Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να μην έπεισαν τον κόσμο να τα σκάσει δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο.Αν δε τα σκάσεις είσαι ή φτωχομπινες ή παίζεις pugb.Και μετά κλαίγονται οι συγκεκριμένοι.Ενα 700αρι στην άκρη είχα και το πήγαινα μέχρι 800 αν άξιζε το σκηνικό.Με αυτό που είδα (βέβαια εγώ είμαι τριτοδευτερος και δε βλέπω καλά) και με τις τιμές που ανακοινώθηκαν την έκανα με ελαφρά.Και να φανταστείς ότι δε παίζω και pubg.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το να μου κανει ομως κριτικη/κραξιμο ενας που μεχρι 1060/1070 αν αγορασει(ή στην καλυτερη 1080 με το bundle)απλα επειδη δεν μπορει να τις παρει ουτως ή αλλως,εκει ναι μυριζει πολυ Salt η ολη φαση.

Αμα σου εκανε κριτικη καποιος με 2xTitan XP θα την δεχοσουν δηλαδη; Ασχετως αν δεν παιζει games και τις εχει για επαγγελματικη χρηση. Η κριτικη ειναι σωστη οταν προερχεται απο ιδιου επιπεδου peers και η κοινη λογικη πρεπει να παει περιπατο;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Κοιτα να δεις.Το να μου κανει καποιος αυστηρη κριτικη για τις επιδοσεις που εχει 1080ti το δεχομαι γιατι αυτο δειχνει οτι οντως τον ενδιαφερει προς αγορα η νεα παρουσιαση.

Το να μου κανει ομως κριτικη/κραξιμο ενας που μεχρι 1060/1070 αν αγορασει(ή στην καλυτερη 1080 με το bundle)απλα επειδη δεν μπορει να τις παρει ουτως ή αλλως,εκει ναι μυριζει πολυ Salt η ολη φαση.

Απλα ορισμενοι αλλα πραγματα περιμεναν να δουν στην παρουσιαση και αλλα τελικα ειδαν.

Αυτο φανηκε και απο τα σχολια για την ιδια την παρουσιαση του τυπου''αντε τελειωνε μας πειρε ο υπνος'',''μας τα ζαλισε με το μπλα μπλα'' λες και υποχρεωνε κανενας τον αλλο να δει την παρουσιαση με το ζορι αν δεν τον ενδιεφερε.

Πολλοί όντως περιμέναν την 2080 στα 600 ευρώ και το είχαν γράψει πολλάκις. Όταν έλεγα να μην περιμένουν κατω από 800-900 ήμουν "κακός" .

Προσωπικά δεν κραζω για το τι αγοράζει ο καθένας.Άλλωστε και εγώ χομπίστας είμαι στο χώρο και τα "σκάω" κατα καιρους εις γνωσιν μου χωρίς ουσιαστικό όφελος.

Το θέμα είναι οτι με την χθεσινη παρουσίαση δεν έχουμε κάτι "χειροπιαστό" και καλό θα ήταν να μην βιαστούν οι ενδιαφερόμενοι και να μην τρώνε το hype ,γιατί το χθεσινό αν μη τι άλλο ήταν ξεκάθαρος ψαλμός υπερ του rtx .Λίγη υπομονή δεν βλάπτει..

1 λεπτό πριν, radeon9700 είπε

Εγώ έκανα το λάθος να χαλάσω τον χρόνο μου και να παρακολουθήσω LIVE την παρουσίαση.

Έβλεπα ένα άτομο που πάνω από 1 ώρα με εικόνες και video από μερικά games να τα κάνει ON/OFF το ray tracing και να προσπαθεί να μας πείσει για πιο λόγο 10 χρονια ετοιμάζονταν για όλο αυτό και γιατί σώνει και καλά είναι σημαντικό και επαναστάση και ποσο πολύ θα μας βοηθήσει. Μια και βάλε τιμημένη ώρα λέμε μίλαγε και εμενα τουλάχιστον δεν με έπεισε. Όταν παίζουμε gaming και ειδικά FPS games θες να σκοτώσεις των άλλον δεν κοιτάς το ray tracing και τις όμορφες σκιες και τα γαμάτα γραφικά αλλα πως θα απόκτησης πλεονέκτημα να δεις τον άλλον εύκολα και γρήγορα οποτε τα γραφικά πέφτουν στο πατο.

Περίμενα να δω συγκριτικά με την προηγουμενη γενιά και απλά ακούσαμε λόγια ότι θα είναι καλύτερες αλλα που και σε τι? Δε μας έδειξαν ούτε 1 γραφικό σε κάποιο παιχνίδι ποσο καλύτερες θα είναι οι νέες κάρτες γραφικών !!!

Οι τιμές είναι ένα μπάχαλο άλλες τιμές ανακοίνωσε άλλες υπάρχουν στα pre order.

Εν ολίγοις εάν δεν βγούν reviews να δούμε τι διάολο κάνουν οι νέες κάρτες στα παιχνίδια με και χωρίς ray tracing που το κόβω στα multiplayer games να το έχουμε OFF οποτε όλο αυτή "επανάσταση" να μας είναι άχρηστη στα games ... ετσι μεχρι τοτε ας βασταμε μικρο καλαθακι.

