BabisTs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Ποια είναι η πιθανότητα η ddr6 μνήμη να παίζει ρόλο στην συνολική αποδοση,παρόλο που τα υπόλοιπα νούμερα πέραν της ti δεν είναι ψηλά? Μην ξεχνάμε ότι στα εργοστασιακά tflops που ανακοινώθηκε οι κάρτες έχουν προσμετρηθει και τα 14gbps απόδοσης της vram της κάθε new gen κάρτας.... Η gddr6 θα παίρνει oc όπως επερναν όλες οι vram (gddr5/gddr5X) μέχρι τώρα.... Θελει καλό συνδυασμό oc σε πυρήνα και σε vram για να πει ότι θα κάνουν κάτι οι 2070 / 2080.... Αυτό το φαινόμενο αν ισχύσει θα δούμε ξανά overclockability αλλά gtx 970/980/980ti series.... Τέρατα στο oc δηλαδή.... 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Απ' ότι φαίνεται δεν έκανες και τόσο κακά που πήρες 1080Ti..Αν ισχύουν τα χάλια της 2080Ti.. Ένα 30%-35% πιστεύω θα είναι πάνω η 2080ti από την 1080ti σε non rtx....οτιδήποτε μικρότερο απλά ξηθηκαν άγρια εκεί στην nvidia... ..Δεν το λεω (το 30-35%) και χάλια αλλά ούτε και 50% που περιμέναμε.... Για την τιμή της 2080ti εγώ το περίμενα και για αυτό δεν σχολιάζω κάτι επιπλέον.... Οι αλλες δύο (2070/2080) που δεν βγαίνουν τα νούμερα απόδοσης δεν ξέρω τι θα κάνουν στην αγορά αν δεν κρύβει κάτι η nvidia από πίσω όσον αφορά την απόδοση τους σε non rtx σενάρια πάντα σε σχέση με την 1080ti. Δώσε ένα firestrike στον λαό μωρή πράσινη και αν αξίζουν οι καινούργιες take the money από μένα... Ειδάλλως take my...... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από BabisTs
ALFR3D Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 47 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Απο τα πιο άκυρα ποστ που εχω διαβάσει ever.. και φυσικά οχι οσο αφορά το τι θα κάνεις εσύ που ειναι απόλυτο δικαίωμα σου αλλά για το πως θα έπρεπε να το δουν οι άλλοι.. οκ αυριο μια άλλη εταιρία θα σου δωσει μια αλλη πρωτόγνωρη εμπειρία και θα σου ζητήσει το νεφρο σου,ε,εσυ άντε να το δώσεις.. Η δική μου άποψη και με δεδομένο οτι 9μιση GPU στις 10 ήταν πάντα nVidia ειναι ότι οχι μόνο δεν αξίζει να αγοράσουμε αλλά πρέπει και να μποϊκοτάρουμε τέτοιες ακραίες τιμολογιακές συμπεριφορές.. Αυτά τα παιγνιδάκια τα έκανε με τις Titan εκεί όποιος ήθελε συμμετείχε,νομίζω αλλα και θέλω να πιστευω ότι ακόμα χειρότερη απήχηση θα έχει τώρα με την 2xxx.. Το μήνυμα πρέπει να σταλεί απο τους καταναλωτές, είπαμε μ@κ@κες αλλά όχι και τόσο ! Εγώ νομίζω οτι επειδή υπαρχει αγάπη στο αντικείμενο και ψύχραιμα αντιμετωπίστηκε μέχρι στιγμής,αλλα και τελικα θα αποδειχθεί μια πλήρως αποτυχημένη τιμολογιακή κίνηση. εβγαλες συμπερασμα απο αυτο που εγραψα οτι προτρεπω καποιον να παει να παρει τις RTX? Στη πρωτογνωρη εμπειρια αυτη θα πηγαινα πασο και θα ημουν μια χαρα ΑΛΛΑ μια καρτα γραφικων αποσκοπει στη ψυχαγωγια- χομπι και αυτο κοστολογειται οσο μπορουν, δεν ειναι βασικη αναγκη οποτε δεν μας πεφτει λογος. Αφηστε να διαβασουμε δυο πραγματα για κατι καινουργιο αλλα οχι αμεσως γκρινια. Μαλλον ξεχασες να μποικοταρεις και το iPhone X...
John-lamia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Παιδιά, η 2070 θα είναι ποιο δυνατή απ την 1080τι που έχουμε τώρα;
michael92 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, jimex είπε Και τα gigarays/s παίζει πολύ μεγάλο ρόλο πως τα μετράνε και πως διαχειρίζεται τις αντίστοιχες εντολές το hw. Εξαρτάται αν πρόκειται για εντελώς ανεξάρτητο τμήμα στο pipeline ή όχι. Αν το hw που έχουν προσθέσει στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις υπόλοιπες μονάδες των cuda cores, δεν έχει νόημα να υπολογίζεις 10 gigarays/s σε realtime graphics, καθώς για να γίνει render μια σκηνή το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου οι μονάδες θα είναι ήδη δεσμευένες από άλλες εντολές. Για το raytracing χρησιμοποιεί FP16 και για AI denoising INT8, οπότε το μόνο που πρόκειται να επηρεάσει το FP32 perf, είναι τα thermals. Μιας και τα FP16/INT8 cores πιάνουν το 1/3 του die, το RTX on θα ρίχνει τα ρολόγια ~100-200MHz. 2
narta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 47 λεπτά πριν, John-lamia είπε Παιδιά, η 2070 θα είναι ποιο δυνατή απ την 1080τι που έχουμε τώρα; Ναι στο Ray tracing όταν κοιτάς τοιχο 1 1
stathisgtr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 https://twitter.com/zehDonut/status/1032031010324664320
narta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 58 λεπτά πριν, ALFR3D είπε αυτο κοστολογειται οσο μπορουν, δεν ειναι βασικη αναγκη οποτε δεν μας πεφτει λογος Φυσικά δεν μας πέφτει λόγος. Από την τσέπη μας τα ζητάνε; Oh wait... 59 λεπτά πριν, ALFR3D είπε Αφηστε να διαβασουμε δυο πραγματα για κατι καινουργιο αλλα οχι αμεσως γκρινια. Το ray tracing είναι τόσο καινούριο όσο η βασίλισσα της Αγγλίας
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 1080P/60 και αν με 1300 ευρώ κάρτα. Πάντα όταν υποστηρίζουν ένα νέο feature οι κάρτες τρώνε ήττα(Όπως έγινε με το tessellation στην αρχή ας πούμε) και μετά από 2-3 γενιές την παλεύουν με αυτό. Αυτή τη στιγμή το RTX δηλαδή είναι να το ενεργοποιήσεις να χαζέψεις λίγο και μετά να το κλείσεις και να επιστρέψεις στο 4Κ/60. 2 hours ago, BabisTs said: Ένα 30%-35% πιστεύω θα είναι πάνω η 2080ti από την 1080ti σε non rtx....οτιδήποτε μικρότερο απλά ξηθηκαν άγρια εκεί στην nvidia... ..Δεν το λεω (το 30-35%) και χάλια αλλά ούτε και 50% που περιμέναμε.... Για την τιμή της 2080ti εγώ το περίμενα και για αυτό δεν σχολιάζω κάτι επιπλέον.... Οι αλλες δύο (2070/2080) που δεν βγαίνουν τα νούμερα απόδοσης δεν ξέρω τι θα κάνουν στην αγορά αν δεν κρύβει κάτι η nvidia από πίσω όσον αφορά την απόδοση τους σε non rtx σενάρια πάντα σε σχέση με την 1080ti. Δώσε ένα firestrike στον λαό μωρή πράσινη και αν αξίζουν οι καινούργιες take the money από μένα... Ειδάλλως take my...... Ε να ήταν 50% πάνω έλεγες δεν λαμιέται, τα σκάω αλλά έχω σημαντική διαφορά από την δεύτερη καλύτερη..Με χαμηλότερο ποσοστό από 40% δεν αξίζει όμως. 7
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Reviews κανονικά πότε θα έχουμε με συγκρίσεις από άλλα games κτλπ , υπάρχει ακόμα NDA ?
ROG-X Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα η συγκρηση στο metro exodus ειναι αστεια. Σε non RTX ειναι χαλια και ειναι στοχευμενα ετσι.Αν ειχε 3rd Gen Real Time Global Illumination της Cry Engine 3 θα ηταν μπομπα. Καλα στο BF στις αντανακλασεις εχουν βαλει low res cube maps. Εποχες ps3. Για να φανει η διαφορα. To RTX το μονο που θα καταφερει ειναι να κανει πιο τεμπελη τους τεμπελιδες developers. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από ROG-X 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Resident Evil 2 Remake will support NVIDIA’s RTX technology
7nisiotis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Πω αν μέχρι 20.9 δεν έχουμε ούτε ενα leak. Βαρετα θα περάσει το thread με υποθέσεις, τσακωμους και αναλυσεις Πολύ 3σλοτες και 3fan οι υλοποιήσεις. Ή θα είναι πολύ ζεστές ή απλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από τις founders και τις έκαναν επιβλητικά θηρία ψύξεως για να διαφοροποιηθούν (;) Τώρα που κοιτούσα την EVGA XC 2slot άλλαξαν και τα φανακια. Φαίνονται πιο δυνατά σαν hybrid airflow/static pressure.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Ε όλο και κάτι θα διαρρεύσει ως τότε, έστω ένα 3DMark σίγουρα..
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Ε όλο και κάτι θα διαρρεύσει ως τότε, έστω ένα 3DMark σίγουρα.. και εγω αυτης της γνώμης είμαι,αλλα δεν είμαι αισιόδοξος. 3 ώρες πριν, ALFR3D είπε εβγαλες συμπερασμα απο αυτο που εγραψα οτι προτρεπω καποιον να παει να παρει τις RTX? Στη πρωτογνωρη εμπειρια αυτη θα πηγαινα πασο και θα ημουν μια χαρα ΑΛΛΑ μια καρτα γραφικων αποσκοπει στη ψυχαγωγια- χομπι και αυτο κοστολογειται οσο μπορουν, δεν ειναι βασικη αναγκη οποτε δεν μας πεφτει λογος. Αφηστε να διαβασουμε δυο πραγματα για κατι καινουργιο αλλα οχι αμεσως γκρινια. Μαλλον ξεχασες να μποικοταρεις και το iPhone X... Πίστεψε με αν και δεν γραφω τέτοια ποστς οτι μπορώ να εχω οποιοδήποτε τεχνολογικό προϊόν και σε προνομιακή τιμη,θελήσω, παρολα αυτά παλι μέσα έπεσες εχω ενα iPhone SE και θα προτιμήσω την 1080Ti να παιξω τα παιχνιδάκια που θέλω απο Σεπτέμβρη... ο λόγος απλός, το ζητούμενο το ορίζει η χρήση και δεν πιστευω οτι θα ανέβει το status μου με iPhone x η RTX, μάλλον θα κατέβει η αυτοεκτίμηση μου.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις