Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Καί όταν θα βάλεις το RTX στο ON θα πέσουν τα fps στα 60 (μαλλον  πολύ λέω)

Σε 4Κ RTX? Και 4 2080ti να βαλουμε παλι δεν ξερω για 60 εφοσον πεφτει κατω απο 60 σε 1080p. Σιγουρα ειναι επανασταση αλλα μεχρι να δουμε full ray σε ολη την εικονα με 60+ fps δεν ξερω ποσα χρονια θα περασουν γιατι αυτο που ειδαμε ηταν απλα σε shadows και καποιες αντανακλασεις στο BF5.

Επεξ/σία από Arkin
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θέλω να συνεχίσω τον "τσακωμό" των προηγούμενων σελίδων απλώς θέλω να δεις στο link του RE7 που μου έβαλες παραπάνω, ενώ στο δωμάτιο που μπαίνει ο ήλιος, ο φακός έχει δυνατότερο φως (έτσι φαίνεται σε μερικά σημεία), στο 8:17 η σιδερένια "βιβλιοθήκη" δεν έχει καν σκιά και παρακάτω στο 8:20 το φως του φακού δεν μπορεί καν να υπερισχύσει της σκιάς του επίπλου από το λαμπατέρ στο πάτωμα. Επίσης στο 8:20 πιστεύω πως θα έπρεπε να φωτίζεται ένα μέρος του μπροστά δωματίου. Δεν λέω πως δεν είναι και αυτό όμορφο αλλά δεν είναι το αληθοφανές που φέρνει η καινούργια τεχνολογία. Τέλος η δουλειά που έγινε στο RE7 φαίνεται πολύ δύσκολη για τους dev χωρίς καν να αγγίζει (για μένα) την ομορφιά που μπορεί να σου δώσει το RTX.

Επεξ/σία από frozex
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Χθες που γινοταν οι παρουσιαση ψαξε να δεις τι εγραφα. Για lag στα βιντεο μολις ανοιγε το rtx. Δεν επεσα εξω τελικα. Αλλα νομιζα οτι βλεπαμε 4k οχι 1080p. Τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα απο οσο περιμενα.

που το γραψες; λινκ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

πωπω ακόμα και σε αυτό το slide που έχει , με RTC OFF δεν έχουν βάλει κάν σκιές....ήμαρτον

Τους εχω ικανους με rtx on να τα ειχαν ολα ultra και με rtx off να εριξαν και αλλες ρυθμισεις για να φαινεται μεγαλυτερη η διαφορα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Τους εχω ικανους με rtx on να τα ειχαν ολα ultra και με rtx off να εριξαν και αλλες ρυθμισεις για να φαινεται μεγαλυτερη η διαφορα.

στανταρ το κανανε αυτο. οτιδηποτε για να καλλιεργηουν οσο πιο πολυ hype μπορουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, frozex είπε

δεν θέλω να συνεχίσω τον "τσακωμό" των προηγούμενων σελίδων απλώς θέλω να δεις στο link του RE7 που μου έβαλες παραπάνω, ενώ στο δωμάτιο που μπαίνει ο ήλιος, ο φακός έχει δυνατότερο φως (έτσι φαίνεται σε μερικά σημεία), στο 8:17 η σιδερένια "βιβλιοθήκη" δεν έχει καν σκιά και παρακάτω στο 8:20 το φως του φακού δεν μπορεί καν να υπερισχύσει της σκιάς του επίπλου από το λαμπατέρ στο πάτωμα. Επίσης στο 8:20 πιστεύω πως θα έπρεπε να φωτίζεται ένα μέρος του μπροστά δωματίου. Δεν λέω πως δεν είναι και αυτό όμορφο αλλά δεν είναι το αληθοφανές που φέρνει η καινούργια τεχνολογία. Τέλος η δουλειά που έγινε στο RE7 φαίνεται πολύ δύσκολη για τους dev χωρίς καν να αγγίζει (για μένα) την ομορφιά που μπορεί να σου δώσει το RTX.

