Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Κοιτα μην γίνει και κανα price drop στις rtx μόλις ξεστοκάρουν τους πασχάληδες και γελάσουν και οι πέτρες (και κλάψουν οι βιαστικοί ) Γιατι και στις απλες -80,-70 δεν εγινε price drop αργοτερα απο την κυκλοφορια μιας ti?Που ειναι το περιεργο αν συμβει και τωρα? 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Αρκετοί παίζουμε καθημερινά ώρες και αγοράζουμε παιχνίδια εσύ τι πιστεύεις δεν θέλουμε να δούμε σωστές επιδόσεις για μελλοντική αγορά? Αυτοι οι αρκετοι πιστεψε με αγαπητε στην καλυτερη καμια 1070 να εχουν ή αντε καμια 1080 τωρα που επεσε η τιμη της τον τελευταιο καιρο κοντα στα 500ευρω. Γιατι εν μερη σιγα και τα ακριβα monitor που εχουν ολοι ή τα πολλα παιχνιδια που παιζουν για να χρειαζονται ακριβες καρτες ας μην κοροιδευομαστε τωρα. Εδω ο κοσμος στην Ελλαδα δεν αγοραζει παιχνιδια στις κονσολες που ειναι πολυ φθηνοτερα τα πραγματα(τα βλεπουμε στο επισημο top10),θα αγοραζει στο pc που το hardware ειναι ακριβο?
7nisiotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ήρεμα ρε παιδιά. 20.9 θα "φύγει" το εμπάργκο των reviews?
Aten-Ra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με τα iPhone. Περνάνε σε luxury market πολλά πράγματα που δεν θα έπρεπε γιατί ο κόσμος αγοράζει και σίγουρα δεν θα πούμε εμείς σε κάποιον τι θα αγοράσει. Και 'γω δεν συμφωνώ με το να δώσει κάποιος 1000Ε για iPhone και αυτός με τη σειρά του δεν συμφωνεί με το να δώσω 1300 για 2080Ti και άλλος φτιάχνει high-end ηχοσύστημα που μόνο τα καλώδια έχουν 3000Ε και πάει λέγοντας..Ο καθένας να κοιτάει την τσέπη του και με βάση αυτή να κρίνει τι θα αγοράσει. Δεν νομίζω να είπα σε κάποιον τι να αγοράσει, εγώ απλά παραθέτω πως διπλασιάστηκαν οι τιμές ανά κατηγορία μέσα σε 8 χρόνια. Η Top single GPU κάρτα το 2010 είχε 500 USD και σε έναν μήνα από σήμερα η RTX 2018Ti θα έχει 1200 USD. 1
kostiger Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Υπαρχουμε και καποιοι που μπαινουμε να δουμε υγιη συζητηση και να ενημερωθουμε ενδεχομενως, αλλα κλασσικα το σπαμαρισμα παει κι ερχεται. Υπερ το δεον εντυπωσιακη η τεχνολογια αυτη και τεραστιες οι προοπτικες της. Περιμενω το ''ξεσκονισμα'' που θα κανει το Digital Foundry στις νεες καρτες για να εχω μια πιο σαφη αποψη για τις πραγματικες τους δυνατοτητες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω τη ''λογική'' μερικών..Είπατε τη γνώμη σας, δεν σας άρεσε, δεν θα αγοράσετε. Γιατί συνεχίζετε και γράφετε τα ίδια και τα ίδια ; Εγώ δεν πάω να κάνω το ίδιο σε ένα νήμα για iPhone X, από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρει να το αγοράσω, ίσως γράψω μια γνώμη και φύγω..Μάλλον δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε. Τουλάχιστον προσθέστε κάτι ουσιαστικό στο νήμα(Ένα leak με benchmark που θα σκάσει π.χ.) να το δούμε και 'μεις που ενδιαφερόμαστε για αγορά.
mcrae13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιατι και στις απλες -80,-70 δεν εγινε price drop αργοτερα απο την κυκλοφορια μιας ti?Που ειναι το περιεργο αν συμβει και τωρα? Έγραψα συγκεκριμένα για όταν ξεστοκάρει ο πασχάλης. Κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα.
Spasarxidas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Δεν νομίζω να είπα σε κάποιον τι να αγοράσει, εγώ απλά παραθέτω πως διπλασιάστηκαν οι τιμές ανά κατηγορία μέσα σε 8 χρόνια. Η Top single GPU κάρτα το 2010 είχε 500 USD και σε έναν μήνα από σήμερα η RTX 2018Ti θα έχει 1200 USD. Αυτά κάνει η έλλειψη ανταγωνισμού φίλε μου.Ας υπήρχε μια amd με δυνατές προτάσεις και θα σου έλεγα εγώ αν ήταν έτσι τα πράγματα.
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Υπάρχει και η λύση του να πάρει ένα κινητό των 100-150 ευρώ και να κάνει τη δουλειά του.. Έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο που έκανε το σκατό του παξιμάδι για να έχει iphone ή ναυαρχίδα samsung . Α να μην ξεχάσω τις αναπάντητες που μου έχουν κάνει από κινητά των 1000 ευρώ για να τους καλέσω πίσω... Και μιλάμε για καταναλωτική παιδεία...my ass Sorry για το offtopic Υπαρχουν και ακριβοτερα κινητα αλλα αυτο ακριβως ειναι το point.Και μην ξεχναμε οτι μερικοι μεχρι και δοσεις βαζουν στα κινητα μεχρι και 4χρονια για να τα παρουν. Το ιδιο ισχυει και με τις καρτες γραφικων.Παντα οι high end καρτες ηταν ακριβες,γιαυτο και προοριζοντα για μικρο ποσοστο δεν ειναι κατι καινουργιο. Να θυμισω και την τιμη του νεου 4k 144hz monitor που παει γαντι με την 2080ti? https://www.skroutz.gr/s/15536571/Asus-ROG-Swift-PG27UQ.html Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και με το συνεχες κραξιμο στο θεμα αυτο δεν προκειται να αλλαξει. Και η 1070 ηταν ακριβοτερη της 970(τουλαχιστον 100-140ευρω οι καλες υλοποιησεις) αλλα μια χαρα μοσχοπουλησε, και στην τελικη δεν ειδα και στο forum εδω να γινονται παραπονα......
