Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Ακριβώς, δύο πράγματα άλλαξαν με το RTX και άλλαξε όλη η εικόνα..

Αν όλη η εικόνα είναι να κοιτάς το γυαλιστερό αμάξι χαίρω πολύ :P

Το θέμα είναι πρακτικά τι θα δούμε και σε τι επιδόσεις, κάτι για το οποιο δεν πήραμε απάντηση σήμερα.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Just now, Spartan117 said:

Το θέμα είναι πρακτικά τι θα δούμε και σε τι επιδόσεις, κάτι για το οποιο δεν πήραμε απάντηση σήμερα.

Δεν είναι το γυαλιστερό αμάξι ρε μαν..Αλλάζει όλη η εικόνα, τα reflections και οι σκιές είναι η μισή εικόνα..

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως πιο πολύ με εντυπωσίασε το implementation του ray tracing στα reflections του BF5 παρά στα soft shadows του SOTR και το global illumination στο Metro Exodus που θα μπορούσα να ζήσω άνετα και χωρίς αυτά. Αυτό που απομένει τώρα είναι τα πρώτα benches για να συγκρίνουμε τη διαφορά με τους πασχάληδες στα υπάρχοντα games που δεν υποστηρίζουν ray tracing, καθώς και πόσο θα είναι το performance drop (αν υπάρχει) όταν ενεργοποιείς αυτά τα features στις rtx. Αν είναι επιπέδου gimpworks (30-40 καρέ+) θα πέσει πολύ δράμα.🤩

Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το οπτικό αποτέλεσμα στο bf v αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου μήπως με rtx on θα πάνε τα FPS στα τάρταρα, όσο για τις αγγελίες σιγά μην τις σκωτοσουμε για 400 κατοστάρικα, εγώ μια χαρά θα ζήσω και χωρίς ray tracing, το μαρούλι θα το δώσω στην επόμενη γενιά καρτών. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

Δεν πήραμε απάντηση γιατί βρώμα η δουλειά.....

Δημοσ.

Δεν είναι το γυαλιστερό αμάξι ρε μαν..Αλλάζει όλη η εικόνα, τα reflections και οι σκιές είναι η μισή εικόνα..

Το θεμα ειναι ολα αυτα σε τι fps και αναλυσεις θα παιζουν. 

Δημοσ.

To οτι θα σκεφτομουν σοβαρα να πουλησω τις variant 2 που εβαλα στο αμαξι το πασχα για να παρω καρτα,δν το περιμενα απο μενα...Εχω απογοητευτει..χαχα :P

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

To θεμα ειναι οτι ειδικα στο metro δεν ηταν μονο το γυαλισμα αλλα με το rtx αλλαζε ολη η εικονα...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtifosi είπε

To θεμα ειναι οτι ειδικα στο metro δεν ηταν μονο το γυαλισμα αλλα με το rtx αλλαζε ολη η εικονα...

Στο σκοτεινό δωμάτιο; έπεσες και εσύ στην παγίδα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtifosi είπε

Φυσικά κοιτάν εκεί που αλλάζει η εικόνα γιατί είναι tech demo, το θέμα είναι τι performance κοστίζει. Και όταν αποφεύγεις να μιλήσεις για performance και σε RTX και non-RTX και μου ζητάς 1300 με το καλημέρα, απλά δεν ψήνομαι. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι RTX perf θα έχει γιατί δεν υπάρχει κανένα game που να το υποστηρίζει, και κανένα game δεν θα υποστηρίζει RTX day one από αυτά που δείξανε. Οποτε αγοράζεις κάτι που δεν ξέρεις καν πως θα αποδίδει.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Στο σκοτεινό δωμάτιο; έπεσες και εσύ στην παγίδα;

Παγιδα μπορει να ειναι γιατι η nvidia στο pc θα κλεισει το rtx , θα το κανει σαν οικοσυστημα της. Η ουσια ομως ειναι οτι χωρις αυτο και επειδη θα προωθει με τους developers το rtx θα υπαρχει διαφορα.

Δημοσ.

Φαντασου τωρα να παιζεις rainbow k PUBG με RT σε σκωτεινα δωματιακια κ να σε τρωει ο αλλος απο την σκωτεινη γωνιτσα του δωματιου..Τι να το κανω το RT..

Δημοσ.

Μου θυμίζει την γκρίνια του Crysis 1 η όλη ιστορία..Που δεν έτρεχε καλά και έπεφτε γκρίνια..Πήρατε τα console ports σας μετά και ηρεμήσατε.

Αν το RTX ρίχνει μόνο 10% τα Fps είμαι μαζί σου, 

αν τα ρίχνει όμως 50%;

Δημοσ.
Just now, aOUaS88 said:

Φαντασου τωρα να παιζεις rainbow k PUBG με RT σε σκωτεινα δωματιακια κ να σε τρωει ο αλλος απο την σκωτεινη γωνιτσα του δωματιου..Τι να το κανω το RT..

Στο MP τα βάζεις low τα settings έτσι και αλλιώς..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...