Δεν διαφωνώ, απλά οπως ξανα ειπα επρεπε να το συγκρίνει με κάτι τέτοιο , ΟΧΙ ομως να το συγκρίνει με ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΣΚΙΕΣ!!

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανως και οχι αλλα τρεχει μια αρκετα συμφερουσα προσφορα την παρουσα χρονικη στιγμη(σε evga 1080ti που εχει αναφερθει)γιαυτο και τα οποια σχολια.

εσυ fulgore πας καρφι για την 2080 σε αυτα τα λεφτα ειναι καλυτερη επιλογη απο την 1080τι   

θα εχουν πανω κατω ιδιες επιδοσεις +δωρο το rtx αν θελησεις να δεις σε slow motion τα rtx effects:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, KilliK είπε

που το γραψες; λινκ;

Εδω στην αρχη της παρουσιασης που εδειχνε καποια βιντεο

και εδω

και σιγουρα το εγραψα κανα 2 φορες ακομα.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

εσυ fulgore πας καρφι για την 2080 σε αυτα τα λεφτα ειναι καλυτερη επιλογη απο την 1080τι   

θα εχουν πανω κατω ιδιες επιδοσεις +δωρο το rtx αν θελησεις να δεις σε slow motion τα rtx effects:D

Θα σου λεγα τωρα που το βαζω το RT στην παρουσα φαση αν δεν μπορει ουτε η 2080ti να κρατησει 60fps σε 1080p(λες και ειναι 1080P καρτα),αλλα ισχυει οτι αν δεν αγορασω την evga της προσφορας,σε καινουργια καρτα δεν δινω 850 και 900ευρω για 1080ti.

Τοσο την εχει η evga την 2080 https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-2182-KR

Εκτος αν καταφερουν τα παλικαρια η 2080 να ειναι χειροτερη απο την 1080ti.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Πρόστυχε

Η ξενερα μου(οπως εν μερη και του psycho)ειναι μεγαλη μετα τις σημερινες ''αποκαλυψεις''. Και μιας και το RT βγαινει τελειως πλεον απο το παιχνιδι στην παρουσα φαση και μενουν οι επιδοσεις,εκει τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.

Γιατι αλλο τι λεει ο καθενας απο το κεφαλι του που να βασιζεται σε φημες(εκει που διαφωνουσα με τον heybro χτες)και αλλα να επιβεβαιωνετα αυτο επισημα και να ειναι χειροτερο κιολας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://eu.evga.com/products/featured-bundles.aspx

Αυτη εδω που δινει με 1080ti δωρο ενα τροφοδοτικο αξιας 130-150ευρω και το link αξιας αλλου 50ρικου που βλεπω οτι εγινε και Sold Out.

Μαλλον πολλοι τελικα δεν θελουν να περιμενουν τα benchmarks :P

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Η ξενερα μου(οπως εν μερη και του psycho)ειναι μεγαλη μετα τις σημερινες ''αποκαλυψεις''. Και μιας και το RT βγαινει τελειως πλεον απο το παιχνιδι στην παρουσα φαση και μενουν οι επιδοσεις,εκει τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.

Γιατι αλλο τι λεει ο καθενας απο το κεφαλι του που να βασιζεται σε φημες(εκει που διαφωνουσα με τον heybro χτες)και αλλα να επιβεβαιωνετα αυτο επισημα και να ειναι χειροτερο κιολας.

Όχι, θα κάτσεις και θα το φας και θα σου αρέσει κιόλας. Όχι απλά θα σου αρέσει, θα παραθέτεις και memes shut up and take my money.

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

https://eu.evga.com/products/featured-bundles.aspx

Αυτη εδω που δινει με 1080ti δωρο ενα τροφοδοτικο αξιας 130-150ευρω και το link αξιας αλλου 50ρικου που βλεπω οτι εγινε και Sold Out.

Οι σκέτες κάρτες από EVGA αξίζουν ή μπα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...