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Just now, Aten-Ra said: Δεν νομίζω να είπα σε κάποιον τι να αγοράσει, εγώ απλά παραθέτω πως διπλασιάστηκαν οι τιμές ανά κατηγορία μέσα σε 8 χρόνια. Η Top single GPU κάρτα το 2010 είχε 500 USD και σε έναν μήνα από σήμερα η RTX 2018Ti θα έχει 1200 USD. Αυτά έγραψα εδώ
mcrae13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τη ''λογική'' μερικών..Είπατε τη γνώμη σας, δεν σας άρεσε, δεν θα αγοράσετε. Γιατί συνεχίζετε και γράφετε τα ίδια και τα ίδια ; Εγώ δεν πάω να κάνω το ίδιο σε ένα νήμα για iPhone X, από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρει να το αγοράσω, ίσως γράψω μια γνώμη και φύγω..Μάλλον δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε. Τουλάχιστον προσθέστε κάτι ουσιαστικό στο νήμα(Ένα leak με benchmark που θα σκάσει π.χ.) να το δούμε και 'μεις που ενδιαφερόμαστε για αγορά. Το ενδεχόμενο να ενδιαφέρει και άλλους αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν πειστεί ή βλέπουν περισσότερα αρνητικά σε αντίθεση με εσένα ,δεν σου περνάει από το μυαλό? Γιατί αν γράφουν μόνο όσοι έχουν πάρει ήδη απόφαση για αγορά,σε βλέπω να γράφεις μόνος σου ..
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Just now, mcrae13 said: Το ενδεχόμενο να ενδιαφέρει και άλλους αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν πειστεί ή βλέπουν περισσότερα αρνητικά σε αντίθεση με εσένα ,δεν σου περνάει από το μυαλό? Γιατί αν γράφουν μόνο όσοι έχουν πάρει ήδη απόφαση για αγορά,σε βλέπω να γράφεις μόνος σου .. Δεν αναφέρομαι σε τέτοιους και το ξέρεις.
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, kostiger είπε Υπαρχουμε και καποιοι που μπαινουμε να δουμε υγιη συζητηση και να ενημερωθουμε ενδεχομενως, Σε καρτες(και γενικα ακριβα προιοντα)μην περιμενεις κατι τετοιο δυστηχως σε Ελληνικα forum. 1
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιατι και στις απλες -80,-70 δεν εγινε price drop αργοτερα απο την κυκλοφορια μιας ti?Που ειναι το περιεργο αν συμβει και τωρα? Αυτοι οι αρκετοι πιστεψε με αγαπητε στην καλυτερη καμια 1070 να εχουν ή αντε καμια 1080 τωρα που επεσε η τιμη της τον τελευταιο καιρο κοντα στα 500ευρω. Γιατι εν μερη σιγα και τα ακριβα monitor που εχουν ολοι ή τα πολλα παιχνιδια που παιζουν για να χρειαζονται ακριβες καρτες ας μην κοροιδευομαστε τωρα. Εδω ο κοσμος στην Ελλαδα δεν αγοραζει παιχνιδια στις κονσολες που ειναι πολυ φθηνοτερα τα πραγματα(τα βλεπουμε στο επισημο top10),θα αγοραζει στο pc που το hardware ειναι ακριβο? Για μένα κυρίως το γραφω που παίζω αρκετά παιχνίδια και τα απολαμβάνω. Η 1080 μέχρι χθες ήταν η δεύτερη καλύτερη κάρτα παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαία κάρτα. Τα monitors για μένα έχουν ξεφύγει ενώ οι κάρτες δεν μπορούν να ακολουθήσουν.
Aten-Ra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τη ''λογική'' μερικών..Είπατε τη γνώμη σας, δεν σας άρεσε, δεν θα αγοράσετε. Γιατί συνεχίζετε και γράφετε τα ίδια και τα ίδια ; Εγώ δεν πάω να κάνω το ίδιο σε ένα νήμα για iPhone X, από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρει να το αγοράσω, ίσως γράψω μια γνώμη και φύγω..Μάλλον δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε. Τουλάχιστον προσθέστε κάτι ουσιαστικό στο νήμα(Ένα leak με benchmark που θα σκάσει π.χ.) να το δούμε και 'μεις που ενδιαφερόμαστε για αγορά. Αν θέλεις άνοιξε καινούργιο νήμα με θέμα “NVIDIA RTX builders thread”, εδώ είναι γενικό θέμα για τις RTX Και γράφουμε όχι μόνο αυτοί που θα αγοράσουν. 😉
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Meanwhile από το Nvidia UK shop: Quote NVIDIA GEFORCE RTX 2080Ti Limit 2 per customer This item will ship on or around 23/10/2018 Πριν λίγο ήταν 25/9. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις