andreas314p Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι πως τα πάνε με το σκάψιμο. Γιατι αν πάνε καλά πάλι τα ίδια θα έχουμε με τις τιμές Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από andreas314p Ο δαίμονας του τυπογραφείου
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Έκοψαν το SLI στις 2070 γιατί ξέρουν ότι 2 * 2070 θα έστελναν μια 2080Ti για καναρίνια και θα ήταν και φτηνότερες.. 2
Πέτρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, sibir είπε Βγάλανε specs και σύγκριση me 1080 Τι στο site της nvidia GeForce RTX 2080 Ti Founders Edition GeForce RTX 2080 Ti GeForce GTX 1080 Ti GPU Architecture Turing Turing Pascal Boost Clock 1635 MHz (OC) 1545 MHz 1582 MHz Frame Buffer 11GB GDDR6 11GB GDDR6 11 GB GDDR5X Memory Speed 14 Gbps 14 Gbps 11 Gbps Τόσο οργανωμένα, που και η 1080Τι αναφέρεται ως Turing? Επίσης, γιατί μπορώ να γράψω μέσα στην υποτιθέμενη εικόνα που παραθέτεις, με ίδια μορφοποίηση?
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν αναφέρεται ως Turing η 1080Ti ρε Πέτρο..3 ονόματα έχει από πάνω, και από κάτω 2 Turing(Μία Founders) και ένα Pascal. Προφανώς αυτός που έφτιαξε το πινακάκι ήταν λίγο μεθυσμένος μάλλον. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Psycho_Warhead
sibir Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 δικο μου το λαθος στην αντιγραφη επικόλληση της φωτό.Στο site φαινεται οκ
Πέτρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Δεν αναφέρεται ως Turing η 1080Ti ρε Πέτρο..3 Ονόματα έχει από πάνω, και από κάτω 2 Turing και ένα Pascal. Προφανώς αυτός που έφτιαξε το πινακάκι ήταν λίγο μεθυσμένος μάλλον. Εγώ μαζί σου, αλλά το αποτέλεσμα το βλέπεις. Το πινακάκι σηκώθηκε ως πινακάκι, editable, και όχι ως εικόνα?
billeiros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραια και επαναστατικη τεχνολογια το rtx. Πραγματικα προσφερει κατι πολυ ομορφο. Για οσους γουσταρουν ειδικα τα high end προϊόντα και εχουν τα φραγκα θα αγοραστουν asap. Το θεμα ειναι σε ποσα παιχνιδια θα το δουμε και σε τι βαθμο. Ποσες εταιριες θα ασχοληθουν για να το βαλουν μεσα. Και αυτο θα παιχθει απο τις πωλησεις των συγκεκριμενων καρτων. Δεν ξερω επισης αν θα ειναι υλοποιημενο παντου μεσα στο παιχνιδι η τμηματικα. Όπως με το 3d ενα πραγμα. Αλλο να δεις το avatar αλλο το robocop. Αλλα κατα τη γνωμη μου εφοσον ειναι τοσο βαρυ και κοβει τοσα frames θα καταληξει ως εξης:θα το ενεργοποιεις αρχικα, θα λες ουαου για λιγο αλλα ενεκα του καταποντισμου των frames θα λες δεν το κλεινω, τωρα να παιξω σαν ανθρωπος.. Επισης τα tflop της νεας γενιας μου φαινονται κομματακι λιγα... Επιδοσεις θελουμε να δουμε... Για να δικαιολογηθουν αυτες οι τιμες πρεπει καθε καρτα να ριχνει τουλαχιστον ενα 30% σ αυτην που αντικαθιστα... Αλλιως μαπα το καρπουζι. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από billeiros
kostiger Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως, παρα τα αντιθετως θρυλουμενα, μεχρι χθες τουλάχιστον, την κινηση στις αγγελιες τη λες και υποτονικη.. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από kostiger
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Ποια είναι η πιθανότητα η ddr6 μνήμη να παίζει ρόλο στην συνολική αποδοση,παρόλο που τα υπόλοιπα νούμερα πέραν της ti δεν είναι ψηλά?
zakailiou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δεν ξέρω αν έχει μπεί ... http://www.pcgameshardware.de/Grafikkarten-Grafikkarte-97980/Videos/Nvidia-RTX-2080-Ti-Performance-in-Shadow-of-the-Tomb-Raider-1263244/ Το σχόλιο από KitGuru German site, pcgameshardware.de, posted a video today showing Shadow of the Tomb Raider running on an RTX 2080Ti graphics card with the frame rate counter switched on. The game is running at 1080p resolution with RTX effects switched on. In the video, we see frame rates between 30 and 50 frames per second, with most of the gameplay settling in the mid 30s to mid 40s range. The folks over at PCGamesN also had some hands-on time with the game, observing frame rates between 33 and 48 frames per second. Obviously there are a couple of caveats to keep in mind. Shadow of the Tomb Raider isn’t an entirely finished game yet and the RTX 2080Ti would have been running on pre-release drivers. Finally, we don’t know what all of the graphics settings were set to, outside of 1080p with RTX on. Still, it is difficult to believe that a brand new £1100 graphics card would struggle at 1080p.
ALFR3D Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι αποκαρδιοτικο το τι κακομοιρια κυκλοφορει εδω μεσα, δηλαδη τι θελετε να ειναι +50% fps ή να μην κανει 1200Ε ή και τα δυο? το συμπερασμα ειναι οτι μακαρι να ειναι 10% πανω για να δικαιωθειτε μερικοι και να αποδειχθει οτι η nvidia μας γδερνει? Μια νεα τεχνολογια παρουσιαστικε και κλαψουριζετε οτι θα λαγκαρει σε πιστα με 32 παιχτες κτλ. Και η 980τι "καρταρα" ηταν για μερικους εδω μεσα αλλα πεσατε με τα μουτρα στις pascal και το μονο ενδιαφερον ηταν ποσο oc σηκωνει. Η σειρα 20Χ0 ειναι πολυ ενδιαφερουσα προσπαθεια τιποτα λιγοτερο και περισσοτερο αλλα ειναι και ακριβη αρα δεν κανει για ολους ωραια και τι εγινε? Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λενε στο χωριο μου που κατι ξερουν απο RT... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από ALFR3D 1
mcrae13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, ALFR3D είπε ειναι αποκαρδιοτικο το τι κακομοιρια κυκλοφορει εδω μεσα, δηλαδη τι θελετε να ειναι +50% fps ή να μην κανει 1200Ε ή και τα δυο? το συμπερασμα ειναι οτι μακαρι να ειναι 10% πανω για να δικαιωθειτε μερικοι και να αποδειχθει οτι η nvidia μας γδερνει? Μια νεα τεχνολογια παρουσιαστικε και κλαψουριζετε οτι θα λαγκαρει σε πιστα με 32 παιχτες κτλ. Και η 980τι "καρταρα" ηταν για μερικους εδω μεσα αλλα πεσατε με τα μουτρα στις pascal και το μονο ενδιαφερον ηταν ποσο oc σηκωνει. Η σειρα 20Χ0 ειναι πολυ ενδιαφερουσα προσπαθεια τιποτα λιγοτερο και περισσοτερο αλλα ειναι και ακριβη αρα δεν κανει για ολους ωραια και τι εγινε? Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λενε στο χωριο μου που κατι ξερουν απο RT... Ναι τα θέλουμε και τα δύο. Σε πειράζει? Εσύ που τα "φτανεις" τρέχα να την αγοράσεις και να πάς στο χωριό σου που ξέρετε από rt να κάνετε benchmarks και να μας στείλετε και εμάς τις αλεπούδες κανένα screenshot 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Ποια είναι η πιθανότητα η ddr6 μνήμη να παίζει ρόλο στην συνολική αποδοση,παρόλο που τα υπόλοιπα νούμερα πέραν της ti δεν είναι ψηλά? Πολύ πιθανό. Εδώ στις pascal και με oced ram ανεβαίνουν τα νούμερα,πόσο μάλλον με τις ddr6 3
