Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά αν μπορέσω και βρώ διαθέσιμη απο ελλάδα η εξωτερικό παλι zotac θα πάρω , η 970 η συγκεκριμένη εκτος οτι ειναι τούμπανο με 3 ανεμιστήρες και δεν ακούγεται τίποτα και απο θερμοκρασίες jet.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Όλοι εσείς πάτε για *2080 ? καμιά αναμονή για Ti ?

Κάτσε να ανακοινωθούν οι καινούργιες κάρτες πρώτα και έχουμε για την ti , μπορεί να πουν και για την ti την δευτέρα 

Δημοσ.

Ναι το διάβασα βγήκαν κάτι papers που τα έδειχναν αλλά το κόβω χλωμό να ανακοινωθεί και η ti τώρα , δεν ξέρω έχει γίνει πότε αυτό ?

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση  λόγικα  μετα απο ποσο καιρο θα  βγουν  οι 2080ΤΙ?/ ρωταω επειδη  σκεφτομαι να μεταβω σε  2080Τι  περα απο αυτο  οι custom θα  αργησουν  λογικα??

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Τελικα θα ανακοινώσουν 2080 + 2070; Α και πότε αναμένονται οι υλοποιήσεις Ελλάδα; 

Δευτέρα 20 Αυγούστου είναι οι ανακοινώσεις , τώρα για Ελλάδα λογικά μετά από κάνα μήνα 🤔

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε

Ανάλογα τις επιδόσεις αλλά και τις τιμές ίσως πάω προσωπικά σε 2070 και μετά αλλαγή σε ti. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε

Εξαρτάται που βρίσκεται ο καθένας... οι τωρινοί κάτοχοι Ti δεν νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερο κίνητρο να πάνε για 2080, εκτός αν έχουμε κάποια πολύ θετική έκπληξη σε non-RTX επιδόσεις.

Και δεδομένου ότι το RTX θα είναι playable σε 1-2 γενιές αν όχι αργότερα, δεν το βρίσκω σοβαρό λόγο αναβάθμισης αυτή τη στιγμή. Από 1070 κ κάτω αλλάζει το πράγμα φυσικά.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Δευτέρα 20 Αυγούστου είναι οι ανακοινώσεις , τώρα για Ελλάδα λογικά μετά από κάνα μήνα 🤔

Ακόμη ταλαντεύομαι αν αξιζει την αναμονή ή όχι, εννοώ ειμαι ανάμεσα σε 2070 ή 1080 και οι 2 ειναι overkill αφου παιζω 1080 @ 144 HZ αλλα αργοτερα ισως ανέβω σε μόνιτορ οπότε θα με κάλυπτε ούτως ή άλλως. Αλλα αν δεν ερθει στα 500€ η 2070 τσάμπα χρόνος χαμμένος. Δε ξέρω, ειμαι ανοιχτός σε γνώμες. Ειμαι ανάμεσα σε MSI 1080 Gaming X (θα πηγαινα σε FTW2 αλλα ταιριάζει απολυτα στο build μου η MSI) ή 2070.  

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ακόμη ταλαντεύομαι αν αξιζει την αναμονή ή όχι, εννοώ ειμαι ανάμεσα σε 2070 ή 1080 και οι 2 ειναι overkill αφου παιζω 1080 @ 144 HZ αλλα αργοτερα ισως ανέβω σε μόνιτορ οπότε θα με κάλυπτε ούτως ή άλλως. Αλλα αν δεν ερθει στα 500€ η 2070 τσάμπα χρόνος χαμμένος. Δε ξέρω, ειμαι ανοιχτός σε γνώμες. Ειμαι ανάμεσα σε MSI 1080 Gaming X (θα πηγαινα σε FTW2 αλλα ταιριάζει απολυτα στο build μου η MSI) ή 2070.  

Μόλις ανακοινωθούν οι κάρτες , τα specs και τα benches απο games θα μπορέσουμε ολοι να αποφασίσουμε γιατι ειμαι και εγω στην ίδια φάση , περιμένουμε απο δευτέρα και βλέπουμε.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...