Spartan117 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Μου θυμίζει την γκρίνια του Crysis 1 η όλη ιστορία..Που δεν έτρεχε καλά και έπεφτε γκρίνια..Πήρατε τα console ports σας μετά και ηρεμήσατε. Κακό παράδειγμα, το Crysis ήταν φτιαγμένο για μελλοντικό hardware, δεν πήραν ένα-δυο setting και γράψανε κάτι καλύτερο (όπως το RTX). Όλο το παιχνίδι ήταν καλύτερο.
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, mtifosi είπε Παγιδα μπορει να ειναι γιατι η nvidia στο pc θα κλεισει το rtx , θα το κανει σαν οικοσυστημα της. Η ουσια ομως ειναι οτι χωρις αυτο και επειδη θα προωθει με τους developers το rtx θα υπαρχει διαφορα. Έλα τώρα, μην μου πείς ότι ο εκείνος ο φωτισμός του δωματίου επιτυγχάνεται μόνο με RTX; γιατί θα βάλω το Resident evil και θα τραβήξω screenshot
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Έστω αυτά τα 2 setting ανεβάζουν την σκάλα οπτικά και ξεφεύγουμε από το console parity..Απλά τα πράγματα..
7nisiotis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε EVGA RTX2080 XC Ultra (dual Slot) and EVGA RTX2080 Ti (triple slot) (maybe FTW3) @7nisiotis ελα εδω εισαι... DUAL SLOT ομορφιά < αριστερή > Πάντως φαίνεται μεγάλο αλμα αυτό το RTX. Για μένα φέτος οικονομικά δεν βγαίνω και για cpu και κάρτα+2κ high refresh monitor αλλά ποτέ δε ξες. Μια 2080 με επιδόσεις 1080Ti +σε non rtx θα τα έδινα. €600 - Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από 7nisiotis
mcrae13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Φυσικά κοιτάν εκεί που αλλάζει η εικόνα γιατί είναι tech demo, το θέμα είναι τι performance κοστίζει. Και όταν αποφεύγεις να μιλήσεις για performance και σε RTX και non-RTX και μου ζητάς 1300 με το καλημέρα, απλά δεν ψήνομαι. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι RTX perf θα έχει γιατί δεν υπάρχει κανένα game που να το υποστηρίζει, και κανένα game δεν θα υποστηρίζει RTX day one από αυτά που δείξανε. Οποτε αγοράζεις κάτι που δεν ξέρεις καν πως θα αποδίδει. Ακριβώς αυτό +1000 bro !
mtifosi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Φυσικά κοιτάν εκεί που αλλάζει η εικόνα γιατί είναι tech demo, το θέμα είναι τι performance κοστίζει. Και όταν αποφεύγεις να μιλήσεις για performance και σε RTX και non-RTX και μου ζητάς 1300 με το καλημέρα, απλά δεν ψήνομαι. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι RTX perf θα έχει γιατί δεν υπάρχει κανένα game που να το υποστηρίζει, και κανένα game δεν θα υποστηρίζει RTX day one από αυτά που δείξανε. Οποτε αγοράζεις κάτι που δεν ξέρεις καν πως θα αποδίδει. Σωστα ο καθενας κρινει αναλογα. Για μενα αν η διαφορα ειναι σαν του metro θα προτιμουσα να το εχω και ας μην παρω την 2080ti...
mcrae13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μια 2080 με επιδόσεις 1080Ti σε non rtx θα τα έδινα. 600 - Ανέβα λίγο μάστορα,κανα ...300αρι ακόμα και είσαι μέσα
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Spartan από σένα δεν περίμενα τέτοια απαξιώση..Μάλλον δεν θες να μπεις σε έξοδα αυτό το καιρό
mtifosi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έλα τώρα, μην μου πείς ότι ο εκείνος ο φωτισμός του δωματίου επιτυγχάνεται μόνο με RTX; γιατί θα βάλω το Resident evil και θα τραβήξω screenshot Αν μεσω του rtx χρησιμοποιουν ολες τις τεχνικες και χωρις αυτο δεν βαζουν τιποτα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...
aOUaS88 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο MP τα βάζεις low τα settings έτσι και αλλιώς.. Γιατι ετσι??Αμα ειμαι ικανοποιημενος στα φπς που βγαζω με medium-high k καποια ultra γτ να τα βαλω ολα low?🤔 Ρωταω τελειος ενημερωτικα.. Χαλια κ τα ΕΒΓΑ μοντελα ...Σαν το ftw3 πιστευω δν θα υπαρξει ξανα τετοια καρτα..
7nisiotis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, aOUaS88 είπε Γιατι ετσι??Αμα ειμαι ικανοποιημενος στα φπς που βγαζω με medium-high k καποια ultra γτ να τα βαλω ολα low?🤔 Ρωταω τελειος ενημερωτικα.. Χαλια κ τα ΕΒΓΑ μοντελα ...Σαν το ftw3 πιστευω δν θα υπαρξει ξανα τετοια καρτα.. Η 1080Ti sc2 ήταν κόσμημα , γενικά και οι απλές 10αρες όμορφες ήταν. Καλουτσικη η 20αρα αλλά όχι τόσο όμορφη. Θα συμφωνήσω με Spartan για τα 7nm 1
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στην παρουσα φαση παντως αν οντως τα benchmarks που βγουν κυριως για τις 2070 και 2080 σε σχεση με την 1080ti ειναι τραγικα,προφανως και θα παει απατη ολη η σειρα. Η evga εχει βγαλει τιμες για την 2080 πχ στα 875 και 930ευρω(χωρις μεταφορικα),τιμες αισθητα υψηλοτερες απο την 1080ti που η ιδια πουλαει. Ποσοι λοιπον θα δωσουν κατι εκατονταδες ευρω για να παρουν μια 1080ti με rtx(αν ισχυουν αυτα που γραφονται)? https://eu.evga.com/products/productlist.aspx?type=0&family=GeForce+20+Series+Family Η 1080ti βγαζοντας εξω την αξια του τροφοδοτικου βγαινει κοντα στα 620ευρω περιπου μαζι με το link. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από Fulgore 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Όλες οι custom είναι άσχημες πάντως..Το founders cooler είναι το πιο όμορφο μέχρι στιγμής.
Spartan117 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Spartan από σένα δεν περίμενα τέτοια απαξιώση..Μάλλον δεν θες να μπεις σε έξοδα αυτό το καιρό Τα καραγκιοζιλίκια της Nvidia πάντοτε τα έκραζα άσχετα που έχω Nvidia h/w. Αυτό που δείξανε είναι WIP, και για WIP έχω καλύτερα πράματα να ξοδέψω 1300. Ούτως ή άλλως στην δουλειά θα έχουμε turing σε κάποια φάση να τσεκάρω πως είναι. Επίσης αν είναι να κάνω jump σε άλλο hardware προτιμώ να υπάρχει ουσιαστική διαφορα όχι μονο στα γραφικά αλλα και στις επιδόσεις, κάτι το οποιο ελπίζω να προσφέρει στα 7nm. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από Spartan117 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις