liopyr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Πφφ το αγόρασα την μέρα 85 και έσπασε την 86 ...
Federacion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Καλά για το ονλαιν το αγοράζουμε έτσι κι αλλιώς...
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ δεν παίζω online, αν και φέτος θα παίξω μόνο και μόνο επειδή το πλήρωσα. 😜
giwrgosd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, liopyr είπε Εγώ δεν παίζω online, αν και φέτος θα παίξω μόνο και μόνο επειδή το πλήρωσα. 😜 Αν έχεις υπομονή να σου βρει αντίπαλο....😉 1
Federacion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, giwrgosd είπε Αν έχεις υπομονή να σου βρει αντίπαλο....😉 Σε δευτερόλεπτα βρίσκει στους περισσότερους. Ψάξτο λίγο.
BrocasHelm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Εδώ στο demo υπάρχει ακόμα μεγάλο playerbase που βρίσκει γρήγορα αντιπάλους. Ελάχιστες φορές δεν μου βρίσκει. Όταν το demo μετατραπεί στην lite edition, όλος αυτός ο κόσμος θα αρχίσει το myclub και θα έχει ακόμα περισσότερους παίχτες στο κανονικό.
ChrisRX-8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, BrocasHelm είπε Εδώ στο demo υπάρχει ακόμα μεγάλο playerbase που βρίσκει γρήγορα αντιπάλους. Ελάχιστες φορές δεν μου βρίσκει. Όταν το demo μετατραπεί στην lite edition, όλος αυτός ο κόσμος θα αρχίσει το myclub και θα έχει ακόμα περισσότερους παίχτες στο κανονικό. Υπαρχει ακομα το demo για download? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από ChrisRX-8
BrocasHelm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Κανονικά στο Steam έχει να κάνεις download demo. https://store.steampowered.com/app/770240/PRO_EVOLUTION_SOCCER_2019/
ChrisRX-8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Thanks για την πληροφορια φιλε να σαι καλα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Federacion είπε Καλά για το ονλαιν το αγοράζουμε έτσι κι αλλιώς... Ναι, αλλά αν το online γίνει διαθέσιμο δωρεάν; Τότε τι νόημα έχει; Από πείσμα ξεκίνησα να παίζω Legend, μόνο και μόνο για να μην βγει το Lite και νιώσω χαζός που έδωσα λεφτά για να παίζω μόνο myClub.
BrocasHelm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Πέμπτη 13/12 με το update βγαίνει και η lite version. Αργήσαμε φέτος να αρχίσουμε το κλαμπάκι μας, αλλά πλέον ο καιρός γαρ εγγύc.
WizNick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παντως δεν την παλεψα αλλο με το πως παιζουν εντελως διαφορετικα οι ιδιοι παικτες απο παιχνιδι σε παιχνιδι και το εγκατελειψα πριν σπασω κανα controller. Κριμα, το παιχνιδι παιζει τοσο καλα στο single player αλλα στο ονλαιν δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Ισως του δωσω μια 2η ευκαιρια στο ps4 με την lite εκδοση Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από WizNick
newlynx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, WizNick είπε Εγω παντως δεν την παλεψα αλλο με το πως παιζουν εντελως διαφορετικα οι ιδιοι παικτες απο παιχνιδι σε παιχνιδι και το εγκατελειψα πριν σπασω κανα controller. Κριμα, το παιχνιδι παιζει τοσο καλα στο single player αλλα στο ονλαιν δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Παίζουν ρόλο τα βελάκια των παικτών καθώς και το σύστημα του αντιπάλου. Είναι πολύ λογικό αυτό καθώς παίζουν 2 ομάδες στο γήπεδο, το σύστημα της μιας διαφοροποιεί και το τρόπο παιχνιδιού της άλλης. 1
WizNick Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα βελακια των παικτων οταν χρησιμοποιεις παικτες με Α/Β condition, ειναι σχεδον παντα προς τα πανω. Και μιλαμε ασχετως τι κανει ο αντιπαλος, οι παικτες μου στο ενα παιχνιδι παιζουν κανονικα και στο επομενο δεν μπορουν να κοντρολαρουν την μπαλα ή να πασαρουν στα 2 μετρα σε συμπαικτη τους που ειναι μονος και χωρις αντιπαλους πουθενα. Ειναι τραγικο αυτο. Μιλαω παντα για το ονλαιν του myClub αφου μονο με αυτο ασχολουμαι στο PES. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από WizNick
liopyr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 12 hours ago, WizNick said: Τα βελακια των παικτων οταν χρησιμοποιεις παικτες με Α/Β condition, ειναι σχεδον παντα προς τα πανω. Και μιλαμε ασχετως τι κανει ο αντιπαλος, οι παικτες μου στο ενα παιχνιδι παιζουν κανονικα και στο επομενο δεν μπορουν να κοντρολαρουν την μπαλα ή να πασαρουν στα 2 μετρα σε συμπαικτη τους που ειναι μονος και χωρις αντιπαλους πουθενα. Ειναι τραγικο αυτο. Μιλαω παντα για το ονλαιν του myClub αφου μονο με αυτο ασχολουμαι στο PES. Δεν ξέρω να σου πω για το online αλλά φαντάζομαι πως είναι το ίδιο λίγο-πολύ. Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ έντονο όταν αλλάζει (πέφτει) το team spirit της ομάδας, το νουμεράκι μέσα στην ασπίδα πάνω δεξιά όταν φτιάχνεις formation. Εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες, και προσωπικά πιστεύω πως είναι από τα πιο δυνατά features του pes στο gameplay του. Στήσε μία ομάδα από την αρχή με παίχτες που δεν έχουν παίξει ξανά μεταξύ τους, ακόμα και αν είναι καλοί θα δεις πως θα κάνουν κουλαμάρες μέχρι να βρεθεί χημεία και σύστημα που να τους ταιριάζει. Παίξε με σύστημα που δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά των παιχτών, άλλαξε ένα σύστημα που μπορεί να παίζεις σερί μια σεζόν ή βγάλε έναν smart player ή playmaker από την εντεκάδα και θα δεις το spirit να πέφτει δραματικά.. Αν το ψαχουλέψεις και παίζεις με αριθμούς 80-90+ οι παίχτες θα βρίσκονται με κλειστά μάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα