Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Όσο παραμείνει PC exclusive το RT ότι RTX βλέπεις θα είναι gimmick add-on και τίποτα ουσιαστικό, με εξαίρεση ίσως την Remedy που το κατέχουν το άθλημα (απλά το performance θα είναι πρακτικά unplayable στο control).

Oπως το Quantum Break θα ειναι. Το πρωτο game με RTX χωρις την λέζαντα του RTX. Γι αυτο σερνοταν, απλα ηθελε ματι για να καταλαβεις τι εβλεπες...

Και το HUNT της Crytec

Επεξ/σία από ROG-X
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Just now, ROG-X said:

Oπως το Quantum Break θα ειναι. Το πρωτο game με RTX χωρις την λέζαντα του RTX. 

Ναι είχε ακρίβεια στις φωτοσκιάσεις το QB..Ζντοινγκ

Δημοσ.

Αυτο το bundle παντος της ΕΒΓΑ με ftw 3 1080ti, 850g2 psu, cable set κ το το αλλο το μαλαπερδι για την gpu ειναι οτι πιο δελεαστικο εχω δει ποτε μου..χαχα..Κ αμα τα στειλεις ολα κ κρατησεις την καρτα μονο σου βγαινει κανα 500 χοντρα χοντρα η καρτα..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aOUaS88 είπε

Αυτο το bundle παντος της ΕΒΓΑ με ftw 3 1080ti, 850g2 psu, cable set κ το το αλλο το μαλαπερδι για την gpu ειναι οτι πιο δελεαστικο εχω δει ποτε μου..χαχα..Κ αμα τα στειλεις ολα κ κρατησεις την καρτα μονο σου βγαινει κανα 500 χοντρα χοντρα η καρτα..

παγωτά 

:P

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Gimmick add-on αυτά που είδαμε σε BF V, SoTR και Metro ; Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα εσείς..

Ενθουσιάστικες με τα shadows και reflections, αυτά είναι πρακτικά τίποτα με το τι μπορείς να κανεις με RT. Shadows και reflections απλά είναι ότι πιο εύκολο μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι για να είναι "RTX Ready".

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις RTX σε low-end hardware αυτή την γενιά. Ότι demo έχουν δείξει τρέχει σε 1080p με 2080 Ti.

Το θέμα είναι τι πρακτικές διαφορες θα δεις τώρα, μέχρι να βγούν οι τίλοι με καλο RTX implementation θα έχει βγει η επομενη γενιά στα 7nm με καλύτερο RTX support, και αυτό είναι το point μου. Δεν σου πουλάνε κάτι τώρα, αλλα στο μέλλον. Οι Turing δεν θα καθίσουν όσο οι Maxwell και Pascal. One and done θα είναι όπως η Volta, τα 7nm είναι κυριολεκτικά μερικούς μήνες μακριά.

καλα κλαιν το RTX, εγώ λέω αν θα έχει gddr6 ή αν η απόδοση θα είναι κανα 20+% από την 1060, μόνο τότε θα αξίζει πιστεύω σε σχέση με 1060, εσύ τι πιστεύεις;

Δημοσ.
Just now, Spartan117 said:

Ενθουσιάστικες με τα shadows και reflections, αυτά είναι πρακτικά τίποτα με το τι μπορείς να κανεις με RT. Shadows και reflections απλά είναι ότι πιο εύκολο μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι για να είναι "RTX Ready".

Ακριβώς, δύο πράγματα άλλαξαν με το RTX και άλλαξε όλη η εικόνα..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το μονο προβλημα ειναι οτι αν αργησουν να βγουν τα benchmarks θα τελειωσει η προσφορα απο Evga Ευρωπης.

Ποτε τελειωνει η προσφορά? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...