Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

ο κατοχος της 1060 ας κατεβασει μερικες ρυθμισεις και μια χαρα θα ποιανει το 60αρι

ετσι και αλλιως δεν θα καταλαβει τις διαφορες απο το ultra στο high

Spoiler

Οχι βρε τι να κατεβασει ρυθμισεις θα εχει ψυχολογικα μετα το βραδυ στο κρεββατι ο κατοχος αυτος.....

Μαλλον καποιος δεν καταλαβαινει τι ρολο βαρανε οι Mid range budget καρτες και στα ατομα που απευθυνονται τι απαιτησεις εχουν.

Μετα η nvidia μας φταιει με της τωρινες τιμες της οταν ο συμφορουμιτης προτεινει καρτες των 500ευρω για 1080p?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μπορεις να μου αναφερεις μερικα παιχνιδια που δεν σηκωνει η 1060 σε 1080p απο περιεργεια?Γιατι εγω απο το λιγο διαστημα που την εχω ολα τα παιχνιδια τα σηκωνει ανετοτατα.Σε ποια 40fps αναφερεσαι?

Σε 2 χρονια αν δεν τραβαει η καρτα θα την αλλαξεις τοτε με την gtx 2160/2170 ξερω γω. Για ποιο λογο να ακριβο πληρωσει καποιος μια καρτα για να καθεται και να περιμενει σε ποιο παιχνιδι θα φτασει να παιζει απο ultra σε high?

Μέχρι 39 είδα 

Επισης πέφτει στα 55 στην αρχή που είναι άνετη. Στα 40 στο δάσος. Μπορω να σου βρω αλλα 20 παιχνίδια που πέφτει μέχρι τα 35 40. 

3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

ο κατοχος της 1060 ας κατεβασει μερικες ρυθμισεις και μια χαρα θα ποιανει το 60αρι

ετσι και αλλιως δεν θα καταλαβει τις διαφορες απο το ultra στο high

Οι διαφορες υπαρχουν και ειναι αισθητες. Αν υπαρχει περιορισμενο budget ναι να παει σε 1060 ακομα και σε 1050ti. Αν οχι μια 1080 για 1080p ειναι κομπλε και θα μπορει να βαζει και το reshade του και οτι ρυθμισεις θελει. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

θα το θέσω αλλιώς το ερώτημα. 

Αν η 1080 προτείνεται για 1080p/60hz, Τότε η 1060 για που προτείνεται; για 720p;

η 1050ti  για640χ480;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οχι βρε τι να κατεβασει ρυθμισεις θα εχει ψυχολογικα μετα το βραδυ στο κρεββατι ο κατοχος αυτος.....

Μαλλον καποιος δεν καταλαβαινει τι ρολο βαρανε οι Mid range budget καρτες και στα ατομα που απευθυνονται τι απαιτησεις εχουν.

Μετα η nvidia μας φταιει με της τωρινες τιμες της οταν ο συμφορουμιτης προτεινει καρτες των 500ευρω για 1080p?

Η 1060 ειναι καρτα των 200 ευρω. Επειδη εχει 300 δεν την κανει mid range σε καμια περιπτωση. Εσυ που εχεις 1440p και παιζεις με 1060 στα 40fps μπραβο καταντια το λεω εγω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Η 1060 ειναι καρτα των 200 ευρω. Επειδη εχει 300 δεν την κανει mid range σε καμια περιπτωση. Εσυ που εχεις 1440p και παιζεις με 1060 στα 40fps μπραβο καταντια το λεω εγω.

No comment

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

θα το θέσω αλλιώς το ερώτημα. 

Αν η 1080 προτείνεται για 1080p/60hz, Τότε η 1060 για που προτείνεται; για 720p;

η 1050ti  για640χ480;

Προτεινετε για 1080 στα 40-45fps η παιξε με medium ρυθμισεις και κακα γραφικα. Η 1050ti για 1080 30fps.

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

No comment

Ειναι οκ τα 40fps αυτο γραφεις? Παντως εδω ειμαστε να βαλουμε 10 20 παιχνιδια να δουμε που παιζει η καημενη 1060. Επειδη σας εκανε η nvidia να πιστευετε με τις τιμες οτι η 1060 ειναι mid range δεν ισχυει κιολας. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μπορεις να μου αναφερεις μερικα παιχνιδια που δεν σηκωνει η 1060 σε 1080p απο περιεργεια

Το ''δεν σηκωνει ενα παιχνιδι μια καρτα εσυ το μετεφρασες στο δεν το σηκωνει σε Ultra.

Οκ το σταματαω εγω εδω γιατι ξερω που θα παει η κουβεντα και ακρη δεν βγαινει.

Και ο λογος που την ανεφερα την 1060 στο θεμα αυτο ειναι γιατι δεν υπαρχει ακομα αντιστοιχη Turing 2060 στην αγορα το προσεχες διαστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Προτεινετε για 1080 στα 40-45fps η παιξε με medium ρυθμισεις και κακα γραφικα. Η 1050ti για 1080 30fps.

Ειναι οκ τα 40fps αυτο γραφεις?

Με αυτό που έγραψες προσβάλεις απευθείας τους mid-range και low-range gamers

Α ξέχασα και τους κονσολάδες

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Εσυ που εχεις 1440p και παιζεις με 1060 στα 40fps μπραβο καταντια το λεω εγω.

Τα παιχνιδια που παιζω προς το παρον μεχρι να βγουν τα καινουργια μια χαρα τα παιζω και σε 100-120fps που βγαζεις και βιαστικα συμπερασματα.

Και το crash το επαιξα στα 60fps(που δεν παει παραπανω)και το tales from borderlands στα 140fps και το overwatch το παιζω κανονικα στα 144hz.

Κακο πραγμα να το παιζεις συνεχεια προφητης.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το ''δεν σηκωνει ενα παιχνιδι μια καρτα εσυ το μετεφρασες στο δεν το σηκωνει σε Ultra.

Οκ το σταματαω εγω εδω γιατι ξερω που θα παει η κουβεντα και ακρη δεν βγαινει.

Και ο λογος που την ανεφερα την 1060 στο θεμα αυτο ειναι γιατι δεν υπαρχει ακομα αντιστοιχη Turing 2060 στην αγορα το προσεχες διαστημα.

Βασικα δεν την αναφεραμε εγραψες οτι ειναι κακο να προτεινουμε 1080 για 1080p που οπως βλεπεις δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Κατσε να βγει metro shadow anthem bf5 και θα δεις τι ψαρια θα πιανει η 1060. Αν παιζετε με medium και ειστε οκ δεν ξερω τι να πω καλυτερα παρτε κονσολα.

2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Με αυτό που έγραψες προσβάλεις απευθείας τους mid-range και low-range gamers

Την καρτα κρινω κανεναν gamer. Στα 30 επαιζα χρονια και ξερω τι παιχνιδι εκανα.

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Τα παιχνιδια που παιζω προς το παρον μεχρι να βγουν τα καινουργια μια χαρα τα παιζω και σε 100-120fps που βγαζεις και βιαστικα συμπερασματα.

Και το crash το επαιξα στα 60fps(που δεν παει παραπανω)και το tales from borderlands στα 140fps και το overwatch το παιζω κανονικα στα 144hz.

Κακο πραγμα να το παιζεις συνεχεια προφητης.....

Βρε στα AAA παιχνιδια ειναι το θεμα. Εκει θα φανε ζορι οι καρτες αλλιως δεν θα ασχολουμασταν με 2080 και 2080ti των 1400 ευρω. Μας νοιαζουν τα γραφικα τελικα η ας παιζουμε medium και ολα καλα? Κακο πραγμα δεν ειναι οταν εχω δικιο. Και φιλος παιζει fifa με 460 στα 100fps αν ειναι να προτεινουμε 460 για 100fps σε 1080. Στεκει?

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω να πω κατι παραπανω γιατι αρκετα off topic βγηκαμε,αλλα για αλλη μια φορα δειχνεις το γιατι ειμαι τελειως καθετος(και οχι μονο εγω)με την νοοτροπια/λογικη σου οχι για το τι πιστευεις που δικαιωμα σου κιολας αλλα το τι προτεινεις σε 3ους και τους παιρνεις στο λαιμο σου.

Χωρια που υποθετεις οτι οποιος εχει φθηνοτερες καρτες τον ενδιαφερει αν θα παιζει το τελευταιο AAA παιχνιδι στα ultra ή οχι και ειδικα στην Ελλαδα...

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Δεν εχω να πω κατι παραπανω γιατι αρκετα off topic βγηκαμε,αλλα για αλλη μια δειχνεις το γιατι ειμαι τελειως καθετος(και οχι μονο εγω)με την νοοτροπια/λογικη σου,χωρια που υποθετεις οτι οποιος εχει φθηνοτερες καρτες τον ενδιαφερει αν θα παιζει το τελευταιο AAA παιχνιδι στα ultra ή οχι...

Δεν με ενδιαφερει βρε συ τι κανει ο καθε gamer. Ας παιζετε οπως θελετε ειτε με medium ειτε με 40fps δεν με ενοχλει καθολου. Τις καρτες κρινω καθαρα και θα τις κρινω με τα τοπ παιχνιδια που υπαρχουν οχι με fifa και pubg. Μην το περνετε προσωπικα καθαρα κρινω τις καρτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με αυτό κρίνεις την κάρτα και όχι τον gamer;

δεν το σώζεις....

(κλείνω και εγώ το Offtopic)

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Βρε στα AAA παιχνιδια ειναι το θεμα. Εκει θα φανε ζορι οι καρτες αλλιως δεν θα ασχολουμασταν με 2080 και 2080ti των 1400 ευρω. Μας νοιαζουν τα γραφικα τελικα η ας παιζουμε medium και ολα καλα? Κακο πραγμα δεν ειναι οταν εχω δικιο. Και φιλος παιζει fifa με 460 στα 100fps αν ειναι να προτεινουμε 460 για 100fps σε 1080. Στεκει?

Δεν ειπα εξ αρχης οτι ειμαι μεταξυ 2080 και 1080ti?Λες 1440p monitor γιαυτο το λογο να το εχω,για να παιζω με καρτα των 200ευρω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...