narta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Μου αρεσει γενικα να κανω εκτιμησεις γιατι πιανω αρκετα πραγματα και συνηθως πεφτω μεσα. EYΛΟΓΗCΟΝ! 🤣 1
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, narta είπε Και εγω εκραζα και κραζω, αλλα δεν το παιζω προφητης. Απλη λογικη ειναι που ωρες ωρες λογο ενθουσιασμου χανεται. Προφητης κανενας δεν ειναι. Και ενθουσιαζομαι αλλα χθες απλα δεν το ψαρι μυριζε απο την αρχη. Σημερα με αυτα που ειδε και ο psycho απογοητευτηκε. Κριμα για μενα γιατι ηθελε τοσο πολυ να παρει καρτα και βλεπει 1300 1400 τιμες και δεν ξερει τι να κανει.
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Arkin χωρίς παρεξήγηση αλλά νοιώθω πως θές να ακούσεις ενα "ΜΠΡΑΒΟ" 1
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, narta είπε EYΛΟΓΗCΟΝ! 🤣 Αν δεν παιξεις το παιχνιδι δεν εχει νοστιμαδα να ξερεις. Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Arkin χωρίς παρεξήγηση αλλά νοιώθω πως θές να ακούσεις ενα "ΜΠΡΑΒΟ" Οχι απλα χθες επεσε πολυ κραξιμο και ωρες ωρες με τρωει και το δικιο.
narta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Κριμα για μενα γιατι ηθελε τοσο πολυ να παρει καρτα και βλεπει 1300 1400 τιμες και δεν ξερει τι να κανει. Ενθουσιωδης ειναι δεν ειναι μ το παιδι, φυσικα και ξερει τι θα κανει, ο ιδιος το ειπε: "Κατω απο 50% gain σε non RTX σεναρια ειναι no buy" Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από narta
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Για τις τιμες ειχαν αναφερθει δεν διαβασα τιποτα ομως καθαρα δικες μου εκτιμησεις ηταν. Μου αρεσει γενικα να κανω εκτιμησεις γιατι πιανω αρκετα πραγματα και συνηθως πεφτω μεσα. Οτι δηλαδη ειδες τα σχολια που αφορουσαν τις τιμες(γιατι αλλιως πως ξερεις οτι αφορουσαν αυτες)αλλα το ματι σου δεν πηγε στην τιμη πανω.....
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το bundle με το τροφοδοτικο εγινε sold out αρα παει. Ναι το ειδα μετα,δεν ειχα φτάσει να διαβασω μέχρι εκει..
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, narta είπε Ενθουσιοδης ειναι δεν ειναι μ το παιδι, φυσικα και ξερει τι θα κανει, ο ιδιος το ειπε: "Κατω απο 50% σε non RTX σεναρια ειναι no buy" Εγω ξερω οτι οταν περιμενεις τοσο καιρο για νεα καρτα εχεις τουμπανο οθονη καρτα που δεν μπορει να την υποστηριξει θες να δεις κατι καλο και σε σωστη τιμη.
phanispal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν λες για τις ti δεν αξιζουν γιατι βγαινουν κοντα στα 800ευρω,οσο δηλαδη τις βρισκεις και απο Ελλαδα/εξωτερικο https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=evga+1080ti&order_by=pricevat&order_dir=asc Τα bundle αξιζαν γιατι μπορουσες να πουλησεις το τροφοδοτικο και το link και να εβγαινει η καρτα μονη της κοντα 600ευρω ξερω γω. Όχι, για τις απλές 1080 λέω. Η φάση με τροφοδοτικό είναι/ήταν ωραία, αλλά ειδικά στην ελληνική αγορά δε νομίζω ότι θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα να το σπρώξεις, σε normal τιμή τουλάχιστον. Εγώ γύρω στο 500άρικο σκέφτομαι να δώσω, οπότε μάλλον θα πάω για 1080, και ό,τι κάνω σε 1440p 60Hz που παίζω. Άσε που με TLoU 2 και RE2 Remake σκέφτομαι να πάω σε PS4 και να μείνω με την onboard στο PC. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από phanispal
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Οτι δηλαδη ειδες τα σχολια που αφορουσαν τις τιμες(γιατι αλλιως πως ξερεις οτι αφορουσαν αυτες)αλλα το ματι σου δεν πηγε στην τιμη πανω..... Οι πρωτες τιμες που ειδα ηταν αυτες που ποσταρε ο 7nisiotis στη σελιδα 40. Στην προηγουμενη ειχα πετυχει το παρακατω Και εγραψα αναλογικα με αυτο και τις υπολοιπες. Στην Ελλαδα δεν ξερω τι τιμες θα δουμε αν βλεπουμε τετοιες εξω.
