Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtifosi είπε

Τοτε να παρεις 2*2080Ti γιατι χωρις rtx δεν θα υπαρχει η πληρης αληθοφανεια. Αλλα ξεχασα το rtx τα κανει χειροτερα και χανεις λεπτομερεις...τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα...

Το rtx ειναι νεα τεχνολογια δεν προτεινα σε κανεναν να παρει 20xx σειρα για το rtx που για την ωρα βαρια βαρια παει 40-50fps σε 1080 με 2080ti. Διαβαζετε τι γραφω.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Το rtx ειναι νεα τεχνολογια δεν προτεινα σε κανεναν να παρει 20xx σειρα για το rtx που για την ωρα βαρια βαρια παει 40-50fps σε 1080 με 2080ti. Διαβαζετε τι γραφω.

Μας ειπες ομως οτι τα κανει χειροτερα για αυτο μην λες συνεχεια οτι να ναι...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Τοτε να παρεις 2*2080Ti αφου εισαι high end pcας γιατι χωρις rtx δεν θα υπαρχει η πληρης αληθοφανεια. Αλλα ξεχασα το rtx τα κανει χειροτερα και χανεις λεπτομερεις...τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα...

Έγραψες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtifosi είπε

Για το rtx εγραψα στο μηνυμα που παρεθεσες? Γιατι καπου σε εχασα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mtifosi είπε

Τον έστειλες  και δεν μπορεί να το μαζέψει τώρα. Χαχαχα

Εδώ την λέξη "κατάντια των gamers" την μετέτρεψε σε "κατάντια της κάρτας" 

:P

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Τον έστειλες  και δεν μπορεί να το μαζέψει τώρα. Χαχαχα

Εδώ την λέξη "κατάντια των gamers" την μετέτρεψε σε "κατάντια της κάρτας" 

:P

Οταν εισαι με 1440p και θες να παιξεις κανα τουμπανο με γραφικα παιχνιδι με 1060 και εχεις 40fps πως θα το ελεγες? Pc master race?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ενταξυ οτι πειτε.

Αντε σε λιγο καιρο να προτεινεται η 2070 των 650ευρω για 1080p.

Σε πολύ καιρό.Για την ώρα προτείνουμε μια 750ti που τρέχει τα πάντα medium σε 40fps.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Οταν εισαι με 1440p και θες να παιξεις κανα τουμπανο με γραφικα παιχνιδι με 1060 και εχεις 40fps πως θα το ελεγες? Pc master race?

Για 1080p/60hz μιλούσαμε όχι 1440p.

Τι θα γίνει με εσένα σε κάθε post σου άλλα θα λές;

1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε

Σε πολύ καιρό.Για την ώρα προτείνουμε μια 750ti που τρέχει τα πάντα medium σε 40fps.

Δηλαδή η το ένα η το άλλο άκρο έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Για 1080p/60hz μιλούσαμε όχι 1440p.

Τι θα γίνει με εσένα σε κάθε post σου άλλα θα λές;

Στο fulgore ειχα αναφερθει που εχει 1440p και 1060. Και σε 1080/60 βαραει 40αρια εδω και κανα χρονο τα βιντεο αμετρητα στο youtube. Και απο οτι βλεπω και η 2060 τα ιδια χαλια θα εχει αν δουμε την 2070.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ftochompines race. Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους. Το pc master race (οπως το αντιλαμβανεται αυτος που  θεωρει αυτοσκοπο το Ultra settings-τα-παντα-ολα-on) θελει λεφτα. 

To gaming ομως δεν ειναι αυτο. Το gaming ειναι απολαυση. Οταν κατανταει - γιατι αυτο ειναι καταντια - fps counter (δεν αναφερομαι στο competitive να εξηγουμαστε) τοτε βρασε ορυζα. Και φατα με φραουλες

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν θα διαφωνησω. Η ουσια ειναι μια. Να απολαμβανουμε τα παιχνιδια. Τωρα ο καθενας τι στανταρ εχει ειναι δικο του θεμα. Καθαρα τις καρτες κρινω παντα και προφανως θα τις κρινω σε βαρια παιχνιδια σε ultra χωρις AA. 

