Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Στα 800-900 θα ήταν λουκούμι η 2080ti αλλά εκεί που θα παίξει χρηματικά είναι λίγο too much....

Εδω δεν βγαινει τοσο αν την αγορασει καποιος χωρις ΦΠΑ που μαζι με τα μεταφορικα βγαινει κοντα 1100ευρω απο evga.....

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εδω δεν βγαινει τοσο αν την αγορασει καποιος χωρις ΦΠΑ που μαζι με τα μεταφορικα βγαινει κοντα 1100ευρω απο evga.....

Gaming king και έλλειψη ανταγωνισμού πληρώνεις........το είχα αναφέρει και παλαιότερα ότι θα έπεζε στανταράκι εκεί που θα παίξει όντως χρηματικά (aka 1000/1100+ ευρώ)......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και 900 να είχε πάλι θα το σκεφτόμουν. Εκτός αν είχε +50% απόδοση 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ηταν 1000ευρω πιστεψε με αλλα αρκετοι σιγουρα θα την εβλεπαν με διαφορετικο ματι απο τα εως 1400ευρω που φτανει στο caseking.

Ασε που και οι αλλες δυο καρτες θα ηταν χαμηλοτερα σε τιμες.

Δεν νομιζω κανεις να περιμενε την 2080 να χτυπησει τιμη στα 900-1000ευρω.

Τελος μενει να δουμε εκτος των αλλων,τι ψαρια πιανει και η gddr6 μνημη.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Με βάση τα κατά προσέγγιση δεδομένα, προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για να πάω στην 2080ti ώστε από 60fps να πάω στα 75fps.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Στο Infiltrator η 2080Ti έχει 78FPS σε 4K...Οταν η 1080Ti έχει 30κάτι..Λόγια του Jensen. Το Infiltrator δεν έχει RTX..

Πολύ αμφιβάλω για αυτό. Κατι μάλλον θα παρερμηνευτηκε. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στο Infiltrator η 2080Ti έχει 78FPS σε 4K...Οταν η 1080Ti έχει 30κάτι..Λόγια του Jensen. Το Infiltrator δεν έχει RTX..

Αξιόπιστη πηγή ο Mr. Nvidia.

Όσο περνάει η ώρα, τόσο μεγαλώνει το ενδιαφέρον μου για τα επίσημα reviews. Να δούμε αν υπάρχουν μετρήσιμες διάφορες. 

Δημοσ.
11 minutes ago, Acmilangr2 said:

Πολύ αμφιβάλω για αυτό. Κατι μάλλον θα παρερμηνευτηκε. 

Είναι πάνω από 100% η διαφορά..Μπορεί να ισχύει για το Infiltrator μόνο..Αλλά την 2080Ti την περιμένω 50% στο μέσο όρο πάνω από 1080Ti σε non-RTX.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ λέω ότι μόλις δούμε 8K/120 θα μιλάμε για realtime ray-tracing..Σοβαρευτείτε.

Ε άμα δεν 16K , full raytraced gi με τουλάχιστον 5 bounces per Ray και 10petarays emitter δεν είναι real time raytracing αφού !

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οι αλλες 2 καρτες κατω των 1000ευρω που φανταζομαι θα ενδιαφερουν τους περισσοτερους που θα βρισκονται σε σχεση με την τωρινη 1080ti.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το θεμα ειναι οι αλλες 2 καρτες κατω των 1000ευρω που φανταζομαι θα ενδιαφερουν τους περισσοτερους που θα βρισκονται σε σχεση με την τωρινη 1080ti.

Εγώ λέω πίσω της 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ λέω πίσω της 

Αν ειναι πισω της τοτε εγω προσωπικα χτυπαω 1080ti.Ευτυχως δεν τραβαει και παρα πολυ ρευμα(την σηκωνει ανετα ενα ποιοτικο 600ρι τροφοδοτικο).

Μαρεσε οτι ειδα στο ray tracing αλλα οπως ειπα δεν θα πληρωσω ακριβοτερα χειροτερες συνολικα επιδοσεις που με ενδιαφερουν για την πλειοψηφια των τιτλων.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...