Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν αναφέρομαι σε τέτοιους και το ξέρεις.

Νταξ απλά πρέπει να χαλαρώσουμε όλοι και να δούμε το συμφέρον μας ;) 

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

έχει γίνει chat το Forum

btw εσύ πουλάς την κάρτα σου ή είδα λάθος ?? 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Just now, Aten-Ra said:

Αν θέλεις άνοιξε καινούργιο νήμα με θέμα “NVIDIA RTX builders thread”, εδώ είναι γενικό θέμα για τις RTX Και γράφουμε όχι μόνο αυτοί που θα αγοράσουν.  😉

Δεν σας απαγορεύει κανείς να γράψετε, ελευθερία λόγου έχουμε. Το να προσπαθείτε να πείσετε όσους ενδιαφερόμαστε ότι είναι κοροϊδία τα RTX και ότι δεν έχουμε καταναλωτική συνείδηση δεν καταλαβαίνω..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Meanwhile από το Nvidia UK shop:

Πριν λίγο ήταν 25/9.

Το οποιο σημαινει οτι εφυγαν βροχη τα pre orders.

Ολως τυχαιως βεβαια μιλαμε για το Αγγλικο καταστημα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε καρτες(και γενικα ακριβα προιοντα)μην περιμενεις κατι τετοιο δυστηχως σε Ελληνικα forum.

Κοντευω 40, δεν βλεπω για ποιο λογο επιδεικνυεται τοσος οπαδισμος.  Μια εκτιμηση για το ποσο ευστοχη ή αστοχη εν προκειμενω ειναι μια αγορα την κατανοω. Τοσο αυστηρες και φανατισμενες κρισεις για το πως θα ξοδεψει ο καθενας τα χρηματα του ή ποσο προβατο ειναι, δυσκολευομαι πολυ να τις δεχθω.

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Νταξ απλά πρέπει να χαλαρώσουμε όλοι και να δούμε το συμφέρον μας ;) 

btw εσύ πουλάς την κάρτα σου ή είδα λάθος ?? 

Δεν είδες λάθος. Αλλά θα την αφαιρέσω 

Δημοσ.

Πολλά πράγματα δε βγάζουν ακόμα νόημα imo. Η αύξηση των τιμών είναι υπερβολική και η αύξηση των επιδόσεων φαίνεται πολύ μικρή. Αν μπορούσε η nvidia να χρεώνει τέτοια ποσά νομίζω θα το είχε κάνει από καιρό. Σιγά τον ανταγωνισμό που είχε στις προηγούμενες 2 γενιές. Ή θα έβγαζε η AMD τη Vega στα 500$ (ακόμα και εικονικά) αν η gtx1080 έκανε παραπάνω.

Επίσης μου φαίνεται τελείως απίθανο να μη ξαναδούμε "gtx" στο high end. Αν δε κόστιζε τόσο πολύ πλέον να κατασκευαστεί ένα παραπάνω chip, θα έλεγα ότι rtx και gtx θα συνυπήρχαν (με το κατάλληλο καπέλο στις rtx). Εκεί όμως που έχει πάει το κόστος κατασκευής, δε ξέρω τι σκοπεύουν να κάνουν.

Το RT ήταν εντυπωσιακό αλλά να πω την αλήθεια η λίστα των παιχνιδιών ήταν πολύ μικρή και αργούν ακόμα να κυκλοφορήσουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Κοντευω 40, δεν βλεπω για ποιο λογο για επιδεικνυουμε τοσο οπαδισμο.  Μια εκτιμηση για το ποσο ευστοχη ή αστοχη εν προκειμενω ειναι μια αγορα την κατανοω. Τοσο αυστηρες και φανατισμενες κρισεις για το πως θα ξοδεψει οπ καθενας τα χρηματα του ή ποσο προβατι ειναι δυσκολευομαι πολυ να τις δεχθω.

Γιατι υπαρχει ζηλια στο που ξοδευει ο αλλος τα χρηματα του παρολο που δεν ζηταει την γνωμη καποιου κυριως αν μιλαμε για μεγαλα ποσα.

Ελα τωρα εδω εγω καθε φορα που λεω σε καποιον για Monitor,το μονο που παιρνω σαν απαντηση ειναι το γνωστο

΄΄πολλα λεφτα για monitor ρε συ.Δεν βολευοσουν με ενα των 150 μεχρι 200ευρω να κανεις την δουλεια σου?''

Στις καρτες δεν θα τα διαβασουμε αυτα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι υπαρχει ζηλια στο που ξοδευει ο αλλος τα χρηματα του παρολο που δεν ζηταει την γνωμη καποιου κυριως αν μιλαμε για μεγαλα ποσα.

Ελα τωρα εδω εγω καθε φορα που λεω σε καποιον για Monitor,το μονο που παιρνω σαν απαντηση ειναι το γνωστο

΄΄πολλα λεφτα για monitor ρε συ.Δεν βολευοσουν με ενα των 150 μεχρι 200ευρω να κανεις την δουλεια σου?''

Οταν κατι δεν το φθανουμε, το απαξιωνουμε. Κλασσικα εικονογραφημενα..

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Το κακό είναι οτι από την μία συμβαίνει αυτό που γράφεις ,αλλά και από την άλλη οι περισσότεροι όταν αγοράζουν κάτι βάζουν παρωπίδες και είναι σίγουροι οτι κάνουν την καλύτερη αγορά στον κόσμο.

Μια μέση φάση που είναι και η σωστή δεν υπάρχει και δεν θα αλλάξει αυτό..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Τοσο αυστηρες και φανατισμενες κρισεις για το πως θα ξοδεψει οπ καθενας τα χρηματα του ή ποσο προβατι ειναι δυσκολευομαι πολυ να τις δεχθω.

Αν το δεις απο την αλλη, την αποψη που λεει "αν δεν ξερεις απο ray tracing τι ασχολησε με τις RTX, δεν ξερεις εσυ ασε να ασχολουμαστε εμεις που ξερουμε" ειδικα απο μελη που το ray tracing το μαθανε "χθες" και ξαφνικα εγινε το holy grail τoυ gaming, ε σου καθεται καπως.

Φυσικα και ο καθενας ξοδευει τα χρηματα που εχει διαθεσιμα οπως θελει, αυτο δεν επιδεχεται κριτικης, αλλα απο την αλλη το να αποκλειονται οι γνωμες που δεν συναδουν με την ανωθεν αποφαση, μου θυμίζει κατι ψηλους ξανθους γαλανοματηδες της δεκαετιας του 40.

Αν και πιστευω οτι σε ενα μηνα που θα βγουνε τα bencmarks αυτοι που περιμενουν θα ωφεληθουν και αυτοι που θα πεσουν με τα μουτρα να αγορασουν preorder (χωρις καν επισημα ρολογια lol ) θα προσπαθουν, οπως κανουν ΟΛΟΙ (και εγω μερικες φορες) να δικαιολογησουν την αγορα "ναι αλλα μπορεις να βλεπεις την φατσα σου στο ματι του, την ωρα που τρως το μαχαιρωμα απο τον αντιπαλο επειδη εχεις RTX on και 30fps" 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Όπως είπα, οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι εστί RT και γράφουν ό,τι να 'ναι. Κάναμε 30 χρόνια να δούμε έστω αυτό που είδαμε χτες σε realtime και αντί να εντυπωσιαστούν, δεν τους άρεσε κιόλας..Είχαν στο χωριό τους καλύτερα visuals :P

Αν ερθεις κατα Τζουμέρκα μερια, θα δεις visuals , που θα κανεις άλλα 30 χρονια να δεις στο RTX8+++ που θα περνας μεσα απο καταρακτη στο τότε tomb raider και θα γινεσαι μουσκεμα! Στην πραγματικοτητα ομως επειδη εβλεπες ονειρο και δεν ξυπναγες με τιποτα, θα σου εχουν ριξει εναν κουβα νερο στο κεφαλι!😂😋😂

ΥΓ.  Χιουμορ   ε....... Μην παρεξηγηθω...😊

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Το κακό είναι οτι από την μία συμβαίνει αυτό που γράφεις ,αλλά και από την άλλη οι περισσότεροι όταν αγοράζουν κάτι βάζουν παρωπίδες και είναι σίγουροι οτι κάνουν την καλύτερη αγορά στον κόσμο.

Μια μέση φάση που είναι και η σωστή δεν υπάρχει και δεν θα αλλάξει αυτό..

Κοιτα να δεις.Το να μου κανει καποιος αυστηρη κριτικη για τις επιδοσεις των νεων καρτων που εχει ομως 1080ti(ή αντε 1080 αλλα μπορει να διαθεσει τα χρηματα για 2080 προς αγορα και τον ενδιαφερει) το δεχομαι γιατι αυτο δειχνει οτι οντως τον ενδιαφερει προς αγορα η νεα παρουσιαση.

Το να μου κανει ομως κριτικη/κραξιμο ενας που μεχρι 1060/1070 αν αγορασει(ή στην καλυτερη 1080 με το bundle)απλα επειδη δεν μπορει να τις παρει ουτως ή αλλως,εκει ναι μυριζει πολυ Salt η ολη φαση.

Απλα ορισμενοι αλλα πραγματα περιμεναν να δουν στην παρουσιαση και αλλα τελικα ειδαν.

Αυτο φανηκε και απο τα σχολια για την ιδια την παρουσιαση του τυπου''αντε τελειωνε μας πειρε ο υπνος'',''μας τα ζαλισε με το μπλα μπλα'' λες και υποχρεωνε κανενας τον αλλο να δει την παρουσιαση με το ζορι αν δεν τον ενδιεφερε.

Η κατασταση/πραγματικοτητα καλως ή κακως ειναι αυτη και οσο πιο γρηγορα το αποδεχτουμε ολοι τοσο το καλυτερο οπως εγινε και με το mining που για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα αρκετοι αγοραζαν με τιμες καπελου επειδη δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Εγώ έκανα το λάθος να χαλάσω τον χρόνο μου και να παρακολουθήσω LIVE την παρουσίαση.

Έβλεπα ένα άτομο που πάνω από 1 ώρα με εικόνες και video από μερικά games να τα κάνει ON/OFF το ray tracing και να προσπαθεί να μας πείσει για πιο λόγο 10 χρονια ετοιμάζονταν για όλο αυτό και γιατί σώνει και καλά είναι σημαντικό και επαναστάση και ποσο πολύ θα μας βοηθήσει. Μια και βάλε τιμημένη ώρα λέμε μίλαγε και εμενα τουλάχιστον δεν με έπεισε. Όταν παίζουμε gaming και ειδικά FPS games θες να σκοτώσεις των άλλον δεν κοιτάς το ray tracing και τις όμορφες σκιες και τα γαμάτα γραφικά αλλα πως θα απόκτησης πλεονέκτημα να δεις τον άλλον εύκολα και γρήγορα οποτε τα γραφικά πέφτουν στο πατο.

Περίμενα να δω συγκριτικά με την προηγουμενη γενιά και απλά ακούσαμε λόγια ότι θα είναι καλύτερες αλλα που και σε τι? Δε μας έδειξαν ούτε 1 γραφικό σε κάποιο παιχνίδι ποσο καλύτερες θα είναι οι νέες κάρτες γραφικών !!!

Οι τιμές είναι ένα μπάχαλο άλλες τιμές ανακοίνωσε άλλες υπάρχουν στα pre order.

Εν ολίγοις εάν δεν βγούν reviews να δούμε τι διάολο κάνουν οι νέες κάρτες στα παιχνίδια με και χωρίς ray tracing που το κόβω στα multiplayer games να το έχουμε OFF οποτε όλο αυτή "επανάσταση" να μας είναι άχρηστη στα games ... ετσι μεχρι τοτε ας βασταμε μικρο καλαθακι.

Πάντως το ξαναλέω δε μου άρεσε καθόλου η χτεσινή παρουσίαση. Σαν να έβλεπα έναν πωλητή να προσπαθεί να με πείσει ποσο σημαντική είναι μια τσατσάρα και ποσο θα αλλάξει την ζωή μου αγοράζοντας την ... αλλα εγώ να είμαι καραφλός !!!

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι για 1400 ευρω βλέπω για custom 2080ti δε αγγλικά καταστήματα. Τσαμπε δεν λέω. 

Επεξ/σία από Arkin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...