Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε ας παρει τώρα ο κόσμος που θέλει GPU μια custom υλοποιηση Πασχαλη με σωστό custom PCB στο 850κι ειδικά όσοι σκοπευαν με σναιπεριά  τα 400 εουρος για custom GTX 1080ti και αφηστε τα real time RT 🤑

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Είχε γραφτεί εδώ και καιρό ότι θα βγουν πρώτα 2080 και ti και Οκτώβριο 2070 και λίγο αργότερα 2060. Πολύ πριν την παρουσίαση τα γνωρίζαμε. Για τις επιδόσεις αν δούμε τα boost clock μαζί με τα cores μπορουμε περίπου να ξέρουμε που θα βρίσκονται. Για τα rtx από αυτά που είδαμε χθες ένιωθα κάποιο lag όταν έβαζε το RTX. Ίσως να ήταν ιδέα μου αλλά το είδα. Δεν είπαν σε τη ανάλυση ήταν βέβαια. Προφανώς περιμένω τα benchmark απλά μου αρέσει να κάνω προβλέψεις συνήθως πέφτω μέσα με πολύ μικρές αποκλίσεις. 

Πολλα ειχαν γραφτει πριν καιρο,δεν σημαινει οτι τα γνωριζαμε κιολας αφου ηταν φημες.

Τα μονα επισημα που οντως γνωριζαμε ηταν τα design και την ονομασια/vram επειδη επιβεβαιωθηκαν απο τις ιδιες τις εταιρειες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nekrik είπε

Βρε ας παρει τώρα ο κόσμος που θέλει GPU μια custom υλοποιηση Πασχαλη με σωστό custom PCB στο 850κι ειδικά όσοι σκοπευαν με σναιπεριά  τα 400 εουρος για custom GTX 1080ti και αφηστε τα real time RT 🤑

Κοιτα μην γίνει και κανα price drop στις rtx μόλις ξεστοκάρουν τους πασχάληδες και γελάσουν και οι πέτρες (και κλάψουν οι βιαστικοί ) ;) 

Δημοσ.
Just now, nekrik said:

Ποια 1080Ti ρε 'συ ; Για να παίξουν τι ; Πόσους από αυτούς που γράφουν τώρα εδώ έχεις δει να συμμετέχουν σε νήματα για παιχνίδια ; Πόσοι αγοράζουν παιχνίδια από αυτούς ; Άσε, την απάντηση την ξέρω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και πριν κραξετε ορισμενοι καντε μια βολτα και δειτε ποσο κοστιζει πχ το Note 9 και το Iphone X.

Δεν εχω διαφορετικη αποψη και για αυτα τα προιοντα, πιστεψε με.

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το σχολιο σου παντως περι καταναλωτικης παιδειας τελειως ακυρο,λες και η 1080ti ή τις Titan οταν κυκλοφορησε την εδινε σε τιμη χωμα και τωρα μας παραξενευουν οι παραπανω τιμες.

H launch price της 1080ti αν δεν απατωμαι ηταν $700 και οχι $1000. Μιλαμε για 30% αυξηση σε μια γενια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nvidia και μηδέν ανταγωνισμός οπότε δεν είναι και πολύ πιθανό σενάριο αυτό φίλε μου.

ΥΓ.Προς mcrae13

Επεξ/σία από Spasarxidas
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Πολλα ειχαν γραφτει πριν καιρο,δεν σημαινει οτι τα γνωριζαμε κιολας αφου ηταν φημες.

Τα μονα επισημα που οντως γνωριζαμε ηταν τα design και την ονομασια/vram επειδη επιβεβαιωθηκαν απο τις ιδιες τις εταιρειες.

Προφανώς αλλά είναι ωραίο να κάνεις προβλέψεις από αυτά που διαβάζεις και να πέφτεις μέσα. Μέχρι στιγμής τα rumors δεν έπεσαν σε κάτι έξω. Ελπίζω να βγουν γρήγορα τα benchmarks σε μη rtx παιχνίδια να δούμε τι κάνει η Turing. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποιος σε όρισε εσένα κριτή για το αν είναι ''παχιά'' μια αγορά ή όχι ; Μην μας σπάτε τις μπάλες..Την γνώμη σας την είπατε, από 'κει και πέρα δεν θα σας ρωτήσουμε τι θα αγοράσουμε και αν εγκρίνετε.

Φυσικα και δεν ειμαι κριτης. Απλα λεω την γνωμη μου. Αν δεν σου αρεσει, προσπερνα, υπαρχουν αλλοι 30 νοματαιοι που "μιλανε" σε αυτο το θεμα, δεν ειναι η δικη σου αποψη η αρχη και το τελος των παντων.

Δημοσ.

