Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια , εχω δυο ρουτερ το ενα   thompson TG585 V7 και το αλλο baudtec . Αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω το τομσον κατω στο σαλονι ωστε να μπορουμε να συνδεθουμε ασυρματα και το μπαουτεκ πανω στο δωματιο μου και να το συνδεσω ενσυρματα με το desktop pc.

απλα επειδη δεν εχω ιδεα απο ολη αυτη την διαδικασια, οσο το εψαξα διαβασα οτι δεν γινεται...για πειτε κατι ρε παιδια, θενξ !

Δημοσ.

Διαβασες ήδη οτι δε γινεται, σου επιβεβαιώνω οτι δε γινεται. 

Οι λύσεις που εχεις ειναι να τραβηξεις καλωδιο δικτύου ή να βάλεις powerlines

Δημοσ.

ωραια, αρα αυτο που σκεφτομαι εφοσον καλωδια δεν μπορω να τραβηξω καλωδια...

.θα βαλω το ρουτερ στο σαλονι...απλα επειδη εχω αγορασει ενα τβ μποξ που δουλευει μεσω ιντερνετ και θα συνδεω και τον σταθερο μ πισι πανω με τπ-λινκ, να βαλω κατι πανω στο ρουτερ ωστε να βοηθησει στην ενισχυση του συμματος η ουτε καν? τι προτεινεις? θενξ

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εχεις στο μυαλο σου (για την ακρίβεια σταμάτησα να διαβάζω μετά τη δευτερη φορα για να προσπαθήσω να καταλάβω) αλλά μπορεις να πάρεις powerlines με διπλή έξοδο και να συνδεσεις και tvbox και pc. Επισης μπορεις να πάρεις powerline που εχει και wifi, ωστε να εχεις και ασυρματο internet στον πάνω χώρο

Δημοσ.

ναι σορρυ τωρα που το διαβασα και γω δεν εβγαζε νοημα, τα εγραφα οπως ναναι...

αυτο που ελεγα ειναι οτι εγω αυτο που θελω ειναι να μπορεσω να συνδεσω το τβ μποξ (που θα βρισκεται στο σαλονι ), το οποιο οπως μου ειπε ο μαστορασ δεν ειναι ασυρματο και θα του βαλει tp-link ωστε να μπορει να συνδεθει  με το ρουτερ που θα βρισκεται στο σαλονι επισης αλλα καπως πιο μακρια..και το πισι το σταθερο που βρισκεται στον επανω χωρο.

σορρυ αν σε κουρασω φιλε ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

Τότε θες 3 powerline (βλεπεις οτι επιμενω να μην γράφω μάρκα, γιατί παρολο που την θεωρω καλη σαν μάρκα, υπάρχουν και αλλες καλες). Ενα θα βαλεις στο router (πηγή του internet), ένα στο tv box και ενα στον πανω όροφο. Μπορεις να πάρεις ενα ζευγαρι και ξεχωριστά ενα μονο του, τα οποια θα κάνεις pair και θα παιζουν όλα. Υποθέτω αυτονόητο οτι ο επάνω χώρος ειναι στο ιδιο ρολόι δεη (κι ας ειναι σε διαφορετικό πίνακα ρευματος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...