Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως από αυτά που είδα στην παρουσίαση - και κυρίως από αυτά που ΔΕΝ είδα - δεν θα έκανα προπαραγγελία με τίποτα. Έχοντας δώσει 1100 ευρώ για GPU power (άσχετα που δε παίζω παιχνίδια) νομίζω νομιμοποιούμαι να σχολιάζω (αυτό για αυτόν που είπε πως όποιος έχει 1060/1070 δεν νομιμοποιείται). Είδαμε ένα δείγμα μιας νέας τεχνολογίας, χωρίς κανένα ΜΑ κανένα πραγματικό στοιχείο επιδόσεων. Το να πάω λοιπόν να σκάσω 1300-1400 ευρώ σε προπαραγγελία το θεωρώ ανοησία. Προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το "review" του Hardware Unboxed, θεωρώ πως εκεί περίπου θα είναι η παραπάνω απόδοση (+15% RTX2080 από GTX1080 και +20% RTX2080 Ti από GTX1080 Ti) και κάπου εκεί αναρωτιέσαι: μου ζητάνε +600 ευρώ από 1080 Ti για προπαραγγελία χωρίς να ξέρω πόσο παραπάνω θα αποδίδει, χωρίς να μου έχουν δείξει κανένα νούμερο και τα μόνα νούμερα που μου έχουν δείξει (cuda cores + boost clocks) με κάνουν να εικάζω για +20% απόδοση. Να τα δώσω; Ε συγνώμη δηλαδή αλλά όποιος λέει ΝΑΙ, άσχετα αν του τρέχουν από το μπατζάκι, κάνει τεράστιο σφάλμα. Κανείς δε θα έπρεπε καν να σκέφτεται να προπαραγγείλει αν η nVidia δεν δείξει περισσότερα νούμερα.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα δεν είναι έστω +50% πάνω από 1080Ti σε non-RTX δεν την παίρνω ούτε εγώ και για pre-order δεν το συζητάμε..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μονη καρτα που δικαιολογει προπαραγγελια ειναι η 2080ti.

Και αυτο γιατι οποιος οντως το εχει παρει αποφαση οτι την θελει την καρτα αυτη,προφανως δεν θα το παει τοσο με βαση το value for money σε σχεση με τις αλλες καρτες.

Το παει με την νοοτροπια του''΄θελω την καλυτερη και δυνατοτερη νεα καρτα και πληρωνω οσο οσο''.Επισης ειναι και δεδομενο οτι θα ειναι καλυτερη της 1080ti(το ποσο θα δειξει στο μελλον).

Για τις αλλες 2 καρτε φυσικα pre order ουτε για αστειο που ειναι πιο επιφοβες σε σχεση με την 1080ti εκτος αν παλι καποιος θελει να παρει το πιο καινουργιο ανεξαρτητους κοστους/επιδοσεων φυσικα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malakudi είπε

Εγώ πάντως από αυτά που είδα στην παρουσίαση - και κυρίως από αυτά που ΔΕΝ είδα - δεν θα έκανα προπαραγγελία με τίποτα. Έχοντας δώσει 1100 ευρώ για GPU power (άσχετα που δε παίζω παιχνίδια) νομίζω νομιμοποιούμαι να σχολιάζω (αυτό για αυτόν που είπε πως όποιος έχει 1060/1070 δεν νομιμοποιείται). Είδαμε ένα δείγμα μιας νέας τεχνολογίας, χωρίς κανένα ΜΑ κανένα πραγματικό στοιχείο επιδόσεων. Το να πάω λοιπόν να σκάσω 1300-1400 ευρώ σε προπαραγγελία το θεωρώ ανοησία. Προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το "review" του Hardware Unboxed, θεωρώ πως εκεί περίπου θα είναι η παραπάνω απόδοση (+15% RTX2080 από GTX1080 και +20% RTX2080 Ti από GTX1080 Ti) και κάπου εκεί αναρωτιέσαι: μου ζητάνε +600 ευρώ από 1080 Ti για προπαραγγελία χωρίς να ξέρω πόσο παραπάνω θα αποδίδει, χωρίς να μου έχουν δείξει κανένα νούμερο και τα μόνα νούμερα που μου έχουν δείξει (cuda cores + boost clocks) με κάνουν να εικάζω για +20% απόδοση. Να τα δώσω; Ε συγνώμη δηλαδή αλλά όποιος λέει ΝΑΙ, άσχετα αν του τρέχουν από το μπατζάκι, κάνει τεράστιο σφάλμα. Κανείς δε θα έπρεπε καν να σκέφτεται να προπαραγγείλει αν η nVidia δεν δείξει περισσότερα νούμερα.

Δε θα λες εσύ τι θα πρέπει και τι δε θα πρέπει να σκέφτεται ο καθένας.

