7nisiotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Χ€στήκαμε για το multi βασικά. Ναι, υπάρχουμε κι εμείς. 😛 Όταν 5 στα 10 single player κι αν να αξίζουν σαν Single player με καλή ιστορία και όχι μια αρπαχτη των 3.5 ωρών αξίζει κάποιος να δώσει 1400 ευρώ για κάτι νέο σε βρεφικό επίπεδο ΟΚ. Όπως είχα ακούσει κουβέντα από έναν 60αρι κάποτε για το BF3. "Α δε με ενδιαφέρει το multiplayer, μαρεσει να χαζευω τα δέντρα στο single " Καλώς ή κακώς οι περισσότερες εταιρείες επενδύουν στο multiplayer καθώς είναι φθηνότερο και με περισσότερα έσοδα απ' ότι το single player Δε λέω καλοδεχούμενη τεχνολογία αλλά να αξιοποιηθεί πλήρως και σωστά παντού, όχι σε cherry picked παιχνίδια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 minutes ago, Psycho_Warhead said: Η κυρά Γιώργαινα ; That's me, πού πληρώνω δε μου είπατε ακόμα
mcrae13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ο ανταγωνισμός που βρίσκεται ; Α ναι, το top dog του δεν μπορεί να φτάσει ούτε καν την 1080Ti..Πλέον μιλάμε για 2080Ti με δυνατότητα RTX. Προφανώς με το Turing θα ασχοληθούμε όσοι είμαστε tech freaks και όσοι θα έχουμε τα λεφτά να το πάρουμε. Η πλειοψηφία ασχολείται με PUBG και Fortnite, το RT δεν ξέρουν τι είναι και ούτε τους ενδιαφέρει. Επειδή οι περισσότεροι ανήκετε σ' αυτή τη κατηγορία, περιμένετε τις αγγελίες να τσιμπήσετε κάμια 1060/1070 σε καλή τιμή και αφήστε εμάς τα κορόιδα να πάρουμε RTX και να ασχολούμαστε με το RT. Δηλαδή για να καταλάβω. Εσύ ειλικρινά τι προτείνεις στον κόσμο μετά το χθεσινο? Να τρέξει να προλάβει την αγορά μιας rtx? Γιατί στο μονο που συμφωνώ είναι οτι είναι ένα πολύ καλό βήμα για τα γραφικά και σωστή κίνηση αλλά πρεπει και να δούμε τι ακριβώς θα φτάσει στον τελικό χρήστη και ποιο το όφελος. Μιλάω ξεκάθαρα για αυτή την σειρά και όχι μελλοντικά. Λες για τους υπόλοιπους που "κράζουν"-"γκρινιάζουν" ,αλλά και εσύ έχεις πάει στο άλλο άκρο.Χαλαρώστε λίγο,μην κάνετε σαν μικρά παιδιά. 2
Aten-Ra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά κρασιά. Τιμή ανά τρανζίστορ ανά Node μιλάμε, όχι το κόστος του Node. Και επειδή δεν χρειάζεσαι τον ίδιο αριθμό τρανζίστορ στα 7nm για να πάρεις τις ίδιες επιδόσεις από τα 12nm , μπορείς να έχεις προϊόν στα 7nm με τις ίδιες επιδόσεις αλλά πιο οικονομικό από αυτό στα 12nm παρολο που το 7nm Node είναι πιο ακριβό. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Aten-Ra
GoMaR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Γνωριζουμε απο ποια ημερομηνια θα αρχισουν να βγαινουν τα benchmarks? Απο τις 20/9 και επειτα; Η νωριτερα;
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 480 ευρώ είχα δώσει για την GTX480(GF100) το οποίο ήταν full τσιπ. Στις 10 series με 480 ευρώ δεν έπαιρνες ούτε το (x04), ενώ τώρα απ' ότι φαίνεται η RTX2070(TU106) θα κοστίζει 600+ ευρώ. Μην σας φανεί παράξενο αν δούμε την επόμενη Ti στα 7nm να κοστίζει 1499$ MSRP με τις τιμές να αγγίζουν τα 1700-1800 ευρώ στα μαγαζιά.
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, mcrae13 είπε Εσύ ειλικρινά τι προτείνεις στον κόσμο μετά το χθεσινο? Να τρέξει να προλάβει την αγορά μιας rtx? Αφου το γραφει στο σχολιο που παραθετεις. Η να αγορασει καποιος τους Πασχαληδες σαν φθηνοτερη εναλλακτικη ή να περιμενει για τις νεες καρτες.
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Spasarxidas είπε Εσύ και κάνα δυο ακόμα θ Το μόνο που θα μας φανεί παράξενο είναι αν εκτός από σένα τις πάρουν και άλλοι σε τέτοιες τιμές. Απο που και ως που? Η 1080 day one δεν εκανε κοντα 800-850ευρω και την αγορασε ο κοσμος μερικοι και για 1080p? Η 1080ti δεν κοστιζε και αυτη τοσο περιπου τον πρωτο καιρο μεχρι και κοντα 1000ρικο αναλογα την υλοποιηση και το καταστημα αγορας? Και για την 2080ti,εν μερη και οι titan δεν κοστιζαν τοσο και παλι υπηρχε κοσμος που τις αγοραζε?
nekrik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε μακάρι να διαψευστώ,αλλά προβλέπω με το RT οι 2070,2080rtx να κυμαίνονται στα 1080p 60fps,και η 2080 ti 1440p 60fps... Ωραιο το οπτικό αποτέλεσμα αλλά οι επιδόσεις θα πέσουν πολύ...(μιλάω με RT effects) Πανω κατω εκει θα ελεγα και εγώ αλλα φοβαμαι οτι θα παιξουμε στη 2080ti 1440p 40+fps το πολύ σε συγκεκριμενες εφαρμογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Just now, narta said: Μακαρι και 3000€. Εγω θα ειμαι στο χωριο μου να γελαω με τους αγοραστες και το επιπεδο καταναλωτικης τους παιδείας. Ευτυχώς υπάρχετε εσείς οι έξυπνοι με καταναλωτική παιδεία, τι θα είχε απογίνει ο κόσμος με μας που θέλουμε να πάρουμε RTX.. Just now, nekrik said: Πανω κατω εκει θα ελεγα και εγώ αλλα φοβαμαι οτι θα παιξουμε στη 2080ti 1440p 40+fps το πολύ σε συγκεκριμενες εφαρμογές Το πιο πιθανό αυτό είναι..Εσύ θα πας σε 2080Ti ;
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, narta είπε Μακαρι και 3000€. Εγω θα ειμαι στο χωριο μου να γελαω με τους αγοραστες και το επιπεδο καταναλωτικης τους παιδείας. Προφανως αυτα τα προιοντα οπως και τα ακριβα κινητα,ακριβα monitor και παει λεγοντας δεν κυκλοφορουν/κοστολογουνται με κεντρικη αγορα αυτην της Ελλαδας,καποια στιγμη πρεπει να το παρετε χαμπαρι αυτο.Γιατι καθε φορα σε κατι νεο και ακριβο το ιδιο πραγμα γραφεται. Και πριν κραξετε ορισμενοι καντε μια βολτα και δειτε ποσο κοστιζει πχ το Note 9 και το Iphone X. Μια χαρα εγω βλεπω οι συσκευες αυτες να πουλανε προφανως στις χωρες που κυριως απευθυνονται. Το σχολιο σου παντως περι καταναλωτικης παιδειας τελειως ακυρο,λες και η 1080ti ή τις Titan οταν κυκλοφορησε την εδινε σε τιμη χωμα και τωρα μας παραξενευουν οι παραπανω τιμες . Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Fulgore
narta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε τι θα είχε απογίνει ο κόσμος με μας που θέλουμε να πάρουμε RTX.. Θα συνεχισει να υπαρχει οπως και τωρα. Εδω υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι η γη ειναι επιπεδη, στις RTX θα κολλησουμε; Γουστα ειναι αυτα, ο καθενας εχει τα δικα του. Οπως και ο καθενας εχει την γνωμη του. Εσυ θα πας να δωσεις ενα 1300€ να παρεις 2080ti, δεν εχω δικαιωμα να βαλω το χερι μου στην τσεπη σου και να στο απαγορευσω αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα πω την γνωμη μου για να μην κανει ισως την ιδια παχια και καποιος αλλος. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ποιος σε όρισε εσένα κριτή για το αν είναι ''παχιά'' μια αγορά ή όχι ; Μην μας σπάτε τις μπάλες..Την γνώμη σας την είπατε, από 'κει και πέρα δεν θα σας ρωτήσουμε τι θα αγοράσουμε και αν εγκρίνετε.
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 45 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η παρουσιαση ηταν εχτες και η ανακοινωση αυτη εγινε επισης εχτες(το λεει και το site)αλλα εσυ το ηξερες μια εβδομαδα νωριτερα...... Πριν ησουν σιγουρος για τις επιδοσεις των καρτων,τωρα εισαι σιγουρος και για τις επιδοσεις του rtx.... Σου ειναι τοσο δυσκολο να περιμενεις πρωτα να βγουν τα επισημα benchmarks να ξερουμε στα σιγουρα και μετα να πεις την αποψη σου..... Ναι. Είχε γραφτεί εδώ και καιρό ότι θα βγουν πρώτα 2080 και ti και Οκτώβριο 2070 και λίγο αργότερα 2060. Πολύ πριν την παρουσίαση τα γνωρίζαμε. Για τις επιδόσεις αν δούμε τα boost clock μαζί με τα cores μπορουμε περίπου να ξέρουμε που θα βρίσκονται. Για τα rtx από αυτά που είδαμε χθες ένιωθα κάποιο lag όταν έβαζε το RTX. Ίσως να ήταν ιδέα μου αλλά το είδα. Δεν είπαν σε τη ανάλυση ήταν βέβαια. Προφανώς περιμένω τα benchmark απλά μου αρέσει να κάνω προβλέψεις συνήθως πέφτω μέσα με πολύ μικρές αποκλίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις