KilliK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια υπηρεσια που λειτουργει ως μεσαζοντας για να αγορασεις απο σαιτ που δεν στελνει ελλαδα. πχ https://www.parcl.com/ 1
greg4 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 @Fulgore και εγώ ακριβώς στην ίδια φάση είμαι. Ευτυχώς υπάρχει το wow τώρα για κάνα μήνα, όταν επιστρέψω, τουλάχιστον οπότε οκ. Αν και να κρατήσω τον παππου 1070 δεν μοιάζει και τόσο άσχημη επιλογή με αυτές τις τιμές...
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αν σε καλύπτει η 1070 προφανώς. Εγώ δεν μπορώ να κοιτάξω σε κάτι χειρότερο λόγω οθόνης όπως εν μέρη και ο psycho πχ. Και την 2070 την βγάζω απέξω γιατί φαίνεται να κοστίζει όσο και η 1080ti της evga. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Fulgore
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Άλλο BF V θα βλέπει ο Pascal owner, άλλο ο Turing owner..Το ίδιο ισχύει και για SoTR, Control, Metro Exodus και κάμια 20αριά παιχνίδια ακόμα που θα πάρουν RTX. Αυτή είναι η πραγματικότητα, από 'κει και πέρα γκρινιάξτε για τιμές, για non-RTX επιδόσεις κλπ. Με 20fps ο Turing με 100 ο Pascal να τα λέμε και αυτά όμως. Γενικά το marketing καλά κρατεί. Σίγουρα θες να βρεις δικαιολογία να πάρεις νέα κάρτα και μαζί σου είμαι αλλά για την ώρα είναι πολύ νωρίς. Στις επόμενες καρτες που θα πάνε 20tflops κάτι θα γίνει. 8 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Θα συνεχίσω να είμαι γκρινιάρης Μα καλά ρε τύπε με το πέτσινο, δείχνεις την σκηνή με τις φλόγες την αντανάκλαση στο νερό με το RTX ON και καλά κάνεις, και όταν βάζεις στο OFF απλά το δείχνεις χωρίς κανένα εφε; Δεν υπάρχουν δηλαδή αντανακλάσεις με άλλη μέθοδο να έχουμε μια σύγκριση;; δηλαδή πας να μας πουλήσεις ένα εφέ που το συγκρίνεις με το ΤΙΠΟΤΑ; Το παρατήρησα και εγώ. Φαίνεται αλλά παιχνίδια παίζουμε τόσο καιρό μια χαρά reflections έχουν τα ΑΑΑ παιχνίδια χρόνια τώρα. Αλλά πως να πάρει το νέο σακάκι από δέρμα κροκόδειλου ο τύπος. 7 ώρες πριν, Spartan117 είπε Ενθουσιάστικες με τα shadows και reflections, αυτά είναι πρακτικά τίποτα με το τι μπορείς να κανεις με RT. Shadows και reflections απλά είναι ότι πιο εύκολο μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι για να είναι "RTX Ready". Είναι σε early stage ενα soft shadows βάζουμε και πέφτουν τα fps στον πάτο. Δεν υπάρχει περίπτωση με rtx on κάρτες εκτός 2080 να βγάζουν σοβαρά fps. Εδώ θα είμαστε εκτός αν γίνεται ελάχιστη χρήση ίσα για να λέμε ότι παίζουμε με rtx on. 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε 1300.. https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=11G-P4-2382-KR Πω ρε φιλε κλέφτες. 1400 Ελλάδα? Κάνα 1100 η 2080 και 700 η 2070. Τρεχάτε κόσμε. Καλά που αγόρασα κάρτα πέρσι μόνο να περίμενα θα χρυσοπληρωνα δηθενια. 7 ώρες πριν, ilos είπε Εμένα πάντως πιο πολύ με εντυπωσίασε το implementation του ray tracing στα reflections του BF5 παρά στα soft shadows του SOTR και το global illumination στο Metro Exodus που θα μπορούσα να ζήσω άνετα και χωρίς αυτά. Αυτό που απομένει τώρα είναι τα πρώτα benches για να συγκρίνουμε τη διαφορά με τους πασχάληδες στα υπάρχοντα games που δεν υποστηρίζουν ray tracing, καθώς και πόσο θα είναι το performance drop (αν υπάρχει) όταν ενεργοποιείς αυτά τα features στις rtx. Αν είναι επιπέδου gimpworks (30-40 καρέ+) θα πέσει πολύ δράμα.🤩 Το BF 5 ήταν αριστούργημα εκεί με τις φωτιές που γινόταν χαμός. Στο metro και στο shadow ίσα ίσα το έκανε και χειρότερο. 7 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Αν το RTX ρίχνει μόνο 10% τα Fps είμαι μαζί σου, αν τα ρίχνει όμως 50%; Στο BF 5 άνοιγε rtx κούναγε την κάμερα και λαγκαρε. Αν τρέχει σε 4k η 1080 δεν ξέρω σίγουρα τρέχει με 2080ti πάντως 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν ηταν 1000ευρω πιστεψε με αλλα αρκετοι σιγουρα θα την εβλεπαν με διαφορετικο ματι απο τα εως 1400ευρω που φτανει στο caseking. Ασε που και οι αλλες δυο καρτες θα ηταν χαμηλοτερα σε τιμες. Δεν νομιζω κανεις να περιμενε την 2080 να χτυπησει τιμη στα 900-1000ευρω. Τελος μενει να δουμε εκτος των αλλων,τι ψαρια πιανει και η gddr6 μνημη. Τελικά ότι έγραψα βγαίνουν αληθινά η όχι? Και σε τιμές και σε επιδόσεις αύριο μεθαύριο θα ξέρουμε σίγουρα αλλά με αυτά τα gflops δεν περιμένω πολλά όταν ούτε καν αναφέρθηκαν στην παρουσίαση. 1300 η 2080ti 950 η 2080 700 η 2070. Οι Pascal θα ξεσκιθουν να πουλάνε με τις τιμές που έχουν. Εκτός όσοι την πατήσουν με τη μόδα του rtx και το ενεργοποιούν και παίζουν με τα μισά fps. 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Χμ να γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμη η 2070. Nvidia confirmed to Tom's Hardware that the GeForce RTX 2070 will launch in October, after the RTX 2080 and RTX 2080 Ti. https://www.tomshardware.com/news/nvidia-rtx-2080-ti-2070-price-specs-release,37647.html Αυτο το ξέραμε εδώ και μια βδομάδα. Και η 2060 θα βγει λίγο αργότερα.
SPANK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Η εξέλιξη της τεχνολογίας που είδαμε χτες ειδικά στο πρώτο βίντεο είναι από εκπληκτική έως συγκινητική ειδικά για εμάς που είχαμε / έχουμε ακόμα κάποιες από τις πρώτες κάρτες της nvidia / 3dfx κτλπ , όσο αφορά το ray tracing είναι και μεν εκπληκτικό αλλά σε ορισμένα παιχνίδια που είδαμε samples πολύ καλό αλλά όχι να πέσουν τα σαγόνια , πρέπει να το δούμε μέσα στα παιχνίδια και σε διάφορες αναλύσεις. Από εκεί και πέρα συμφωνώ με τα παιδιά από πάνω ότι πρέπει να την δούμε την συγκεκριμένη τεχνολογία σε πολλά παιχνίδια πως συμπεριφέρεται αλλά το πιο λογικά είναι να δούμε το ray tracing σε όλο του το μεγαλείο στην επόμενη γενιά , γιατί ναι μεν τώρα είναι έτοιμο αλλά πιστεύω ότι οι νεώτερες κάρτες που θα βγουν περαιτέρω θα μπορέσουν να δείξουν και να αξιοποιήσουν όλο το φάσμα του. Τέλος ότι οι τιμές ήταν πάνω κάτω αναμενόμενες στην 2080ti αλλά νομίζω ότι η κοστολόγηση στην 2080 και 2070 είναι κάπως υψηλή , αυτό βέβαια με τις τιμές πρέπει να το δούμε στα παιχνίδια πως δικαιολογείται και αν δικαιολογείται μιας και ουσιαστικά και τώρα πληρώνεις το ray tracing το οποίο ναι μεν ενδιαφέρει τον κόσμο αλλά όχι στην παρούσα φάση τόσο πολύ ώστε να το χρυσοπληρώσει , οπότε πρέπει να δούμε και αυτό που νομίζω ότι μας ενδιαφέρει είναι οι επιδόσεις με no ray tracing σε σχέση με την τωρινή γενιά , εκεί και θα παιχτεί όλο το παιχνίδι και πως θα διαμορφωθούν οι τιμές και στον πασχάλη. Προσωπικά μια και θέλω να αλλάξω την 970 μου θα περιμένω να βγουν τα πρώτα benchmarks προτού αποφασίσω. Υ.Γ : Στα +++ της nvidia ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός οπότε μπορεί και να κοστολογήσει όσο θέλει την κάθε τεχνολογία που παρουσιάζει 2
Spasarxidas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Τελικά χτύπησα την 1080 με το 850αρι τροφοδοτικό στα 560 από evga.Το αστείο είναι ότι ήθελα τροφοδοτικό καιρό τώρα οπότε μου έκατσε πολύ καλό το σκηνικό.Δυστυχως δε με έπεισαν να τους σκάσω τα ωραία μου λεφτά στη νέα γενιά.Τους τα έσκασα όμως για την προηγούμενη 😛 2