jimex Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, michael92 είπε Το μόνο μη μαρκετίστικο νούμερο είναι το Gigarays. Σημαίνει σε 4K/60 ανάλυση 2 samples/frame/pixel το οποίο είναι αρκετά χαμηλό χωρίς denoising. Και τα gigarays/s παίζει πολύ μεγάλο ρόλο πως τα μετράνε και πως διαχειρίζεται τις αντίστοιχες εντολές το hw. Εξαρτάται αν πρόκειται για εντελώς ανεξάρτητο τμήμα στο pipeline ή όχι. Αν το hw που έχουν προσθέσει στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις υπόλοιπες μονάδες των cuda cores, δεν έχει νόημα να υπολογίζεις 10 gigarays/s σε realtime graphics, καθώς για να γίνει render μια σκηνή το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου οι μονάδες θα είναι ήδη δεσμευένες από άλλες εντολές.
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ALFR3D είπε ειναι αποκαρδιοτικο το τι κακομοιρια κυκλοφορει εδω μεσα, δηλαδη τι θελετε να ειναι +50% fps ή να μην κανει 1200Ε ή και τα δυο? το συμπερασμα ειναι οτι μακαρι να ειναι 10% πανω για να δικαιωθειτε μερικοι και να αποδειχθει οτι η nvidia μας γδερνει? Μια νεα τεχνολογια παρουσιαστικε και κλαψουριζετε οτι θα λαγκαρει σε πιστα με 32 παιχτες κτλ. Και η 980τι "καρταρα" ηταν για μερικους εδω μεσα αλλα πεσατε με τα μουτρα στις pascal και το μονο ενδιαφερον ηταν ποσο oc σηκωνει. Η σειρα 20Χ0 ειναι πολυ ενδιαφερουσα προσπαθεια τιποτα λιγοτερο και περισσοτερο αλλα ειναι και ακριβη αρα δεν κανει για ολους ωραια και τι εγινε? Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λενε στο χωριο μου που κατι ξερουν απο RT... Απο τα πιο άκυρα ποστ που εχω διαβάσει ever.. και φυσικά οχι οσο αφορά το τι θα κάνεις εσύ που ειναι απόλυτο δικαίωμα σου αλλά για το πως θα έπρεπε να το δουν οι άλλοι.. οκ αυριο μια άλλη εταιρία θα σου δωσει μια αλλη πρωτόγνωρη εμπειρία και θα σου ζητήσει το νεφρο σου,ε,εσυ άντε να το δώσεις.. Η δική μου άποψη και με δεδομένο οτι 9μιση GPU στις 10 ήταν πάντα nVidia ειναι ότι οχι μόνο δεν αξίζει να αγοράσουμε αλλά πρέπει και να μποϊκοτάρουμε τέτοιες ακραίες τιμολογιακές συμπεριφορές.. Αυτά τα παιγνιδάκια τα έκανε με τις Titan εκεί όποιος ήθελε συμμετείχε,νομίζω αλλα και θέλω να πιστευω ότι ακόμα χειρότερη απήχηση θα έχει τώρα με την 2xxx.. Το μήνυμα πρέπει να σταλεί απο τους καταναλωτές, είπαμε μ@κ@κες αλλά όχι και τόσο ! Εγώ νομίζω οτι επειδή υπαρχει αγάπη στο αντικείμενο και ψύχραιμα αντιμετωπίστηκε μέχρι στιγμής,αλλα και τελικα θα αποδειχθεί μια πλήρως αποτυχημένη τιμολογιακή κίνηση. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από MoviemakerGr 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις