Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Ε στην ουσια αυτο λεω..Οτι ειναι θεμα απαιτησεων που εχει ο καθενας..

Εγω πχ που παιζω πλεον σπανιοτατα και ποτε δεν ημουν τρελαμενος με τα τέεεελεια γραφικα,αν με βαλεις να παιξω σε 720p medium-high, θα ειμαι ευχαριστημενος. Αρα με 1050ti θα ειμαι καλυμμενος!Το παιχνιδι, ειναι παιχνιδι... Αν θελησω να το απολαυσω και να ειναι τελείως αληθοφανές, τοτε προτιμώ να δω ταινία που θα εχω και τα χερια μου ξεκουραστα!😋 Ετσι κι αλλιως, πλεον τα παιχνιδια απο τα 50gb που πιανουν, τα 30 ειναι η ιστορια που χαζευεις-ταίνια!

Αποψη μου ειναι αυτη παιδια, μην παρεξηγηθω...Το οτι βολευομαι εγω με κατι, δεν σημαινει οτι βολευονται και οι υπολοιποι!😉Εχω συνηθισει και απο παλια με το wonder boy in monster land αρα το 720p medium μου φαινεται μια χαρα!😊

Παλι συμφωνω για αυτο γραψαμε τι απαιτησεις εχει ο καθενας. Και εγω επαιζα σε 720p στο ps3 αλλα λογω budget. Γενικα τα λες καλυτερα απο ολους γιατι ο καθενας εχει τις δικες του απαιτησεις απο το συστημα του.

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

τα βιντεο που εβαλες ειναι με max out setting λογικο ειναι να μην κραταει τα 60 fps για αυτο ειπα με τετοιες καρτες ριχνεις τα settings στο high και καθαρησες 

Μα αφου το εγραψαν πιο πισω οτι αν δεν παιζεις σε Ultra τοτε παιξε ή σε low ή παρε κονσολα......

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

τα βιντεο που εβαλες ειναι με max out setting λογικο ειναι να μην κραταει τα 60 fps για αυτο ειπα με τετοιες καρτες ριχνεις τα settings στο high και καθαρησες 

Και σε high πολλα απο αυτα που εβαλα δεν κραταει 60 Min σε πολλα σημεια. Στα παιχνιδια του 2015 2016 τα εχει ανετα για αυτα του 2018 η αυτα που ερχονται οχι. Οπως βολευετε ο καθενας και τι budget εχει ο καθενας ειναι στην τελικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε

Οι pcαδες έχουν ένα μικρόβιο ακόμα και αν δεν είναι σωστό, θέλουν να παίζουν ultra στην ανάλυσή τους.

Αν δε θέλουν ultra τότε άνετα τους προτείνω μια 960 να παίζουν 1080/60 σε low settings ή ακόμα καλύτερα να το ρίξουν στις κονσόλες.Για 1080/60 και να μη ξαναλλαξει κάρτα κάποιος για κάνα δύο χρόνια τσιμπάει μια 1070 το λιγότερο αν θέλει ultra.Αν δε θέλει ultra τότε τσιμπάει κονσολιτσα.

Εγω παντως οσους φιλους και γνωστους εχω ουτε τετοιο θεμα εχουν να παιξουν ολους τους ΑΑΑ τιτλους(αρκετοι απο τους οποιους δεν τους ενδιαφερουν καν)στα ultra,ουτε τους βλεπω να ειναι της νοοτροπιας ή low ή ultra.

Αυτα ειναι λογια που γραφονται σε forum(ή στο σκρουτζ στις αξιολογησεις) και γιαυτο και μετα δεν παταει κανεις.

Ακου εκει ή ultra ή παρε κονσολα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Μα αφου το εγραψαν πιο πισω οτι αν δεν παιζεις σε Ultra τοτε παιξε ή σε low ή παρε κονσολα......

Θελει medium η 1060 σε πολλα παιχνιδια για να βγαλει το 60αρι min. To medium επειδη συγκρινω οτι βαζω ειναι πολυ χειροτερο απο το high. High ultra εχουν λιγοτερες διαφορες αλλα και μικροτερη διαφορα στα fps. Στα medium ανεβαινουν αισθητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε
40 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε

Οι pcαδες έχουν ένα μικρόβιο ακόμα και αν δεν είναι σωστό, θέλουν να παίζουν ultra στην ανάλυσή τους.

Αν δε θέλουν ultra τότε άνετα τους προτείνω μια 960 να παίζουν 1080/60 σε low settings ή ακόμα καλύτερα να το ρίξουν στις κονσόλες.Για 1080/60 και να μη ξαναλλαξει κάρτα κάποιος για κάνα δύο χρόνια τσιμπάει μια 1070 το λιγότερο αν θέλει ultra.Αν δε θέλει ultra τότε τσιμπάει κονσολιτσα.

Εσύ που μας γκαστρωνες με το rtx μας το παίζεις ταπεινός gamer τώρα;

Επεξ/σία από Spasarxidas
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spasarxidas είπε

Εσύ που μας γκαστρωνες με το rtx τώρα μας το παίζεις ταπεινός gamer τώρα;

Τι ακριβως εγραψα εγω για το RT για πες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε

Μάλλον τον μπερδεύεις φίλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε

τον μπερδεψες με τον phsycho:D

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Μάλλον τον μπερδεύεις φίλε

Εσυ αμα δεν παιζεις σε ultra,πουλησε την οθονη σου και παρε κονσολιτσα :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εσυ αμα δεν παιζεις σε ultra,πουλησε την οθονη σου και παρε κονσολιτσα :D

Εγώ σε ULTRA παίζω αλλά για να πιάσω 4k/144fps πρέπει να το βάλω σε LOW, 

οπότε έχεις δίκιο!

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Παω να παιξω λιγο crash γιατι καναμε κεφαλι παλι. Εσεις για το 2018 προτεινετε 1060 στα 300 ευρω για 1080p να χαιρεται με τις γραφικαρες που εχουν τα νεα παιχνιδια αλλα να πρεπε να βαλει medium για να πιασει τα 60 της οθονης του. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε

Δημοσ.

Δεν προτειναμε 1060 στα 300ευρω για 1080p,ειπαμε οτι σε αυτη την αναλυση η 1060 3gb ειναι value for money καρτα ενω η 1080(που ειπες εσυ)δεν ειναι.

Τα υπολοιπα ειναι κλασσικα οι γνωστες αερολογιες περι Pc master race/ultra settings που γραφονται στα forum και οι περισσοτεροι γελανε που τα διαβαζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...