SPANK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε Τελικά χτύπησα την 1080 με το 850αρι τροφοδοτικό στα 560 από evga.Το αστείο είναι ότι ήθελα τροφοδοτικό καιρό τώρα οπότε μου έκατσε πολύ καλό το σκηνικό.Δυστυχως δε με έπεισαν να τους σκάσω τα ωραία μου λεφτά στη νέα γενιά.Τους τα έσκασα όμως για την προηγούμενη 😛 Καλή αγορά έκανες αν και είναι ρίσκο γιατί μετά τα πρώτα συγκριτικά μπορεί να πέσει ο πασχάλης λίγο ακόμα αλλά μπορεί και να μείνει στα ίδια αν το performance / τιμή της καινούργιας γενιά εν δικαιολογεί την κοστολόγηση. Καλορίζικη πάντως και το τροφοδοτικό αν δεν το χρειάζεσαι βάλε το για πούλημα , εχει και καλά τροφοδοτικά η evga 1
ROG-X Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το ολα με το τιποτα, τελικα ποσο γαματο ειναι το ΟΛΑ. Aυτο ειδαμε χτες.... 4 dynamic vol lights + screen space materials/reflections + global illum + Pcss shadows τα εκανε RTX. Απλα πραγματα...Εξυπνο ? Σατανικο! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από ROG-X 1
Balantakos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) It seems that the games listed above will not be using real-time ray tracing after all (or at least not all of them). While the green team included all these games in its graph and presentation, it appears that some of them will use real-time ray tracing and others will only take advantage of the DLSS technique that was used to run the Unreal Engine 4 Infiltrator tech demo. χαχχαχαχαχα γεια σου ρε nvidia, αυτα τα ειπε μετα πισω απο τις καμερες, ενω ειχαν ξεχειλωσει το Hype....παει τρενο το μαρκετινκ...🤣 Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Balantakos
nikos5800 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Παρατηρήσατε ότι οι Turing κάρτες τρέχουν σε χαμηλότερη συχνότητα από τις Pascal? Ενώ ο Jensen μίλησε για τρέλες δυνατότητες στο overclocking
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Παρατηρήσατε ότι οι Turing κάρτες τρέχουν σε χαμηλότερη συχνότητα από τις Pascal? Ενώ ο Jensen μίλησε για τρέλες δυνατότητες στο overclocking Από εκεί ίσως σώσουν κάτι το είδα χθες και μου φανηκαν πολύ μικρές. Γιατί με τα gflops που έχουν δεν βλέπω μεγάλες επιδόσεις. 2080 έχει τα gflops της 1080 σε overclocking. 10000 πιάνω με 1070ti. Από εκεί και πέρα πόσο oc θα σηκώνουν η πόσο θα δώσουν τα 12nm και η νέα αρχιτεκτονική θα το δούμε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 38 minutes ago, ROG-X said: Το ολα με το τιποτα, τελικα ποσο γαματο ειναι το ΟΛΑ. Aυτο ειδαμε χτες.... 4 dynamic vol lights + screen space materials/reflections + global illum + Pcss shadows τα εκανε RTX. Απλα πραγματα...Εξυπνο ? Σατανικο! Μη συνεχίζεις να γράφεις τέτοιες αρλούμπες..Τα PCSS βάζουν χρώμα στις σκιές ; Η φωτιά στο BF που χτύπαγε στο μάτι ή στο αμάξι ή στα τζάμια κλπ γίνεται μόνο με RT. 18 minutes ago, nikos5800 said: Παρατηρήσατε ότι οι Turing κάρτες τρέχουν σε χαμηλότερη συχνότητα από τις Pascal? Ενώ ο Jensen μίλησε για τρέλες δυνατότητες στο overclocking Αν δεν βγουν τα reviews δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το OC potential των Turing. 6 hours ago, GeorgeMan said: Θέλω FE λέμε! Για 100% συμβατότητα με μελλοντικό ekwb. Άσε που η EVGA έχει μόνο τις 2 μέτριες διαθέσιμες για προπαραγγελία και όχι τα 2 top τερατάκια. ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩΩΩΩΩΩ? 😅 Θα πας για το μεγάλο ; 1
ROG-X Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι δεν εδειξαν το μαματο RTΧ στην αιθουσα με τα 100 και βαλε κερια στο tomb raider... γιατι απλα Rtracing δεν παιζει....αλλα αντε το 1 vol light να εγινε 4... Απλα με το RTX θα εχεις το πακετο που ανεφερα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από ROG-X
ROG-X Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Για τους ανιδεους το Quantum Break ειναι το πρωτο που εκανε χρηση MultiScale Global illumination.
Προτεινόμενες αναρτήσεις