Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Κοιτα να δεις.Το να μου κανει καποιος αυστηρη κριτικη για τις επιδοσεις των νεων καρτων που εχει ομως 1080ti(ή αντε 1080 αλλα μπορει να διαθεσει τα χρηματα για 2080 προς αγορα και τον ενδιαφερει) το δεχομαι γιατι αυτο δειχνει οτι οντως τον ενδιαφερει προς αγορα η νεα παρουσιαση.

Το να μου κανει ομως κριτικη/κραξιμο ενας που μεχρι 1060/1070 αν αγορασει(ή στην καλυτερη 1080 με το bundle)απλα επειδη δεν μπορει να τις παρει ουτως ή αλλως,εκει ναι μυριζει πολυ Salt η ολη φαση.

Απλα ορισμενοι αλλα πραγματα περιμεναν να δουν στην παρουσιαση και αλλα τελικα ειδαν.

Αυτο φανηκε και απο τα σχολια για την ιδια την παρουσιαση του τυπου''αντε τελειωνε μας πειρε ο υπνος'',''μας τα ζαλισε με το μπλα μπλα'' λες και υποχρεωνε κανενας τον αλλο να δει την παρουσιαση με το ζορι αν δεν τον ενδιεφερε.

Η κατασταση/πραγματικοτητα καλως ή κακως ειναι αυτη και οσο πιο γρηγορα το αποδεχτουμε ολοι τοσο το καλυτερο οπως εγινε και με το mining που για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα αρκετοι αγοραζαν με τιμες καπελου επειδη δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως.

Κοίταξε να δεις η αξία ενός προϊόντος όπως στη περίπτωση μας οι συγκεκριμένες κάρτες σχετίζεται με :

κοστος παραγωγής (κατασκευή, μαρεκτινγκ, r&d κτλ) + το κέρδος που θεωρεί η εταιρεία ότι μπορεί να αποκομίσει από την προστιθέμενη αξία με την οποία θα ωφεληθεί ο δυνητικός πελάτης όταν θα χρησιμοποιήσει το προϊόν.

Πάντοτε όλα σχετίζονται με την ωφέλεια που θεωρεί ότι θα αποκομίσει ο καταναλωτής από το προϊόν και ΟΧΙ τι θεωρεί η εταιρεία. Για αυτό π.χ. απορρίπτεις τη vega και προτιμάς την 1080 (ti & μη).

Θεωρείς ότι αν η 2080ti παρουσιαζόταν  με 16gb DDR6 + 80% υψηλότερη απόδοση στο υπάρχον software θα γκρίνιαζε κανείς για την υψηλή τιμή;

Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν αφορά κανέναν. Αν είναι να δω γαμάτο game με proper ray tracing σε 2 χρόνια …. προτιμώ να αγοράσω την 3080 ti….

Όταν τα τμήματα μάρκετινγκ έχουν ξεσκιστεί στη προπαγάνδα περί master race και 4k/60 ή 144hz (γιατί αλλιως είσαι casual gamer- console peasant) πως θεωρείς ότι θα αντιληφθεί ο καταναλωτής την πιθανότητα να αγοράσει 2080 ti με 1200 ευρώ για 1080p/60 ή 1440p/30 και με  κουτσουρεμένο 1ης γενιάς software με ray tracing; Εσύ αν δεις το σύστημα σου να γονατίζει δεν θα απενεργοποιήσεις τα νέα φίλτρα για να ανεβάσεις το framerate ή θα παίζεις σε 4κ/ 24fps ;

Προφανώς και μεγάλη μερίδα του κόσμου πλέον δεν συμμερίζεται την ωφέλεια που προσφέρει η nvidia στο συγκεκριμένο κόστος, κράζει και είναι δικαίωμα τους διότι αυτοί πληρώνουν την nvidia.  

Όπως ο Jensen προσπαθεί να βγάλει όσο περισσότερο χρήμα μπορεί από το προϊόν που πουλάει ετσι και οι καταναλωτές θέλουν να πληρώσουν όσο λιγότερο μπορούν για αυτό. Αυτό είναι το υγιές (εκτός αν είσαι μέτοχος της εταιρείας…)

Μην έχεις αυταπάτες, αν η rtx πουλήσει καλά η επόμενη ti θα φτάσει τα 1500 ευρω. Και θα έρθει δίπλα και η Amd με τη Navi και θα στη πουλήσει κοψοχρονιά στα 1000 ευρώ (μιας και που ακόμα και με την AMD στο παιχνίδι δεν υπάρχει μονοπώλιο αλλά ολιγοπώλιο και καρτέλ).

Όπως έχεις πει και εσύ πολλές φορές «ο κόσμος πρέπει να διαλέξει και να τιμωρήσει  με το πορτοφόλι του»…...😉

• Like 3
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Η κατάσταση θα σωθεί μόνο αν τελικώς η 2070 αποδίδει κοντά στην 1080ti

Τι να το κανεις αν ειναι να κοστιζει 600-650+ευρω οταν ηδη τοσο βρισκεις την 1080ti και δεν χρειαζεται να περιμενεις κιολας μεχρι τον Οκτωβριο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Απο την στιγμη που εκαναν το λαθος και την ονομασαν 2080ti και οχι Titan turing ή δεν ξερω και εγω πως,τωρα δεν συμμαζευεται η κατασταση,εκτος αν σκασει με 50% πανω στα παιχνιδια που δεν το κοβω να γινεται.

Στο Infiltrator τωρα δεν ξερω τι "μαγικό optmization η LN OC" εγινε που το εδειχνε ο πετσινος 2160/60FPS locked  και εγω εχω απο 35 εως 50 σε 2160P! Εαν δεν πουλουσε παραμυθι μιας και θα αποδειχτεί εύκολα και δεν εχει γινει κανενα "μαγικό" λες να δουμε performance για τιποτα 40% και πανω over GTX 1080Ti  ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τι να το κανεις αν ειναι να κοστιζει 600-650+ευρω οταν ηδη τοσο βρισκεις την 1080ti και δεν χρειαζεται να περιμενεις κιολας μεχρι τον Οκτωβριο?

Ναι αλλά θα έχεις και bonus to RTX

:P

Το σκεπτικό μου ειναι ότι αν ειναι στα ίδια επίπεδα. τότε η 2080 θα είναι αρκετά ανώτερη ώστε να αξίζει να αντικαταστήσει την 1080ti

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Darthvader είπε

1)οι καταναλωτές θέλουν να πληρώσουν όσο λιγότερο μπορούν για αυτό. Αυτό είναι το υγιές (εκτός αν είσαι μέτοχος της εταιρείας…)

2)Όπως έχεις πει και εσύ πολλές φορές «ο κόσμος πρέπει να διαλέξει και να τιμωρήσει  με το πορτοφόλι του»…...😉

1)Περασανε αυτες οι εποχες δυστηχως.Και αν οι καταναλωτες οντως ηθελαν στην πραξη να πληρωναν οσο λιγοτερα μπορουν θα το βλεπαμε αυτο και σε αλλα τεχνολογικα προιοντα που φυσικα και δεν γινεται.

2)Το τελευταιο που λεω το εξακολουθω να το πιστευω,γιαυτο φυσικα και με βλεπεις να μην προτεινω(μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο)την 2070 και για τις αλλες 2 παιζεται.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nekrik είπε

Στο Infiltrator τωρα δεν ξερω τι "μαγικό optmization η LN OC" εγινε που το εδειχνε ο πετσινος 2160/60FPS locked  και εγω εχω απο 35 εως 50 σε 2160P! Εαν δεν πουλουσε παραμυθι μιας και θα αποδειχτεί εύκολα και δεν εχει γινει κανενα "μαγικό" λες να δουμε performance για τιποτα 40% και πανω over GTX 1080Ti  ?

Μακάρι αλλά αν ο πέτσινος πίστευε ότι η νέα γενιά ξεφτιλίζει την προηγούμενη σε non rtx mode τότε θα το είχε αναφέρει 50 φορές και θα είχε και 10 γραφήματα....

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, nekrik said:

78FPS βγάζει η 2080Ti, το έκανε lock αυτός σε 60Hz λόγω V-Sync όπως είπε στην παρουσίαση..Και ότι η 1080Ti βγάζει 30κάτι..Το Infiltrator δεν έχει RTX..Οπότε ή έγιναν μαγικά για το Infiltrator ή το 2080Ti είναι πολύ πάνω από την 1080Τi γενικά. Προσωπικά περιμένω ένα +50%.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

1)Περασανε αυτες οι εποχες δυστηχως.Και αν οι καταναλωτες οντως ηθελαν στην πραξη να πληρωναν οσο λιγοτερα μπορουν θα το βλεπαμε αυτο και σε αλλα τεχνολογικα προιοντα που φυσικα και δεν γινεται.

2)Το τελευταιο που λεω το εξακολουθω να το πιστευω,γιαυτο φυσικα και με βλεπεις να μην προτεινω(μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο)την 2070 και για τις αλλες 2 παιζεται.

Επομένως καλά κάνουν και μας ξεζουμίσουν....

Επεξ/σία από Darthvader
Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση 

Για όσους έχουν αυτήν την στιγμή μια 780.gtx αξίζει η μετάβαση σε 2080 και 2070; όπως και εγώ έχω αυτήν την στιγμή μια 780 και σκέφτομαι στους προσέχεις μηνες να κάνω μια αναβάθμιση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ χλωμό το κόβω η 2070 να είναι κοντά με την 1080ti, αλλά θα δούμε τις επόμενες ημέρες 

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

78FPS βγάζει η 2080Ti, το έκανε lock αυτός σε 60Hz λόγω V-Sync όπως είπε στην παρουσίαση..Και ότι η 1080Ti βγάζει 30κάτι..Το Infiltrator δεν έχει RTX..Οπότε ή έγιναν μαγικά για το Infiltrator ή το 2080Ti είναι πολύ πάνω από την 1080Τi γενικά. Προσωπικά περιμένω ένα +50%.

με 50% επάνω και τιμή μέχρι 999ευρώ θα ήμουν ικανοποιημένος

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Επομένως καλά κάνουν και μας ξεζουμίσουν....

Προφανως,αφου βλεπουν οτι ο κοσμος εξακολουθει και αγοραζει με το τσουβαλι.

Γιατι και η 1080ti που την αναφερουμε σαν εναλλακτικη της 2070 ειναι μηπως καμια φθηνη καρτα του κιλου?

Μόλις τώρα, powerblade είπε

Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ; 

Μπορεις να σταματησεις να μας ρωτας για πραγματα που δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα?Δεν ειμαστε πωλητες καταστηματων.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

έλα τώρα, βγάλε ξανα την σφαίρα σου

Καλα δεν χρειαζεται καμια σφαιρα για να πει καποιος αν αξιζει καρτα του 2018 σε σχεση με καρτα του 2013...

Απλα ειναι αρκετα εκνευριστικο που ρωταει κατι και μετα απο 1 λεπτο επιμενει κιολας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

με 50% επάνω και τιμή μέχρι 999ευρώ θα ήμουν ικανοποιημένος

Και εγώ προσωπικά μέχρι αυτό το ποσό θα τσίμπαγα την 2080ti και μόνο την FE.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...