narta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Εγω ξερω οτι οταν περιμενεις τοσο καιρο για νεα καρτα εχεις τουμπανο οθονη καρτα που δεν μπορει να την υποστηριξει θες να δεις κατι καλο και σε σωστη τιμη. Συμφωνουμε. Αλλα επι το προκειμενω, η AMD πεταει χαρταετο και η NVidia την ειδε Ιντελα με το 4c/8t και χρεωνει οτι της κατέβει. Η ελλειψη ανταγωνισμου *μπιπ* την τσεπη ολων ανεξαρτητως χρώματος. Μακαρι η Su να βγαλει το Navi με 4xchiplets, παμφθηνο, να βαλει ο Πετσινος τις Turing εκει που του αρμοζει
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Όχι, για τις απλές 1080 λέω. Η φάση με τροφοδοτικό είναι/ήταν ωραία, αλλά ειδικά στην ελληνική αγορά δε νομίζω ότι θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα να το σπρώξεις, σε normal τιμή τουλάχιστον. Εγώ γύρω στο 500άρικο σκέφτομαι να δώσω, οπότε μάλλον θα πάω για 1080, και ό,τι κάνω σε 1440p 60Hz που παίζω. Άσε που με TLoU 2 και RE2 Remake σκέφτομαι να πάω σε PS4 και να μείνω με την onboard στο PC. Βγαινει και read dead 2 exclusive για κονσολες για ενα διαστημα. Λουκουμι θα ειναι. Horizon god of war tlou 2 read dead. Μόλις τώρα, narta είπε Συμφωνουμε. Αλλα επι το προκειμενω, η AMD πεταει χαρταετο και η NVidia την ειδε Ιντελα με το 4c/8t και χρεωνει οτι της κατέβει. Η ελλειψη ανταγωνισμου *μπιπ* την τσεπη ολων ανεξαρτητως χρώματος. Μακαρι η Su να βγαλει το Navi με 4xchiplets, παμφθηνο, να βαλει ο Πετσινος τις Turing εκει που του αρμοζει Ξερω φιλε μου αυτα πληρωνει ο κοσμος μια ζωη. Την ελλειψη ανταγωνισμου. Μονο ο ανταγωνισμος κανει καλο στον καταναλωτη.
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Αν το συνεχίσει έτσι τις επόμενες γενιές η δική μου οθόνη δεν θα εκμεταλλευτεί στο 100% ούτε το 2022 😂
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Όχι, για τις απλές 1080 λέω. Η φάση με τροφοδοτικό είναι/ήταν ωραία, αλλά ειδικά στην ελληνική αγορά δε νομίζω ότι θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα να το σπρώξεις, σε normal τιμή τουλάχιστον. Εγώ γύρω στο 500άρικο σκέφτομαι να δώσω, οπότε μάλλον θα πάω για 1080, και ό,τι κάνω σε 1440p 60Hz που παίζω. Το σπρωχνεις ανετα γιατι και ποιοτικο ειναι και το σημαντικοτερο ολων(περαν της εταιρειας/εγγυησης)σφραγισμενο.Για την τιμη δεν μπορω να πω βεβαια ακριβως ποσο. Τωρα για την απλη 1080 ειναι καλη τιμη μιας και εχει και δωρεαν μεταφορικα,απλα δεν ειναι τοσο προσφορα οσο στην περιπτωση της 1080ti. Απο την αλλη αν δεν διαθετεις παραπανω χρηματα τοτε ουτε η 2070 δεν θα παιζει σε αυτα τα λεφτα,αρα μονοδρομος η 1080. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Fulgore
narta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Οι πρωτες τιμες που ειδα ηταν αυτες που ποσταρε ο 7nisiotis στη σελιδα 40. Στην προηγουμενη ειχα πετυχει το παρακατω Και εγραψα αναλογικα με αυτο και τις υπολοιπες. Στην Ελλαδα δεν ξερω τι τιμες θα δουμε αν βλεπουμε τετοιες εξω. Mark my prices.
Προτεινόμενες αναρτήσεις