Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα το RT δεν με ενδιαφερει τοσο μιας και απο τα παιχνιδια που εδειξαν μονο το tomb raider και το Metro με ενδιαφερουν.

Στα υπολοιπα παιχνιδια ειναι το θεμα τι παιζει.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα ρολογια που ανακοινωσαν και αν δεν γινετε καποιο θαυμα στο O/C, σαν τι να γινετε στα απλα συμβατικα παιχνιδια; Θα υπαρξει καποιο boost ως νεα γενια, λιγο απο τις μνημες ισως, αλλα οι tensor cores δεν δουλευουν και δεν θα βοηθησουν πουθενα περα απο το rtx, παρολο που πιανουν ενα σεβαστο κομματι του die. Δυστηχως αυτο ειναι το τιμημα της νεας τεχνολογιας, χωρις καν αλμα στην λιθογραφια, το die εχει γινει τερας, το tdp μεγαλωσε, ουτε καν σε blower δεν πηγαν αυτη την φορα και παλι καλα δλδ.

Επεξ/σία από Razor333
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εμενα το RT δεν με ενδιαφερει τοσο μιας και απο τα παιχνιδια που εδειξαν μονο το tomb raider και το Metro με ενδιαφερουν.

Στα υπολοιπα παιχνιδια ειναι το θεμα τι παιζει.

Επειδη εισαι ο μονος κυριολεκτικα που ενθουσιαστηκε τοσο πολυ με την νεα γενια και δεν σηκωνεις και μυγα στο σπαθι σου για το αντιθετο,γιατι δεν κανεις ενα pre order μαγκα μου να δωσεις και bench στο φορουμ να δουμε τι ψαρια πιανουν!!!!

Υ.Γ λαθος δεν εισαι εσυ ο αλλος ειναι ο psycho!

Επεξ/σία από patsakos. D
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχαχαχαχχα φαντάσου σε BFV, METRO.EXODUS που θα είναι πιο βαριά σαν παιχνίδια. Μη πω για κανένα Cyberpunk 2077. 30Fps CINEMATIC EXPERIENCE θα σου λέει μετά...... πάρε και gsync monitor να παίζεις 30 fps πιο ομαλά σε 2Κ.

2016-2017 είχαμε στο προσκήνιο DX12 spamming και high refresh monitor. Τώρα το νέο. Δε λέω καλή μαγκιά αλλά δυστυχώς για beta testers με μεγάλες τσέπες. Και το λέω φιλικά χωρίς διαλύματα και ζιλιες

Βρεφική τεχνολογία αλλά πολλά υποσχόμενη. Ωραία πράγματα είδαμε αλλά θυμίζει κίνηση αρπαχτη ενώ γνωρίζουμε όλοι ότι 7nm πλησιάζουν.

Περιμένουμε 7nm....

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως μεχρι και σε ψαξιμο για την evga 1080ti εχω μπει μιας και δεν με πολυ γεμιζει οτι ακουγεται και τον Σεπτεμβριο θελω να εχω καρτα να παιξω τα παιχνιδια,αλλα το review απο tomshardware με ψιλο ξενερωσε

https://www.tomshardware.com/reviews/evga-gtx-1080-ti-ftw3-gaming,5061.html

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγω παντως μεχρι και σε ψαξιμο για την evga 1080ti εχω μπει μιας και δεν με πολυ γεμιζει οτι ακουγεται και τον Σεπτεμβριο θελω να εχω καρτα να παιξω τα παιχνιδια,αλλα το review απο tomshardware με ψιλο ξενερωσε

Ίσα ίσα προλαβαίνεις το bundle Fulg :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Χαχαχαχαχαχχα φαντάσου σε BFV, METRO.EXODUS που θα είναι πιο βαριά σαν παιχνίδια. Μη πω για κανένα Cyberpunk 2077. 30Fps CINEMATICS EXPERIENCE θα σου λέει μετά...... πάρε και gsync monitor να παίζεις 30 fps πιο ομαλά. 

Βρεφική τεχνολογία αλλά πολλά υποσχόμενη. Ωραία πράγματα είδαμε αλλά θυμίζει κίνηση αρπαχτη ενώ γνωρίζουμε όλοι ότι 7nm πλησιάζουν.

Περιμένουμε 7nm....

Καλα κανανε και που την παρουσιασανε(τετοιες τεχνολογιες μια φορα μονο τις παρουσιαζεις τοσο πολυ απο την αρχη και εξηγεις τι ρολο βαρανε)αλλα το θεμα ειναι οτι χρεωνει παρα πολυ για κατι που δεν αξιοποιειται δυστηχως σχεδον καθολου.

Και οταν χανουν και αυτο το θετικο οι καρτες κατω της 2080ti(γιατι αντε πες οτι την 2080ti θα την αγορασει καποιος σαν την δυνατοτερη καρτα της αγορας αλα titan νοοτροπια),εν μερη γιατι να προτιμησει καποιος την 2080 περαν της gddr6 μνημης και του νεωτερου μοντελου?

Θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι τοσο μαπα σε επιδοσεις(καλη πιστη που λεμε)αλλα δυσκολα βλεπω και την 2080 να δικαιολογει το κοντα 1000ρικο,και την 1080ti να πεφτει κατω απο τα 600-650ευρω αν ειναι τοσο underwelming η 2070.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

Επειδη εισαι ο μονος κυριολεκτικα που ενθουσιαστηκε τοσο πολυ με την νεα γενια και δεν σηκωνεις και μυγα στο σπαθι σου για το αντιθετο,γιατι δεν κανεις ενα pre order μαγκα μου να δωσεις και bench στο φορουμ να δουμε τι ψαρια πιανουν!!!!

Υ.Γ λαθος δεν εισαι εσυ ο αλλος ειναι ο psycho!

Και γω ενθουσιασμένος είμαι, και έχω έτοιμο το πιστόλι για την RTX2080... τα ψάρια που θα πιάνουν θα τα δούμε στα reviews πολύ πριν σκάσουν τα preorder

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Η εξέλιξη της τεχνολογίας που είδαμε χτες ειδικά στο πρώτο βίντεο είναι από εκπληκτική έως συγκινητική ειδικά για εμάς που είχαμε / έχουμε ακόμα κάποιες από τις πρώτες κάρτες της nvidia / 3dfx κτλπ

την εχω ακομα την RIVA 128 😥

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Το sotr είναι βαρύ παιχνίδι στο battlefield 5 πιστεύω θα το τρέχει με καλύτερα fps

+3fps

Aν το realtime ray tracing σε αναλυσεις >1440p ηταν τοσο ευκολο δεν θα πουλουσε ο Πέτσινος τις Volta σε 16αδες 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τη ''λογική'' μερικών..Είπατε τη γνώμη σας, δεν σας άρεσε, δεν θα αγοράσετε. Γιατί συνεχίζετε και γράφετε τα ίδια και τα ίδια ; Εγώ δεν πάω να κάνω το ίδιο σε ένα νήμα για iPhone X, από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρει να το αγοράσω, ίσως γράψω μια γνώμη και φύγω..Μάλλον δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε. Τουλάχιστον προσθέστε κάτι ουσιαστικό στο νήμα(Ένα leak με benchmark που θα σκάσει π.χ.) να το δούμε και 'μεις που ενδιαφερόμαστε για αγορά.

Γελαει και το παρδαλο κατσικι.. Εσυ δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις κ θαβεις ολη την ωρα τις  gpu της amd στο αλλο νημα? Αφου δεν αγοράζεις κ ουτε σκοπευεις γιατι το κανεις αυτο? Σαμπως προσθετεις εσυ κατι ουσιαστικο? Ο καθενας θα λεει οτι θελει, μεσα σε θεμιτα πλαοσια παντα. Δε θα ζητησουν την αδεια σου

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, phanispal said:

Βλέπω τις πωλήσεις του PS4 και του επόμενου να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

PS4 βρίσκεις και στα γαριδάκια πλέον, τι να λέμε...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δες της asus .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...