Acmilangr2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, frozex είπε Σας άφησα χθες το απόγευμα, γυρνάω σήμερα και βλέπω 50 σελίδες να περιμένουν να τις διαβάσω και το κάνω στο 80%, μετά κουράστηκα γτ όλο τα ίδια γράφατε. Έχω να πω πως το RTX είναι εντυπωσιακά πανέμορφο. Ακόμα και στο δωμάτιο του Metro που το κράζετε πολλοί, αυτός με το δερμάτινο είπε (και είναι μια υπέροχη σκέψη) πως με το RTX στα σκοτεινά σημεία μπορείς να κρύψεις πράγματα, εγώ πιστεύω πως τα horror games θα αλλάξουν πολύ εξ αιτίας αυτού. Επειδή πιστεύω πως παιδί δημοτικού ξέρει περισσότερα αγγλικά από εμένα, είπε πως το DLSS (το οποίο και αυτό ρίχνει σαγόνια) μπορεί να το παίξει μία 1080Ti κλειδωμένη στα 60FPS 4Κ; Οι τιμές των καρτών, ανεξάρτητα των benc που θα δούμε αργότερα, μου φαίνονται λογικότατες αφού Pascal ακόμα περιμένουν στα ράφια. Τέλος να πω πως επειδή είμαι με on-board και οι mid - low κατηγορίες θα αργήσουν πάρα πολύ, ψάχνω για 1060 3GB ή και καλύτερη αλλά εγώ προσφέρω μέχρι 150€, όποιος θέλει pm. αρκετά εντυπωσιακό το RT (που και πάλι ήταν άκυρο το να το συγκρίνει χωρίς κανενα εφε...) αλλά στο δωμάτιο διαφωνώ. Δηλαδή δεν γίνεται αυτό που έδειξε με άλλον τρόπο; βάλε το resident evil 7 και θα το δείς αμέσως Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Acmilangr2
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, frozex είπε ψάχνω για 1060 3GB ή και καλύτερη αλλά εγώ προσφέρω μέχρι 150€, όποιος θέλει pm. 1060 ή καλυτερη μεχρι 150ευρω,πολλα δινεις ρε συ 🤣
malakudi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ανακοινώθηκαν και τα specs του νέου SLI (με NVLink). Το bridge θα κοστίζει 79 euro, το bandwidth θα είναι 50 GB/sec (όσο 3*pcie 3.0x16). Στο guru3d.com έχει και φωτογραφίες από 2 κάρτες με το bridge στο ίδιο case. Έχω πολλές ελπίδες γι' αυτό το νέο SLI.
frozex Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε αρκετά εντυπωσιακό το RT (που και πάλι ήταν άκυρο το να το συγκρίνει χωρίς κανενα εφε...) αλλά στο δωμάτιο διαφωνώ. Δηλαδή δεν γίνεται αυτό που έδειξε με άλλον τρόπο; βάλε το resident evil 7 και θα το δείς αμέσως ναι αλλά αυτός ο τρόπος από ότι κτλβα είναι πολύ πιο εύκολος για τους dev. (λέω αυτά που κτλβα εγώ) Οι devs βάζουν το υλικό κατασκευής των αντικειμένων και την διάχυση του φωτός την κάνει από μόνο του το RTX. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, frozex είπε ναι αλλά αυτός ο τρόπος από ότι κτλβα είναι πολύ πιο εύκολος για τους dev. (λέω αυτά που κτλβα εγώ) Οι devs βάζουν το υλικό κατασκευής των αντικειμένων και την διάχυση του φωτός την κάνει από μόνο του το RTX. προφανώς αυτό ισχύει 15 λεπτά πριν, malakudi είπε Ανακοινώθηκαν και τα specs του νέου SLI (με NVLink). Το bridge θα κοστίζει 79 euro, το bandwidth θα είναι 50 GB/sec (όσο 3*pcie 3.0x16). Στο guru3d.com έχει και φωτογραφίες από 2 κάρτες με το bridge στο ίδιο case. Έχω πολλές ελπίδες γι' αυτό το νέο SLI. Σκέφτεσαι για 2080ti SLI ; ----------------- Για τις σκιές https://www.youtube.com/watch?v=yNElqSf-1zU 06:57 και μετά Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Acmilangr2
frozex Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε προφανώς αυτό ισχύει 1 https://www.youtube.com/watch?v=yNElqSf-1zU 06:57 και μετά 2 1 τότε γτ δεν σας άρεσε; πιο όμορφο και πιο εύκολο 2 δεν λέω ότι είναι άσχημο, αλλά δεν είναι αληθοφανές που αυτός είναι ο στόχος τους.