Πάντως το ξαναλέω δε μου άρεσε καθόλου η χτεσινή παρουσίαση. Σαν να έβλεπα έναν πωλητή να προσπαθεί να με πείσει ποσο σημαντική είναι μια τσατσάρα και ποσο θα αλλάξει την ζωή μου αγοράζοντας την ... αλλα εγώ να είμαι καραφλός !!!

Σόρυ φίλε αλλά με τέτοι nick & photo δεν πας πουθενά :P 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κάτι για 1400 ευρω βλέπω για custom 2080ti δε αγγλικά καταστήματα. Τσαμπε δεν λέω. 

Παρε την 1080ti που κοστιζει φθηνοτερα :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, narta είπε

Αν το δεις απο την αλλη, την αποψη που λεει "αν δεν ξερεις απο ray tracing τι ασχολησε με τις RTX, δεν ξερεις εσυ ασε να ασχολουμαστε εμεις που ξερουμε" ειδικα απο μελη που το ray tracing το μαθανε "χθες" και ξαφνικα εγινε το holy grail τoυ gaming, ε σου καθεται καπως.

Φυσικα και ο καθενας ξοδευει τα χρηματα που εχει διαθεσιμα οπως θελει, αυτο δεν επιδεχεται κριτικης, αλλα απο την αλλη το να αποκλειονται οι γνωμες που δεν συναδουν με την ανωθεν αποφαση, μου θυμίζει κατι ψηλους ξανθους γαλανοματηδες της δεκαετιας του 40.

Αν και πιστευω οτι σε ενα μηνα που θα βγουνε τα bencmarks αυτοι που περιμενουν θα ωφεληθουν και αυτοι που θα πεσουν με τα μουτρα να αγορασουν preorder (χωρις καν επισημα ρολογια lol ) θα προσπαθουν, οπως κανουν ΟΛΟΙ (και εγω μερικες φορες) να δικαιολογησουν την αγορα "ναι αλλα μπορεις να βλεπεις την φατσα σου στο ματι του, την ωρα που τρως το μαχαιρωμα απο τον αντιπαλο επειδη εχεις RTX on και 30fps" 

Δεν αντιλεγω σε οτι αφορα στο τεχνολογικο σκελος του προβληματισμου, λιγος πολιτισμος ωστοσο στις εκφρασεις μας και ποσο ενδεχομενως κουραζουμε τους υπολοιπους δεν βλαπτει και προφανως ειναι γενικη η τοποθετηση μου, δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενο προσωπο δηλαδη.

Δεν σημαινει οτι συμμεριζομαι απολυτα τον ενθουσιασμο του Psycho κοινως. Θα ηθελα να δω ωστοσο ποια θα ειναι η γνωμη οσων κραζουν, αν εστω και τωρα, που η εν λογω τεχνολογια ειναι στα σπαργανα της, βγουν τα πρωτα reviews και αποδειχθει οτι το δειχνει τα δοντια του το Ray Tracing, εστω και νωρις. Και κλεινοντας να προσθεσω οτι οποιοσδηποτε εχει την ανησυχια να συμμετεχει σε τεχνολογικο φορουμ και δεν εντυπωσιαζεται απο τις δυνατοτητες του Ray Tracing και τις προοπτικες του τουλαχιστον, μαλλον κατι λαθος κανει..

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Παρε την 1080ti που κοστιζει φθηνοτερα :)

Οι περισσότεροι εκεί θα πάνε. Εγώ είμαι άνετος για την ώρα βλέπουμε για αργότερα πως θα κυμανθούν οι τιμές. 

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια, ειναι μια ωραια τεχνολογια, σε πρώιμο σταδιο, σε άλλους αρεσε, σε αλλους οχι, σε άλλους ειναι χρησιμη, σε αλλους οχι, Ειναι νωρς ακομα, ειναι ακριβη σαν καινουργια που ειναι,τέλος. Δεν χρειαζεται ουτε το "ουάαααααααου" αλλά ουτε και η ολοκληρωτικη απαξιωση..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@fulgore δλδ αν έχεις 1070 δεν κάνεις κριτική?

Εγώ τα λεφτά για 2080 τα έχω έτοιμα στην άκρη. Ειχα υπολογίσει να την πάρω, ακριβώς επειδή πλέον σε 1440p με 144hz κρατουσε Αντε 70. Αλλά να δώσω 800-900 για 4-5 fps παραπάνω από 1080ti δεν το βρίσκω λογικό και τόσο. Αν και λογικά θα το κάνω αλλά από Νοέμβρη πια.

Και το 98% των games δεν έχει rtx.. Δλδ wow και f1 σίγουρα δεν έχουν 😀

Επεξ/σία από greg4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

οποιοσδηποτε εχει την ανησυχια να συμμετεχει σε τεχνολογικο φορουμ και δεν εντυπωσιαζεται απο τις δυνατοτητες του Ray Tracing και τις προοπτικες του τουλαχιστον, μαλλον κατι λαθος κανει..