Γράψατε ότι δεν σας εντυπωσίασε το RTX. Εμείς που ενδιαφέρομαστε να αγοράσουμε μας εντυπωσίασε και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν είναι εντυπωσιακό, ενώ πέφτει και χλευασμός για καταναλωτική συνείδηση, ουσιαστικά μας λέτε κορόιδα που θέλουμε να αγοράσουμε RTX κάρτα. Άποψή σας, την είπατε, δεν μας ενδιαφέρει, ασχοληθείτε με τίποτα άλλο αφού Turing δεν θα αγοράσετε.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν βλέπω το λόγο το ίδιο τσιπάκι με βελτιστοποιήσεις 2,5 ετών, σε λίγο καλύτερη μέθοδο κατασκευής να μην πιάνει τους ίδιους χρονισμούς. Άρα τις διαφορές τις φανταζόμαστε αρκετά καλά, θα είναι όση η διαφορά των cuda cores και της μνήμης (γιατί η Pascal έπαιρνε και από ανέβασμα μνήμης), συν κάνα ψιλό από χρονισμούς αν κλοκάρει καλά.

Αρκετή δηλαδή (1080ti --> 2080ti), αλλά όχι χάσμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Κοιτα μην γίνει και κανα price drop στις rtx μόλις ξεστοκάρουν τους πασχάληδες και γελάσουν και οι πέτρες (και κλάψουν οι βιαστικοί ) ;) 

Μακαρι γιατί οι τιμες ειναι για ΓΕΛΙΑ!!!! αλλά λογω ελλειψης ανταγωνισμού βλεπω να κατανταει [a la intel] Αλλωστε σε αρκετα φορουμ του εξωτερικού που διαβασα, αρκετοί ειναι αυτοί που εκαναν η τουλαχιστων εγραφαν οτι εκαναν preorder. Τι να πω δεν το βλεπω για αρκετό καιρο το price adjustment! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποια 1080Ti ρε 'συ ; Για να παίξουν τι ; Πόσους από αυτούς που γράφουν τώρα εδώ έχεις δει να συμμετέχουν σε νήματα για παιχνίδια ; Πόσοι αγοράζουν παιχνίδια από αυτούς ; Άσε, την απάντηση την ξέρω.

Αρκετοί παίζουμε καθημερινά ώρες και αγοράζουμε παιχνίδια εσύ τι πιστεύεις δεν θέλουμε να δούμε σωστές επιδόσεις για μελλοντική αγορά? 

Δημοσ.

2010  - GTX580 = $500

2013 - GTX 780Ti = $700

2013 - Titan = $999

2015 - GTX980Ti = $649

2015 - Titan X = $999

2017 - GTX 1080Ti = $699

2017 - Titan XP = $1200

2018 - RTX2080Ti = $1200

Αυτό είναι κατάντια πλέον, αλλά κατάφεραν και έκαναν τον κόσμο να αποδέχεται την αύξηση στην τιμή ανά γενιά.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, narta είπε

H launch price της 1080ti αν δεν απατωμαι ηταν $700 και οχι $1000. Μιλαμε για 30% αυξηση σε μια γενια

Σωστα θυμασαι αλλα δεν ειχε κυκλοφορησει day one μαζι με την 1080 γιαυτο και κακοφαινεται τωρα τοσο πολυ.

Εγω το ξαναλεω παντως οτι η 2080ti ειναι στην ουσια η νεα Titan που για μενα κακως και την ονομασαν ti,γιαυτο και εχει ξενερωσει η κοσμος.Γιατι αναποφευκτα την συγκρινει με τις προηγουμενες ti(λογικο)και ναι η διαφορα ειναι μεγαλη.

4 λεπτά πριν, narta είπε

Δεν εχω διαφορετικη αποψη και για αυτα τα προιοντα, πιστεψε με.

Ναι αλλα βλεπεις οτι μια χαρα πουλανε ακομα και στην Ελλαδα και οι τιμες συνεχιζουν να ανεβαινουν.Ειναι υποχρεωτικο καποιος να αγορασει το τελευταιο Note 9 πχ?

Οχι παιρνει το Note 8 με τα μισα χρηματα(βλεπε gtx 1080 σε σχεση με rtx 2080).

Δημοσ.
Just now, Aten-Ra said:

2010  - GTX580 = $500

2013 - GTX 780Ti = $700

2013 - Titan = $999

2015 - GTX980Ti = $649

2015 - Titan X = $999

2017 - GTX 1080Ti = $699

2017 - Titan XP = $1200

2018 - RTX2080Ti = $1200

Αυτό είναι κατάντια πλέον, αλλά κατάφεραν και έκαναν τον κόσμο να αποδέχεται την αύξηση στην τιμή ανά γενιά.

Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με τα iPhone. Περνάνε σε luxury market πολλά πράγματα που δεν θα έπρεπε γιατί ο κόσμος αγοράζει και σίγουρα δεν θα πούμε εμείς σε κάποιον τι θα αγοράσει. Και 'γω δεν συμφωνώ με το να δώσει κάποιος 1000Ε για iPhone και αυτός με τη σειρά του δεν συμφωνεί με το να δώσω 1300 για 2080Ti και άλλος φτιάχνει high-end ηχοσύστημα που μόνο τα καλώδια έχουν 3000Ε και πάει λέγοντας..Ο καθένας να κοιτάει την τσέπη του και με βάση αυτή να κρίνει τι θα αγοράσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...