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το performance hit είναι εξωπραγματικό, στο SoTR χωρίς RTX σίγουρα θα έχει 4K/60 η 2080Ti..Και με RTX ούτε 1080P/60..Δεν το περίμενα τόσο πολύ να πω την αλήθεια.. Φαινοταν χθες. Ξανα δες την παρουσιαση μολις βαζει rtx πεφτουν τα fps παρα πολυ. 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Εγώ το περίμενα, αλλάζει τελείως ο τρόπος που γίνεται το rendering. Αφού υποστηρίχθηκε από τώρα πάλι καλά... Το δράμα θα είναι στις 2070. Σε hd ready rt θα παίζουν... 10giga ray η 2080ti 6giga ray η 2070. Κοντα μιση αποδοση η 2070. 2 ώρες πριν, nikos5800 είπε Το sotr είναι βαρύ παιχνίδι στο battlefield 5 πιστεύω θα το τρέχει με καλύτερα fps Στο BF5 η 1080ti κραταει οριακα 60 στα 2k χωρις rtx. Δεν το λες πολυ ελαφρυ εκτος αν υλοποιησουν τιποτα vulkan. Το BF 1 ειναι υποδειγμα optimization.
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, frozex είπε 1 τότε γτ δεν σας άρεσε; πιο όμορφο και πιο εύκολο 2 δεν λέω ότι είναι άσχημο, αλλά δεν είναι αληθοφανές που αυτός είναι ο στόχος τους. Δεν είπα ότι δεν μου άρεσε, απλά δεν με εντυπωσίασε και ένοιωσα ότι πήγε να με κοροϊδέψει γιατί το σύγκρινε με χωρίς ΚΑΝ εφε
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγω παντως μεχρι και σε ψαξιμο για την evga 1080ti εχω μπει μιας και δεν με πολυ γεμιζει οτι ακουγεται και τον Σεπτεμβριο θελω να εχω καρτα να παιξω τα παιχνιδια,αλλα το review απο tomshardware με ψιλο ξενερωσε https://www.tomshardware.com/reviews/evga-gtx-1080-ti-ftw3-gaming,5061.html Αν θες καλη 1080ti πανε σε gaming x strix aorus. Αυτες ειναι οι τοπ υλοποιησεις με εξαιρετικες θερμοκρασιες και ψυκτρες γομαρια.
malakudi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε προφανώς αυτό ισχύει Σκέφτεσαι για 2080ti SLI ; https://www.youtube.com/watch?v=yNElqSf-1zU 06:57 και μετά Προσωπικά όχι, αλλά 2*RTX2080 με 8+8=16Grays/sec + διπλάσια cuda cores + 50GB/sec ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ των καρτών, ίσως να δίνει κάτι πολύ καλό. Όταν πέσουν στα 750 ευρώ η μία φυσικά.
frozex Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε γιατί το σύγκρινε με χωρίς ΚΑΝ εφε τι εννοείς;
chris_g92 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Τελικά το συμβουλιο του insomnia forum εβγαλε αποφαση αν ειναι καλες ή οχι? Κατστε ρε παιδια να δουμε κανα νουμερο πρωτα και μετα θαυμαζουμε ή κραζουμε παρεα...
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, narta είπε Απο την αλλη σκεφτηκατε ο Πετσινος να τα κανει ολα με σχεδιο; Early drivers και builds παιχνιδιων με unoptimized RTX performance, ξεπουλαει τον Πασχαλη απο τα ραφια να μην του μεινουν και μετα βγαζει νεους drivers και builds που παιρνουν τα πανω τους και χτυπανε >60fps παντου με RTX on Ολα να τα περιμενεις απο αυτους. Marketing.
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Αν θες καλη 1080ti πανε σε gaming x strix aorus. Αυτες ειναι οι τοπ υλοποιησεις με εξαιρετικες θερμοκρασιες και ψυκτρες γομαρια. Το προβλημα ειναι δυστηχως οπως ειπα πιο πισω οτι οι top υλοποιησεις φτανουν σε χρηματα την 2080.
Προτεινόμενες αναρτήσεις