Εδω συμφωνουμε απολυτα. Η τεχνολογια ειναι game changing. Εγω προσωπικα θελω να δω πως θα την εκμεταλλευτεί (στο Quadro κομματι) η βιομηχανια. 

Εκει που διαφωνω ειναι οτι ξαφνικα το ray tracing στα παιχνιδια, εγινε το νεο στανταρ μεσα σε μια νυχτα, χωρις να δουμε καν τι fps βγαζει αυτο το νεο στανταρ, απλα να δεχτουεμ σαν ευαγγελιο αυτα που λεει ο ΠΩΛΗΤΗΣ του νεου στανταρ. Αυτο με ξεπερνα πραγματικα

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, narta είπε

Αμα σου εκανε κριτικη καποιος με 2xTitan XP θα την δεχοσουν δηλαδη; Ασχετως αν δεν παιζει games και τις εχει για επαγγελματικη χρηση. Η κριτικη ειναι σωστη οταν προερχεται απο ιδιου επιπεδου peers και η κοινη λογικη πρεπει να παει περιπατο;

Ξερεις πολλους στο forum που να εχουν 2 titan xp?

Σορρυ αλλα επειδη τα τελευταια χρονια εχω πετυχει αρκετα τρολλ που το μονο που κανουν ειναι να κραζουν οτιδηποτε ακριβο κυκλοφορει τεχνολογικα(ακομα και την 1080ti που τωρα ξαφνικα εγινε value for money καρτα.....)ναι κραταω επιφυλαξεις.

Και βλεπω απο τα αντιστοιχα θεματα και ποιοι ειναι αυτοι που αγοραζουν/σχολιαζουν σε νεα παιχνιδια περαν των mainstream τυπου tomb raider,AC και battlefield οπως και ποσοι ειναι αυτοι που εχουν αναλογα monitor για τοσο ακριβες καρτες.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, kostiger said:

Δεν αντιλεγω σε οτι αφορα στο τεχνολογικο σκελος του προβληματισμου, λιγος πολιτισμος ωστοσο στις εκφρασεις μας και ποσο ενδεχομενως κουραζουμε τους υπολοιπους δεν βλαπτει και προφανως ειναι γενικη η τοποθετηση μου, δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενο προσωπο δηλαδη.

Δεν σημαινει οτι συμμεριζομαι απολυτα τον ενθουσιασμο του Psycho κοινως. Θα ηθελα να δω ωστοσο ποια θα ειναι η γνωμη οσων κραζουν, αν εστω και τωρα, που η εν λογω τεχνολογια ειναι στα σπαργανα της, βγουν τα πρωτα reviews και αποδειχθει οτι το δειχνει τα δοντια του το Ray Tracing, εστω και νωρις. Και κλεινοντας να προσθεσω οτι οποιοσδηποτε εχει την ανησυχια να συμμετεχει σε τεχνολογικο φορουμ και δεν εντυπωσιαζεται απο τις δυνατοτητες του Ray Tracing και τις προοπτικες του τουλαχιστον, μαλλον κατι λαθος κανει..

Ακριβώς έτσι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, greg4 είπε

Αν οντως σε ενδιαφερουν προς αγορα τοτε ναι να κανεις κριτικη.Αν παλι καποιος ειναι με 1070 αλλα δεν μπορει να διαθεσει ουτως ή αλλως τα χρηματα για 2080 και 2080ti για ποιο λογο να κανει?

Προσοχη αλλο το ''λεω την γνωμη μου''για κατι και αλλο το'' κανω σκληρη κριτικη'' για κατι.

Εγω πχ γιαυτο και δεν κριτικαρω την 2080ti σε κατι,γιατι ουτως ή αλλως χρηματικα δεν την φτανω ουτε για αστειο και αρα δεν με ενδιαφερει.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Αν έψαχνα για κάρτα αυτή την περίοδο, το ftw3 bundle της EVGA φαντάζει ιδανικό από άποψη τιμής/απόδοσης, γιατί από τα specs δεν προκύπτει η 2080 να είναι καλύτερη από 1080ti χωρίς RTX.

Εντυπωσιακό το RTX (ειδικά στο demo με τα point lights στο SotTR), αλλά είναι σε βρεφικό στάδιο ακόμα και κάτι μου λέει ότι σε >1080p αναλύσεις θα πέφτουν πολύ τα fps.

Μακάρι να είμαι λάθος και να διαψευσθώ όταν βγουν τα νούμερα από reviews κτλ, αλλά το βρίσκω μεγάλο το ρίσκο για προ-παραγγελίες.

• Like 1
Δημοσ.

Οι προοπτικές είναι τεράστιες. Όλοι το ξέρουμε. Απλά ότι βγήκε είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Ναι πολύ εντυπωσιακό στο bf5 αλλα μέχρι εκεί. Μόλις πάμε σε full Ray σε όλη την εικόνα με 60 70fps βλέπουμε. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...