Federacion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Hiddenite είπε Πάντως σε μένα αλλά και σε άλλους γιατί το πήρα από reddit δούλευει.
WizNick Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Αν εχεις βασικες γνωσεις δικτυων, καταλαβαινεις αμεσως οτι δεν μπορει να αλλαξει κατι αυτη η εντολη. Ειναι προβλημα απο την πλευρα του σερβερ και μονο η ΚΟΝΑΜΙ μπορει να το λυσει. 1
skepasti21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Και γω ταλαιπωριεμαι με το θεμα της επαλληθευσης λογαριασμου, αρχικα μου βγαζει VNBP733 και μετα οταν ξαναδοκιμαζω βγαζει account verification failed...........ελεος!!!!
crystalp2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, skepasti21 είπε Και γω ταλαιπωριεμαι με το θεμα της επαλληθευσης λογαριασμου, αρχικα μου βγαζει VNBP733 και μετα οταν ξαναδοκιμαζω βγαζει account verification failed...........ελεος!!!! Από που το αγόρασες?
giwrgosd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει βγει κανένα patchaki για pc να διορθώνει τα ονόματα και τα πρωταθλήματα?
Hiddenite Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Απο τις ρυθμίσεις, πριν ξεκινήσει το παιχίδι, έχει απο μόνο του την επιλογή για ηχεία 7.1 Το αλλάζω λοιπόν σε 2.1 μιας και ο ήχος μου βγαίνει απο τηλεόραση όμως δεν μου αποθηκεύει την επιλογή. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Federacion Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 11:11 ΠΜ, WizNick είπε Αν εχεις βασικες γνωσεις δικτυων, καταλαβαινεις αμεσως οτι δεν μπορει να αλλαξει κατι αυτη η εντολη. Ειναι προβλημα απο την πλευρα του σερβερ και μονο η ΚΟΝΑΜΙ μπορει να το λυσει. Έχεις δίκιο είναι placebo...
Hiddenite Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται... Ενώ σε κάθε συντήρηση λένε οτι διορθώνουν το γνωστότατο πρόβλημα VNBP733 συνεχίζει να υπάρχει. Πλέον όταν προσπαθείς να συνδεθείς εκ νέου σου πετάει συνέχεια τις επιλογές χώρας και τις συμφωνίες σε κάθε προσπάθεια. Υπάρχει νεότερη ενημέρωση επί τούτου; Κυκλοφορεί και το PTE Patch,που το χαρακτηρίζουν τέλειο. Το κατέβασα , όταν το εγκαταστήσω θα ενημερώσω.
WizNick Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Τιποτα δεν εχουν διορθωσει, αντιθετως με το τελευταιο patch μου φαινεται εχει χειροτερεψει το gameplay? Αυτο ισως ειναι ιδεα μου, δεν ξερω. Παντως το VNBP733 συνεχιζει να μας ταλαιπωρει και στο laptop που πρεπει να διαβαζω μια-μια τις συμφωνιες να παταω I accept και την επιλογη χωρας, απλα το παρατησα και δεν ασχολουμαι καθολου. Απαραδεκτη κατασταση μετα απο 2 βδομαδες.
Federacion Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Απ' οτι διαβάζω στο PTE δεν είμαστε έτοιμοι, καθότι το νέο update της ΚΟΝΑΜΙ τα μπέρδεψε πάλι τα πράγματα. Στη θέση σας είμαι κι εγώ και λέω να κάνουμε λιγάκι ακόμα υπομονή για σωστές φανέλες. Και ναι και μένα μου φαίνεται ότι χάλασε το gameplay
WizNick Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Σημερα δουλευει το online μαλλον. Αρκετοι ειπαν οτι δεν βγαζει παλι το VNBP733 και σε εμενα εκανε login αμεσως...για να δουμε!
Hiddenite Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, WizNick είπε Σημερα δουλευει το online μαλλον. Αρκετοι ειπαν οτι δεν βγαζει παλι το VNBP733 και σε εμενα εκανε login αμεσως...για να δουμε! Επιβεβαιώνω και εγώ. Συνδέθηκε άμεσα λίγα λεπτά πριν. Στις 4/9/2018 στις 7:27 ΜΜ, Hiddenite είπε Απο τις ρυθμίσεις, πριν ξεκινήσει το παιχίδι, έχει απο μόνο του την επιλογή για ηχεία 7.1 Το αλλάζω λοιπόν σε 2.1 μιας και ο ήχος μου βγαίνει απο τηλεόραση όμως δεν μου αποθηκεύει την επιλογή. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Είναι ενοχλητικό γιατί ο σχολιασμός ακούγεται ελάχιστα .Υπάρχει κάποια λύση; Έχει ακούσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Έκανα απεγκατάσταση του παιχνιδιού και αναβάθμιση των drivers (amd) χωρίς αποτέλεσμα. Ανοίγω τις ρυθμίσεις σαν διαχειριστής ,τα ίδια. Ο ήχος πηγαίνει στην τηλεόραση μέσω του hdmi καλωδίου.
WizNick Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκιμασε να τρεξεις το settings.exe ως administrator και κοιτα αν ετσι θα σωσει την αλλαγη που κανεις.
Hiddenite Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Hiddenite
WizNick Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε σεις τωρα που το pesfan.com δεν λειτουργει, υπαρχει κανενα αλλο φορουμ που λενε για tactics,scouts,κτλ, κυριως για το myclub κομματι του παιχνιδιου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα