powerblade Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας επειδη αυτην την στιγμη εχω ενα πολυπριζο για τον υπολογιστη μου και επειδη σκεφτομαι να μεταβω σε ενα ups επειδη φοβαμαι τις καιρικες συνθηκες με κεραυνους και βροχες κτλ και επειδη δεν θελω να εχω προβληματα με τον υπολογιστη μου σκεφτομαι να αγορασω ενα ups το ερωτημα μου εινε και επειδη δεν γνωριζω το ups μπορει να θεωρηθει ανωτερο απο το πολυπριζο στο θεμα καιρικων φαινομενων ?/ κεραυνων ,, βροχω\ν,, αποτομο κλεισιμο του υπολογιστη και ολα τα σχετικα? τι πλεονεκτηματα εχει το ups σε σχεση με το πολυπριζο? περα απο αυτο το πολυπριζο που εχω εινε 8 θεσεων./. τωρα θελω να ρωτησω μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο ups με 8 θεσεις? που να παρεχει και ασφαλεια στο θεμα διακοπης ρευματος και αλλων καιρικων φαινομενων>?? στο ups μεχρι [ποσες θεσεις μπορει να εχει?? τωρα δεν γνωριζω ποσο κοστιζει ενα καλο. απλα τοσο καιρο το σκεφτομουνα να παρω ενα.. απλα δεν ετυχε ποτε.. και απλα ειδα ενα παλικαρι που δημιουργησε ενα θεμα με το πολυπριζο και επειδη πριν 1 μηνα εγινε διακοπη ρευματος στο σπιτι μου και επειδη θελω να αποφυγω τα προβληματα καταστροφης θελω να πω μην γινει κανενα μπαμ και μετα ο υπολογιστης μου παει στον αερα γι αυτο σκεφτομαι να αγορασω ενα ups απλα ρωταω πια εινε τα θετικα και τα αρνητικα του ups? περα απο αυτο ποσο κοστιζουν τα καλα ups δεν θελω να παρω κατι φθηνο αλλα να παρω κατι καλο τουλαχιστον να εχω το κεφαλι μου ησυχο. . απλα αυτο που με ενδιαφερει το ups εινε σαν το πολυπριζο θελω να πω δεχετε θεσεις οπως ενα πολυπριζο?? και ποσες θεσεις; απο πριζες μπορει να παρει? γενικως ειμε ασχετος απο ups και δεν γνωριζω και γι αυτο θελω να μαθω. και πιο θα μπορουσατε να μου [προτεινετε για τον υπολογιστη μου? τα καλα ups απο τι τιμες κυμαινοντε?? θα δεκτω καθε προταση που θα μου προτεινετε και καθε πληροφορια σχετικα με το ups ευχαριστω πολυ. απλα ειχε γινει μια διακοπη ρευματος και καπια πραγματα απο τον υπολογιστη μου καταστραφικανε και αναγκαστηκα να αγορασω νεα πραγματα και γι αυτο θελω να αγορασω ενα ups για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο εδω και περα. θελω να πω το ups μπορει να δεκτει μπριζες 8 θεσεων οπως ενα πολυπριζο?? γιατι βλεπω οτι τα περισσοτερα ups δεν εχουν τις υποδοχες θεσεων οπως εχουν τα πολυπριζα Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από powerblade
sstratos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Το ups θα προστατεύσει τα ποιο βασικά/ακριβά/χρήσιμα εξαρτήματα. Πχ θα συνδέσεις τον πύργο και την οθόνη του υπολογιστή. Άντε και το ρουτερ. Δεν θα βάλεις επάνω τα ηχεία , λάμπες , φορτιστές κτλ κτλ κτλ. Γίνεται να τα βάλεις και όλα άλλα σε περίπτωση πτώσης τάσης δεν θα προλάβεις να κλείσεις τον υπολογιστή με ασφάλεια λόγο αυξημένου φορτίου. Θα σου δώσει 2-3 δευτερόλεπτα. Οσο για τα χρήματα , αρχίζουν απο 50-60 ευρώ και φτάνουν πάααρα πολύ ψηλά. Εσύ πόσα μπορείς να δώσεις ?????? Πες μας και την σύνθεση του υπολογιστή σου + οθόνη να σε βοηθήσουμε στην κατανάλωση
powerblade Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) αυτην την στιγμη εχω εναν 4770κ στα 4,7 μητρικη εχω την asus z87 deluxe. καρτα γραφικων εχω την 780 gtx τροφοδοτικο εχω το coolermaster maker 1500 watt οθονη εχω την lg flatron M2794D. απλα θελω το ups να χρησιμοποιηθει και σε μελλοντικη αναβαθμιση οχι μονο στην τωρινη που εχω οσο αναφορα για τα λεφτα μπορω να διαθεσω μεχρι και 600 ευρω για ενα καλο ups. που να εχει παρα πολυ καλη προστασια.. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από powerblade
sstratos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Προτίμηση σε μαγαζί ?? αυτό ειναι αρκετά καλό για το δικό σου build , βεβαία μπορείς με 600 ευρω να πάρεις και καλύτερο αλλα το θεωρώ υπερβολή. οταν λες μελοντικη αναβαθμιση , τι συστημα θα φτιάξεις??
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Σου κλείδωσαν το θέμα με τα ακουστικά για την κοπέλα και ανοίγεις νέο ρε αθεόφοβε για UPS 600E ?
powerblade Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) απλα σκεφτομαι μετα απο 2 χροννια να μεταβω σε νεο επεξεργαστη.. μητρικη κτλ.. αυτο εννοουσα.. θελω να πω οτι σκεφτομαι να αγορασω ενα ups και για μελλοντικες αναβαθμισεις .εννοω δεν θελω να το παρω μονο για το τωρινο καταλαβαινεις τι εννοω.. θελω να παρω κατι που να μου κρατησει αρκετα χροννια αυτο εννοω δεν εχω προβλημα με τα λεφτα μεχρι 600 ευρω μπορω να διαθεσω γιατι το ups εινε ενας σημαντικος παραγοντας αυτο εννοουσα με τον ορο μελοντικι αναβαθμιση.. δηλαδη δεν με συμφερει να παρω ενα ups για το τωρινο συστημα μου και μετα θα πρεπει παλι να αναγκαζομε να παρω καινουργιο οταν κανω την αναβαθμιση μετα απο 2 χροννια απο τωρα σε ενα αλλο ..εινε διπλα τα λεφτα αυτο εννοω . γι αυτο εβαλα ως οριο μεχρι 600 ευρω με σκοπο να το κρατησω και για τωρα αλλα και για οταν θα κανω μια νεα αναβμιση στο αμμεσο μελλον.. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από powerblade
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δηλ έχουμε μέχρι να χειμωνιάσει και να πας σχολείο να δούμε δεκάδες θέματα για την αναβάθμιση που "ετοιμάζεις". Ελπίζω να μην ανοίξεις και θέμα που να ρωτάς που να βάλω το case δεξιά ή αριστερά...
