για κραιπαλοκαταστασεις. Θα συναντηθουν εκει 4 φιλοι που μενουν μονιμα στο εξωτερικο (σε διαφορετικη χωρα ο καθενας), χωρις τις συντροφους τους, για ανελεητο γλεντι μεχρι τελικης πτωσης (βλ. Σκνιπες). Οχι τρολιες, οχι μουφες παρακαλω. Απο το πρωι βαζω στο γουγλη «τελειωμενες πιστες», «γλεντι με γουρουνοπουλες», «εθνικη οδο πιστες» αλλα δε βγαζω ακρη. Μπορει να ειναι πιστα, μπορει να ειναι μπουζουξιδικο, μπορει να ειναι πανηγυρι με υπερυψωμενη πιστα, δεν μας νοιαζει πολυ. Αν εχει και μερσεντε αλβανικες του ’90 με λελουδα, ακομη καλυτερα. Επαναλαμβανω , το θρεντ δεν ειναι τρολια, μην αρχισετε τα γνωστα περι «νωρις ηρθε η παρασκευη». Θελουμε λετζιτ καμμενες καταστασεις οπως τοτε που πηγαμε στις Σκιες και ειδαμε μπες μες το καμπριολε (2008). Κατι τετοιο, αλλα εξω απο την αθηνα και ισης η μεγαλυτερης ντεκαντανς. τα φωτα σας, ευχαριστω Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από hexenlord 7
Γιαούρτι Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 εγώ άλλου είδους γλεντιού θα κανόνιζα πάντως....
dpolal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αν έχετε να έρθετε από το 08 πάντως μάλλον έχετε μείνει λίγο πίσω. Αυτά που περιγράφεται έχουν σχεδόν εκλείψει. Άσχετο. ΜπαρΝτουμπάϊ ή Ντέϊρα είσαι ; Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από dpolal
hexenlord Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε εγώ άλλου είδους γλεντιού θα κανόνιζα πάντως.... Αμεσως εσυ! Εδω εχει πολυ καλυτερα τετοια γλεντια, οποτε νο νιντ. 2 λεπτά πριν, dpolal είπε Αν έχετε να έρθετε από το 08 πάντως μάλλον έχετε μείνει λίγο πίσω. Αυτά που περιγράφεται έχουν σχεδόν εκλείψει. Άσχετο. ΜπαρΝτουμπάϊ ή Ντέϊρα είσαι ; Αραμπιαν ραντσιζ, μα καλα οι νταλικερηδες ας πουμε που τη βγαζουν (μειων τα κωλομπαρα).
dpolal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, hexenlord είπε Αραμπιαν ραντσιζ, μα καλα οι νταλικερηδες ας πουμε που τη βγαζουν (μειων τα κωλομπαρα). Έχουν αλλάξει πολύ οι καταστάσεις λόγο της κρίσης εδώ κ χρόνια. Τα πολύ ξεφωνημένα με τις δευτεράντζες έχουν σχεδόν πεθάνει και οι μεγάλες πίστες με τα ονόματα δουλεύουν το πολύ 1 με 2 μέρες την εβδομάδα. Λεφτά γιόκ. Είσαι προς Τζουμέϊρα μεριά τελικά. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από dpolal 1
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Περίμενε να δει το θρεντ ο zio ten, τις πίστες και τα μπουζουξίδικα της εθνικής οδού τα έχει φάει με το κουτάλι. 2
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Περίμενε να δει το θρεντ ο zio ten, τις πίστες και τα μπουζουξίδικα της εθνικής οδού τα έχει φάει με το κουτάλι. Μπα είμαι παιδί της επαρχίας εγώ! hexenlord ωραίος! Ελπίζω να βρείτε κάτι και να περάσετε σούπερ! Με σεβασμό στο χώρο, τους καλλιτέχνες και το προσωπικό! Μη πάτε και κοροϊδεύετε δηλαδή, δεν θα είναι ωραίο. 1
hexenlord Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 32 λεπτά πριν, zio10 είπε Μπα είμαι παιδί της επαρχίας εγώ! hexenlord ωραίος! Ελπίζω να βρείτε κάτι και να περάσετε σούπερ! Με σεβασμό στο χώρο, τους καλλιτέχνες και το προσωπικό! Μη πάτε και κοροϊδεύετε δηλαδή, δεν θα είναι ωραίο. οχι αγαπητε, δεν παμε για καραγκιοζιλικια η κοροιδια. Στις σκιες ειχαμε περασει γαματα μεχρι και κατι θειτσες μας την ειχαν πέσει (μιλάμε για 50 φεύγα ετσι!!!). θέλουμε να τα δώσουμε ολα, οχι ομως στο μπαλουξ η στο ακρωτήρι. ελάτε ρε παιδια, ούτε μια προταση, καμ ον , πείτε κατι. Ένα πανηγυρι, κατι ξερω γω, ας ειναι και πιο επαρχία (+150 κουμουχου απο αθηνα, θα διανυκτερευσουμε ετσι και αλλιως, δε γινεται να οδηγησουμε πισω σκνίπες). ελπίζω να δουν το θρεντ τιποτα μελη απο επαρχία να κανουν μια προταση. 1
idomeneas7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δες που τραγουδάνε οι αδερφές μάνα και κόρη Σαμίου (Μαρία και Κική). Αν δεν είναι κάπου, βρες τις φίλες τους από το Facebook και δες που τραγουδάνε αυτές. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από idomeneas7 1
kolumvitis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Προς Λιβαδειά μεριά και θα φατε και το σουβλακάκι σας
hexenlord Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, idomeneas7 είπε Δες που τραγουδάνε οι αδερφές Σαμίου (Μαρία και Κική). Αν δεν είναι κάπου, βρες τις φίλες τους από το Facebook και δες που τραγουδάνε αυτές. Ωραια, το τσεκαρω. 1 ώρα πριν, kolumvitis είπε Προς Λιβαδειά μεριά και θα φατε και το σουβλακάκι σας Λιιιιιγο πχιο συγκεκριμένα φίλτατε. Κάποιο μαγαζί που να εχεις υπόψη σου, κάποιο μερος κατά νου?
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, xgol είπε 1 ώρα πριν, xgol είπε Φάληρο Λάρισα. Υπάρχει ακόμα; 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δεν μας είπες αν θα πάτε βόρεια Ελλάδα για το γλέντι ή αλλού. Δεν ασχολούμαι με το άθλημα αλλά επειδή έχω φίλο που λατρεύει μουσική καμμένων - παρακμιακών σκυλάδικα και μου τα έπριζε στο fb για κάποιο διάστημα. Να ψάξεις να βρεις σε ποια μέρη τραγουδάνε οι: Γιάννης Καψάλης, Γιάννης Γέροντας, Γιώτα Γρίβα, Γιάννης Κατσίγιαννης αλλά και πιο γνωστά ονόματα π.χ Τσαμπά, Καρράς και άλλοι, τα ονόματα ενδεικτικά. Πρώτα να ψάξεις τραγουδιστές και τι παίζει μετά να ρωτήσεις εφόσον γίνεται και φαγοπότι τι φαγητά έχουνε. Πάντως, γλέντι χωρίς να υπάρχουν και γυναίκες δεν λέει. 1
idomeneas7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Να και λινκ. Να παρακολουθείς τη σελίδα για τα επόμενα. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από idomeneas7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις