Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Με αυτό κρίνεις την κάρτα και όχι τον gamer;

δεν το σώζεις....

Ο fulgore το παει παντα σε προσωπικο. Επειδη το παιζει ιστορια αρκετες φορες δεν μπορει να την λεει στον αλλον οταν εχει 1440p 144hz monitor και παιζει με την 1060 εδω και αρκετο καιρο. Παιζει αλλα οχι triple AAA παιχνιδια που βαση αυτων κρινουμε την καθε καρτα.

Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Δεν ειπα εξ αρχης οτι ειμαι μεταξυ 2080 και 1080ti?Λες 1440p monitor γιαυτο το λογο να το εχω,για να παιζω με καρτα των 200ευρω?

Μακαρι να παρεις μια 2080 και να χαρεις την οθονη σου. Αλλα μην μου λες και οτι παιζεις στα 100fps ανετα με την 1060 σε 1440p οταν εβαλα βιντεο που και στα 1080 ζοριζεται να βγαλει ακομα και 50. Ολοι gamers ειμαστε αλλα τις καρτες παντα θα τις κρινω χωρις να κανω χαρη πουθενα ουτε θα παω α ναι η 1060 βγαζει 100fps σε 1080 με το bf 1 και το doom θα τις βαλω με τα πιο ζορικα παιχνιδια και θα κρινω.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η διαφορα μου εμενα με σενα ειναι οτι εγω δεν βγαινω να προτεινω δεξια και αριστερα overpriced καρτες για την αναλυση που παιζει ο κοσμος επειδη εχω σαν standar το ultra και το medium/high το θεωρω unplayable.

Επισης ποια ΑΑΑ παιχνιδια να κατσω να παιξω αυτο τον καιρο,αυτα που δεν υπαρχουν?Εσυ υπεθεσες οτι παιζω στα 40fps και σου ειπα οτι λες ασχετα πραγματα γιατι δεν ξερεις.Εγραψα πουθενα οτι η 1060 3gb ειναι μια χαρα για 1440p 144hz?Οχι παλι εσυ το υπεθεσες παρολο που για 1080p μιλαγαμε.

Και εγω κανονικα δεν θα εμπαινα εξ αρχης στον κοπο να απαντησω απλα ειναι κριμα σε τεχνολογικο forum να πεφτει τετοια παραπληροφοριση για τις καρτες γραφικων και τις απαιτησεις των παιχνιδιων σε 1080p.

Οχι τιποτα αλλο μην μπει κανενας ακυρος στο θεμα και την πατησει και δωσει 500ευρω για gtx 1080 με αυτα που γραφονται....

Κριμα που λειπει ο Ailuros που ηταν μεχρι τους Pascal να σου απαντουσε αναλογα γιατι δυστηχως μονο αν στο πει καποιος moderator ισως το καταλαβεις.

Γιαυτο σου λεω αστο καλυτερο γιατι καθε φορα η ιδια ιστορια γινεται.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Η διαφορα μου εμενα με σενα ειναι οτι εγω δεν βγαινω να προτεινω δεξια και αριστερα overpriced καρτες για την αναλυση που παιζει ο κοσμος επειδη εχω σαν standar το ultra και το medium/high το θεωρω unplayable.

Επισης ποια ΑΑΑ παιχνιδια να κατσω να παιξω αυτο τον καιρο,αυτα που δεν υπαρχουν?Εσυ υπεθεσες οτι παιζω στα 40fps και σου ειπα οτι λες ασχετα πραγματα γιατι δεν ξερεις.Εγραψα πουθενα οτι η 1060 3gb ειναι μια χαρα για 1440p 144hz?Οχι παλι εσυ το υπεθεσες παρολο που για 1080p μιλαγαμε.

Και εγω κανονικα δεν θα εμπαινα εξ αρχης στον κοπο να απαντησω απλα ειναι κριμα σε τεχνολογικο forum να πεφτει τετοια παραπληροφοριση για τις καρτες γραφικων και τις απαιτησεις των παιχνιδιων σε 1080p.

Οχι τιποτα αλλο μην μπει κανενας ακυρος στο θεμα και την πατησει και δωσει 500ευρω για gtx 1080 με αυτα που γραφονται....

Κριμα που λειπει ο Ailuros που ηταν μεχρι τους Pascal να σου απαντουσε αναλογα γιατι δυστηχως μονο αν στο πει καποιος moderator ισως το καταλαβεις.

Γιαυτο σου λεω αστο καλυτερο γιατι καθε φορα η ιδια ιστορια γινεται.

Αν μπει καποιος ακυρος θα την πατησει περνοντας την 1060 στα 300 ευρω. Παει σπιτι την βαζει να παιξει κανενα βαρυ παιχνιδι και βλεπει 40fps. Αυτος θα την πατησει οχι αυτος που θα παρει 1080 και θα παιζει στην κυριολεξια τα παντα οπως πρεπει και σωστα. Η 1060 για το 2016 που βγηκε ηταν οκ για 1080p. Εδω και καιρο δεν ειναι εκτος indie και online gaming. Deal with that. Η παραπληροφορηση φαινεται πολυ καλα ποιος την πουλαει. Τα βιντεο μιλανε απο μονα τους σε βαζω αλλα 20 αν θελεις επειδη ρωτησες πριν. Στα 200 θα προτεινα 1060 αλλα στα 300 με την 1070ti στα 440 δεν μπορω.

Δημοσ.

Η 1060 σε 1080/60 ultra για νέους τίτλους δε νομίζω ότι κάνει.Αν δε θες ultra Fulgore έπρεπε να μείνεις με καμία 770 που μια χαρά τα παίζει 1080p low settings.Οι pcαδες έχουν ένα μικρόβιο ακόμα και αν δεν είναι σωστό, θέλουν να παίζουν ultra στην ανάλυσή τους.Αν δε θέλουν ultra τότε άνετα τους προτείνω μια 960 να παίζουν 1080/60 σε low settings ή ακόμα καλύτερα να το ρίξουν στις κονσόλες.Για 1080/60 και να μη ξαναλλαξει κάρτα κάποιος για κάνα δύο χρόνια τσιμπάει μια 1070 το λιγότερο αν θέλει ultra.Αν δε θέλει ultra τότε τσιμπάει κονσολιτσα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spasarxidas είπε

Η 1060 σε 1080/60 ultra για νέους τίτλους δε νομίζω ότι κάνει.Αν δε θες ultra Fulgore έπρεπε να μείνεις με καμία 770 που μια χαρά τα παίζει 1080p low settings.Οι pcαδες έχουν ένα μικρόβιο ακόμα και αν δεν είναι σωστό, θέλουν να παίζουν ultra στην ανάλυσή τους.Αν δε θέλουν ultra τότε άνετα τους προτείνω μια 960 να παίζουν 1080/60 σε low settings ή ακόμα καλύτερα να το ρίξουν στις κονσόλες.Για 1080/60 και να μη ξαναλλαξει κάρτα κάποιος για κάνα δύο χρόνια τσιμπάει μια 1070 το λιγότερο αν θέλει ultra.Αν δε θέλει ultra τότε τσιμπάει κονσολιτσα.

Αυτο δεν μπορουν να καταλαβουν μερικοι. Δεν περνουμε pc για να παιζουμε σε medium. Εκει περνουμε κονσολες και ειμαστε κομπλε με medium 30fps. Αλλοι παιζουν και σε low. Οκ γουστα αλλα δεν ειναι για αυτο ο υπολογιστης. Χαιρομαι που εβαλες τα πραγματα ακομα καλυτερα στη θεση τους γιατι ενω ξερει οτι εχω δικιο ο fulgore απλα δεν το παραδεχεται. Δεν ξερω και γιατι λες και ειμαστε πολλοι στο φορουμ που γραφουμε καθημερινα και ασχολουμαστε ενεργα με το αντικειμενο οποτε μονο ασχετοι δεν ειμαστε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ενταξυ οτι πειτε.

Αντε σε λιγο καιρο να προτεινεται η 2070 των 650ευρω για 1080p.

καλύτερα 1080ti για 1080p/60hz για να κρατήσει αρκετά χρόνια. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

καλύτερα 1080ti για 1080p/60hz για να κρατήσει αρκετά χρόνια. 

2-3 κρατανε και η 1080 ανετα. 1080ti θα προτεινα μονο σε 1440p 100fps monitor.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχετε και οι 2 δικαιο..

Απλα κρατατε ενα νομισμα κι ο ενας κοιταζει την κορωνα κι αλλος τα γραμματα...Στην ουσια ομως το ιδιο νομισμα ειναι..

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε

Οι pcαδες έχουν ένα μικρόβιο ακόμα και αν δεν είναι σωστό, θέλουν να παίζουν ultra στην ανάλυσή τους.Αν δε θέλουν ultra τότε άνετα τους προτείνω μια 960 να παίζουν 1080/60 σε low settings ή ακόμα καλύτερα να το ρίξουν στις κονσόλες.

Φοβερη συμβουλη......

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Το θεμα ειναι οτι εχετε και οι 2 δικαιο..

Απλα κρατατε ενα νομισμα κι ο ενας κοιταζει την κορωνα κι αλλος τα γραμματα...Στην ουσια ομως το ιδιο νομισμα ειναι..

Δεν θα διαφωνησω. Η ουσια ειναι μια. Να απολαμβανουμε τα παιχνιδια. Τωρα ο καθενας τι στανταρ εχει ειναι δικο του θεμα. Καθαρα τις καρτες κρινω παντα και προφανως θα τις κρινω σε βαρια παιχνιδια σε ultra χωρις AA. 

Δημοσ.

Για να ξαναβάλω το topic σε "on topic"

Η Nvidia κατάφερε με τον τρόπο της να συνεχίσει να πουλάει και την νέα και την παλιά σειρά......εμείς την κράζουμε αλλά αυτή θα συνεχίσει να πουλάει τα πάντα

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Η Nvidia κατάφερε με τον τρόπο της να συνεχίσει να πουλάει και την νέα και την παλιά σειρά......εμείς την κράζουμε αλλά αυτή θα συνεχίσει να πουλάει τα πάντα

Γιατι να μην το κανει αυτο,αφου βλεπεις οτι υπαρχει κοσμος που σου βαφτιζει value for money καρτες οπως την 1080 για 1080p.

Ε αρα και οι turing value for money ειναι για τις αναλυσεις που προοριζονται....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Την παλια ναι την νεα απο που και ως που με τις τιμες που εχει? Μονο αυτοι που δεν εχουν κανενα θεμα χρηματων θα τις παρουν η αυτοι που θελουν πραγματικα να δουν το νεο rtx και δεν μπορουν να περιμενουν να ωριμάσει. Η pascal φανταζουν λουκουμι αυτη τη στιγμη ειδικα αν πεσουν κανα 100αρικο ακομα.

Πχ 1080ti 600

1080 450

1070ti 400

1070 350

1060-3gb 180.

1060-6gb 220

3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι να μην το κανει αυτο,αφου βλεπεις οτι υπαρχει κοσμος που σου βαφτιζει value for money καρτες οπως την 1080 για 1080p.

Ε αρα και οι turing value for money ειναι για τις αναλυσεις που προοριζονται....

Σε κανει οτι θελει η nvidia αυτο καταλαβα. Η 1080 ειναι καρτα του 2016. Θα επρεπε να εχει τωρα 350 οχι 500. Αλλα σε εκανε να πιστευεις η nvidia οτι μια καρτα σαν την 1060 επειδη εχει 300 ευρω λογω mining/αρμεγματος ειναι ανετη παντου σε 1080p και η 1080 προοριζεται να πουμε για τιποτα 2k 144 και πανω. Αχταρμα τα εχετε κανει οι τιμες δεν ειναι αυτες που επρεπε να ειναι. Αλλα σας εχει παρει η μπαλα και τα μπερδεψατε ολα. 

Σαν τις vega. 450 επρεπε να εχει η 64αρα και 350 η 56αρα. Αλλα σας παιζουν οι εταιριες και παραπληροφορειτε τον κοσμο μια ζωη.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αυτο δεν μπορουν να καταλαβουν μερικοι. Δεν περνουμε pc για να παιζουμε σε medium. Εκει περνουμε κονσολες και ειμαστε κομπλε με medium 30fps. Αλλοι παιζουν και σε low. Οκ γουστα αλλα δεν ειναι για αυτο ο υπολογιστης. Χαιρομαι που εβαλες τα πραγματα ακομα καλυτερα στη θεση τους γιατι ενω ξερει οτι εχω δικιο ο fulgore απλα δεν το παραδεχεται. Δεν ξερω και γιατι λες και ειμαστε πολλοι στο φορουμ που γραφουμε καθημερινα και ασχολουμαστε ενεργα με το αντικειμενο οποτε μονο ασχετοι δεν ειμαστε.

Τοτε να παρεις 2*2080Ti αφου εισαι high end pcας γιατι χωρις rtx δεν θα υπαρχει η πληρης αληθοφανεια. Αλλα ξεχασα το rtx τα κανει χειροτερα και χανεις λεπτομερεις...τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα...

Επεξ/σία από mtifosi
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...