Όπως δε θα χρησιμοποιεί κανείς τον όρο «καταναλωτική συνείδηση», αφού δεν υφίσταται τέτοιος όρος. Εκείνος που μπορεί αγοράζει, οι υπόλοιποι είναι «όσα δεν πιάν' η αλεπού» και δεν έχουν άποψη.

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, malakudi είπε

μου ζητάνε +600 ευρώ από 1080 Ti για προπαραγγελία χωρίς να ξέρω πόσο παραπάνω θα αποδίδει, χωρίς να μου έχουν δείξει κανένα νούμερο και τα μόνα νούμερα που μου έχουν δείξει (cuda cores + boost clocks) με κάνουν να εικάζω για +20% απόδοση. Να τα δώσω; 

Βεβαια μπορει καποιος να κανει και προπαραγγελια απο φοβο μην την πεσουν ολοι οι miners στις καρτες και ανεβουν και αλλο οι τιμες και αν αργοτερα βγουν τα benchmarks και τα νουμερα ειναι απογοητευση να την ακυρωσει την παραγγελια.

Οσο fail και να ειναι το pre order στην παρουσα φαση με βαση τα στοιχεια που εδωσαν ενταξυ δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οταν μπορεις να ακυρωσεις τελευταια στιγμη ή ακομα και αν την αγορασεις να την επιστρεψεις πισω(σφραγισμενη)και να παρεις τα χρηματα σου πισω.

Δημοσ.

Με τετοιες τιμες με βλεπω να μενω με την 970 μεχρι να σβησει ο ηλιος.

Περα απο την πλακα αν δεν δουμε σοβαρες επιδοσεις χρειαζεται ενα εμπαργκο εγω ειμαι διατεθιμενος να το κανω εδω ειμαι 3 χρονια κ βαλε με την ιδια καρτα σε αλλα 2 θα κολλήσουμε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δε θα λες εσύ τι θα πρέπει και τι δε θα πρέπει να σκέφτεται ο καθένας.

Όπως δε θα χρησιμοποιεί κανείς τον όρο «καταναλωτική συνείδηση», αφού δεν υφίσταται τέτοιος όρος. Εκείνος που μπορεί αγοράζει, οι υπόλοιποι είναι «όσα δεν πιάν' η αλεπού» και δεν έχουν άποψη.

Μια χαρα καταναλωτική συνείδηση υπάρχει όπως υπάρχουν και προτεραιότητες. Για αυτό μπορείς να δεις κάποιον που έχει iphone x να κράζει για την 2080 ti.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Βεβαια μπορει καποιος να κανει και προπαραγγελια απο φοβο μην την πεσουν ολοι οι miners στις καρτες και ανεβουν και αλλο οι τιμες και αν αργοτερα βγουν τα benchmarks και τα νουμερα ειναι απογοητευση να την ακυρωσει την παραγγελια.

Οσο fail και να ειναι το pre order στην παρουσα φαση με βαση τα στοιχεια που εδωσαν ενταξυ δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οταν μπορεις να ακυρωσεις τελευταια στιγμη ή ακομα και αν την αγορασεις να την επιστρεψεις πισω(σφραγισμενη)και να παρεις τα χρηματα σου πισω.

Ασχετο αλλα με 2Κ αγοραζεις asic miner που αποδιδει οσο 16 αν θυμαμαι καλα 1080ti, στο νομισμα που επαιζαν οι περισσοτεροι με nvidia, το mining με gpu ειναι πλεον dead horse παμε παρακατω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, icenex είπε

Περα απο την πλακα αν δεν δουμε σοβαρες επιδοσεις χρειαζεται ενα εμπαργκο εγω ειμαι διατεθιμενος να το κανω εδω ειμαι 3 χρονια κ βαλε με την ιδια καρτα σε αλλα 2 θα κολλήσουμε.

Αν και δεν διαφωνω με την ολη νοοτροπια(το vote with your wallet)θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω με το παραδειγμα σου εκτος αν δεν παιζεις πλεον στο pc παιχνιδια.

Γιατι η 970 μονο ικανη δεν ειναι για 1440p 144hz,οχι μονο σημερα αλλα και απο τοτε που κυκλοφορησε το 2014.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, icenex είπε

Μπορείς να περιμένεις έως το 2020 για το Navi!😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρχισαν τα όργανα..

NVIDIA GeForce RTX 2080Ti unable to run Shadow of the Tomb Raider with 60fps at 1080p with RTX On

Μένει να επιβεβαιωθεί ότι είναι μόνο 20% πάνω από 1080Ti σε non-RTX και να πάρει τα @@ μου ο δερμάτινος.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τουλάχιστον θα κρατάει τα 900p/60fps!😂

Αρα με την 2080 ti δεν χρειάζεσαι και ακριβό μόνιτορ...

"the more you buy the less you pay"😋

Υ.Γ. Και παίζει λόγω ανάλυσης να το έτρεχαν και σε κανέναν 8086Κ τσιτωμένο!😋

Επεξ/σία από Darthvader
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...