powerblade Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) τι εννοεις βασιλη? απλα ειπα βασιλη το ups δεν το θελω μονο για το build που εχω αυτην την στιγμη αλλα το θελω και για πιο μελοντικα.. και πιστευω οτι σε αυτο δεν εχω αδικο. πραγματικα με οτι εχει να κανει με ups ειμε εντελως ασχετος δεν κατεχω την γνωση για ups απλα πριν καπιο καιρο επειδη την επαθα με το ρευμα και με καιρικες συνθηκες και επειδη ειχαν καταστραφει καπια πραγματα και επειδη ποτε δεν ειχα μπει στο τρυπακι να σκεφτω το ποσο σημαντικο εινε το ups .. τωρα το σκεφτομαι να αγορασω ενα παρα πολυ καλο για να μην εχω προβληματα.. και επαναλαμβανομαι πριν καπιο καιρο τα ups τα θεωρουσα ασημαντα . και περιτα.., αλλα την επαθα και τωρα πραγματικα πρεπει να αγορασω ενα τουλαχιστον να ειμε καλυμενος σε ενα μεγαλο ποσοστο. καταστροφων ειτε αυτο λεγεται ταση ρευματος ειτε αυτο λεγετε καιρικες συνθηκες.. ( κεραυνοι,., βροχιες ,καταιγιδες κτλ. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από powerblade
Salvation81 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Δηλ έχουμε μέχρι να χειμωνιάσει και να πας σχολείο να δούμε δεκάδες θέματα για την αναβάθμιση που "ετοιμάζεις". Ελπίζω να μην ανοίξεις και θέμα που να ρωτάς που να βάλω το case δεξιά ή αριστερά... Μαντης εισαι;
alexakos89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πάρε ένα με 150 - 200 ευρω και θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Με υπολογιστή,οθόνη,τηλεόραση βγάζεις 3 λεπτά ώστε να τα κλείσεις άφοβα. Βαλε και ένα πολυμπιρζο με προστασία υπέρτασης βραχυκύκλωμα παρεμβολές και γενικά για διακυμάνσεις για τις υπόλοιπες συσκευές Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από alexakos89
Salvation81 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, alexakos89 είπε Πάρε ένα με 150 - 200 ευρω και θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Με υπολογιστή,οθόνη,τηλεόραση βγάζεις 3 λεπτά ώστε να τα κλείσεις άφοβα. Βαλε και ένα πολυμπιρζο με προστασία υπέρτασης βραχυκύκλωμα παρεμβολές και γενικά για διακυμάνσεις για τις υπόλοιπες συσκευές Με οποιοδηποτε 1500αρι θα εχει πανω απο 10 λεπτα αυτονομια παντως.
powerblade Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) επειδη θελώ να παρω ενα παρα πολυ καλο ups και ενα παρα πολυ καλο πολυμπιρζο με προστασία υπέρτασης βραχυκύκλωμα παρεμβολές και γενικά για διακυμάνσεις. μπορειτε να μου προτεινετε ενα ups στα 500 ευρω και να εινε 1500αρι οπως ειπε ο Salvation81 και ενα παρα πολυ καλο πολυμπιρζο με προστασία υπέρτασης βραχυκύκλωμα παρεμβολές και γενικά για διακυμάνσεις.? απλα θελω να παρω ενα παρα πολυ καλο για να μην εχω προβληματα.. θελω να παρω ενα παρα πολυ καλο γιατι θελω να το κρατησω χροννια ..τουλαχιστον να εχω το κεφαλι μου ησυχο. περα απο αυτο θελω να ρωτησω επειδη δεν γνωριζω τι διαφορες εχουν τα ups που εινε 750 με αυτα που εινε 1500 αρια?? Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από powerblade
ss13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Η Apc είναι από τις καλύτερες εταιρίες που υπάρχουν στα Ups , η αντιστοιχία είναι κάπως έτσι 450 Watt / 750 VA Ups 900 Watt / 1500 VA Ups διάβασε εδώ τι λέει ο poulinos να πάρεις μια γεύση
alexakos89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Salvation81 είπε Με οποιοδηποτε 1500αρι θα εχει πανω απο 10 λεπτα αυτονομια παντως. Ναι ισχύει. Απλά είπα 5 ώστε να είμαι μέσα γιατί δεν ξέρω τι φορτίο μπορεί να έχει. edit : 3 είπα όποτε με full load βγάζει τόσο. https://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από alexakos89
powerblade Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 τελικα θα αγορασω αυτο.https://www.skroutz.gr/s/293942/APC-Smart-UPS-1500VA-LCD-230V.html και για πολυπριζο θα αγορασω αυτο https://www.skroutz.gr/s/6230953/APC-PMF83VT-GR.html και τα 2 θεωρω οτι εινε ενας παρα πολυ καλος συνδιασμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις