Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, narta είπε

Λογικα τελος του χρονου θα εχουμε μια ταξη μεγεθους με τα professional Navi για datacenters. 

Εγω ακομα ελπιζω αν οχι το Navi ver. 1 το επομενο να ειναι chiplets με IF

Είναι σιγουρο ότι εκεί οδεύει η AMD. Επομένως αν ο πέτσινος δεν θέλει να βρεθεί στη θέση της intel θα αναγκαστει να δώσει πιο γρήγορα το κάτι παραπάνω.

1 λεπτό πριν, narta είπε

12 νανακια

sfixed

Σωστά !

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Εγώ είμαι αισιόδοξος γιατί είναι και η sony πίσω από το navi (ίσως ακομα και η MS)... Είναι σίγουρο ότι θα ετοιμάσουν κάτι καλό τουλάχιστον σε επίπεδο 1080 ti. Από την άλλη πλευρά και λόγω 7nm η επόμενη σειρά RTX θα κάνει άλμα σε σχέση με τη σειρά 20xx. Παρατηρώντας ότι οι γύφτοι παρά την αύξηση της τιμής δεν αύξησαν και τη ram (μη πει κανείς για το κόστος της gddr6), μου δίνεται η εντύπωση ότι ο πέτσινος ξέρει ότι πολλοί κάτοχοι 1080ti θα δυσανασχετήσουν επομένως εβαλε καπέλο  premium. Φαντάσου να έτρεχε το tomb raider σε rtx η απλή 2080....

7 λεπτά πριν, narta είπε

Λογικα τελος του χρονου θα εχουμε μια ταξη μεγεθους με τα professional Navi για datacenters. 

Εγω ακομα ελπιζω αν οχι το Navi ver. 1 το επομενο να ειναι chiplets με IF

Μακάρι παιδιά αυτό με τη Sony ισχύει και περιμένω να δω κάτι αξιοσημείωτο. Οι rtx δεν εντυπωσίασαν εκτός 2080ti που ένα 50 60% πανω από 1080ti λογικά θα το έχει. Τις υπόλοιπες μπορεί άνετα να τις χτυπήσει με τα 7nm που έρχονται. Αν έχουμε ένα ακόμα vega φιάσκο ετοιμαστείτε του χρόνου για 1500 οι Ti και 1200 οι απλές xx80. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Τι ειναι οι ΑΑΑ τιτλοι ;

3A

Οπως τα φασολια 3Α, τα καλυτεροτερα 🤣

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μακάρι παιδιά αυτό με τη Sony ισχύει και περιμένω να δω κάτι αξιοσημείωτο. Οι rtx δεν εντυπωσίασαν εκτός 2080ti που ένα 50 60% πανω από 1080ti λογικά θα το έχει. Τις υπόλοιπες μπορεί άνετα να τις χτυπήσει με τα 7nm που έρχονται. Αν έχουμε ένα ακόμα vega φιάσκο ετοιμαστείτε του χρόνου για 1500 οι Ti και 1200 οι απλές xx80. 

Χλωμό το κόβω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Χλωμό το κόβω

Εως πεθαμενο

Προβλεψη ΕΥΛΟΓΗCON: 25% average better frames on non RTX scenarios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, MoviemakerGr είπε

28% :P

μειον 3 που θα παρει η Nvidia απο εμενα, παλι 25 βγαίνει 😛

Επεξ/σία από narta
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Χλωμό το κόβω

Δεν ξέρω η μόνη ελπίδα είναι στην 2080ti. Από τις άλλες δεν περιμένω τίποτα..

Δημοσ.

Όσο πιο πολύ αυξάνουν τις τιμές των gpu τόσο πιο πολύ περιορίζουν το κοινό που θα τις αγοράσει. Και όσο μικρότερη η βελτίωση των επιδόσεων, τόσο λιγότεροι θα αναβαθμίσουν. Θα τους αναγκάσει η αγορά να προσφέρουν καλύτερο vfm, δε θα χρειαστεί να περιμένουμε ούτε την Intel ούτε την AMD.

Η λογική μου, μου λέει οτι οι RTX θα είναι μια ειδική έκδοση πάνω από τις gtx (ουσιαστικά gtx +RT) με το αντίστοιχο καπέλο. Θεωρώ σίγουρο ότι θα ξαναβγούν gtx κάρτες στις high-end και enthousiast κατηγορίες με τις (πάνω κάτω) γνωστές τιμές. Το πως θα χωρέσουν τις RTX εκδόσεις στο μέλλον, θα το δούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω μήπως κάνει την εξής τρίπλα η NVIDIA.

Μετα απο αρκετό διάστημα κυκλοφορήσει την GTX2080/GTX2080ti (όχι RTX) χωρίς RTX αλλά με αρκετή ιπποδύναμη

Καλά ντε...μην βαράτε

Επεξ/σία από Acmilangr2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...