Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ένα ακόμα δημοσίευμα απο videocardz , φαίνεται ότι η 2080 μπορεί να έρθει με 8gb ddr6 και η τι με 12 , στο άρθρο λέει επίσης για 650 $ για την 2080 πράγμα το οποίο θα είναι έκπληξη να είναι η τιμή τόσο χαμηλά ( μακάρι δηλαδή )

https://videocardz.com/77312/nvidia-geforce-20-series-rumor-roundup-3-breaking-the-enigma

Φυσικά πάντα μιλάμε για φήμες αλλά κάπου ανάμεσα θα είναι η αλήθεια

Δημοσ.

Evga,Msi,Asus,gigabyte και ισως Zotac οι υποψηφιες σε μενα με μια μικρη προτιμηση αυτη την φορα σε κατι αλλο περαν απο Gigabyte αν τυχει.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να δούμε. Στην 1080 Ti ( 1080,70,70Ti 2nd.edition ) < Sc2, FTW 3 > είχε κάνει φοβερή δουλειά η  EVGA στο θέμα ψύξη, κ με τους σενσορες ολα τα νέα καλούδια στη πλακέτα. Και dual slot design ! 

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Άντε να φύγει το σάπιο το καλοκαίρι να έρθει ο χειμώνας να απολαύσουμε γκειμινγκ..

Αυτό λέω και γω χαχαχ γιατί με 31 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου δεν επιζεί κανείς :P

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Παντως η evga μου αφησε κακες εντυπωσεις απο αυτη την γενια με το γνωστο θεμα στις ftw.

Κορυφαια εγγυηση φυσικα αλλα και αρκετα θεματακια ανα καιρους στα προιοντα της

https://www.fudzilla.com/news/graphics/42011-evga-issues-official-statement-on-gtx-1080-1070-ftw-issues

Δημοσ.

Ολες οι μαρκες καποια στιγμη θα βγαλουν θεμα. Εγω φετος παρολο τους 30 βαθμους ambient παιζω max 59-60 βαθμους στην gpu και max 75 στο cpu εχει να κλεισει απο Ιανουαριο ο υπολογιστης μετα τον Ιουνιο ξεκινησαν να ανεβαινουν σιγα σιγα οι θερμοκρασιες απο 50 max πηγαμε στους 60 και απο 18-19 ambient στους 30. 

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω τις τιμές και μετά θα αποφασίσω αν θα παω για 1080/2070/2080 αν και κλείνω προς 1080 καθως φανταζομαι οι τιμες θα ειναι αρκετά ψηλές. Κακάσχημη η Gainward. Περιμένω απο EVGA, MSI, ASUS να κινηθουν στα προηγουμενα υψηλα στάνταρ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...