Ε στην ουσια αυτο λεω..Οτι ειναι θεμα απαιτησεων που εχει ο καθενας..

Εγω πχ που παιζω πλεον σπανιοτατα και ποτε δεν ημουν τρελαμενος με τα τέεεελεια γραφικα,αν με βαλεις να παιξω σε 720p medium-high, θα ειμαι ευχαριστημενος. Αρα με 1050ti θα ειμαι καλυμμενος!Το παιχνιδι, ειναι παιχνιδι... Αν θελησω να το απολαυσω και να ειναι τελείως αληθοφανές, τοτε προτιμώ να δω ταινία που θα εχω και τα χερια μου ξεκουραστα!😋 Ετσι κι αλλιως, πλεον τα παιχνιδια απο τα 50gb που πιανουν, τα 30 ειναι η ιστορια που χαζευεις-ταίνια!

Αποψη μου ειναι αυτη παιδια, μην παρεξηγηθω...Το οτι βολευομαι εγω με κατι, δεν σημαινει οτι βολευονται και οι υπολοιποι!😉Εχω συνηθισει και απο παλια με το wonder boy in monster land αρα το 720p medium μου φαινεται μια χαρα!😊

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Ftochompines race. Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους. Το pc master race (οπως το αντιλαμβανεται αυτος που  θεωρει αυτοσκοπο το Ultra settings-τα-παντα-ολα-on) θελει λεφτα. 

To gaming ομως δεν ειναι αυτο. Το gaming ειναι απολαυση. Οταν κατανταει - γιατι αυτο ειναι καταντια - fps counter (δεν αναφερομαι στο competitive να εξηγουμαστε) τοτε βρασε ορυζα. Και φατα με φραουλες

Σε θεμα με gpu ειμαστε που αλλου να αναφερθω? Αν δεις στα θεματα με τα παιχνιδια παντα γραφω για το gameplay για τα συναισθηματα που προσφερει και στο τελος ποσο βαρυ ειναι. Το gaming ειναι απολαυση αλλα σε θεμα που πουλανε 1400 καρτα γραφικων δεν θα αναλυσουμε το ποσο απολαυστικο ειναι το gaming.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Ε στην ουσια αυτο λεω..Οτι ειναι θεμα απαιτησεων που εχει ο καθενας..

Εγω πχ που παιζω πλεον σπανιοτατα και ποτε δεν ημουν τρελαμενος με τα τέεεελεια γραφικα,αν με βαλεις να παιξω σε 720p medium-high, θα ειμαι ευχαριστημενος. Αρα με 1050ti θα ειμαι καλυμμενος!Το παιχνιδι, ειναι παιχνιδι... Αν θελησω να το απολαυσω και να ειναι τελείως αληθοφανές, τοτε προτιμώ να δω ταινία που θα εχω και τα χερια μου ξεκουραστα!😋 Ετσι κι αλλιως, πλεον τα παιχνιδια απο τα 50gb που πιανουν, τα 30 ειναι η ιστορια που χαζευεις-ταίνια!

Αποψη μου ειναι αυτη παιδια, μην παρεξηγηθω...Το οτι βολευομαι εγω με κατι, δεν σημαινει οτι βολευονται και οι υπολοιποι!😉Εχω συνηθισει και απο παλια με το wonder boy in monster land αρα το 720p medium μου φαινεται μια χαρα!😊

"Κατάντια" φίλε

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στο fulgore ειχα αναφερθει που εχει 1440p και 1060. Και σε 1080/60 βαραει 40αρια εδω και κανα χρονο τα βιντεο αμετρητα στο youtube. Και απο οτι βλεπω και η 2060 τα ιδια χαλια θα εχει αν δουμε την 2070.

τα βιντεο που εβαλες ειναι με max out setting λογικο ειναι να μην κραταει τα 60 fps για αυτο ειπα με τετοιες καρτες ριχνεις τα settings στο high και καθαρησες 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...