Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

?

Ηδη τοσο σου βγαίνει στο bundle .. και σίγουρα θα έχουμε και την πτώση που φέρνει μαζι της η νεα γενιά,τις επόμενες εβδομάδες.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Ηδη τοσο σου βγαίνει στο bundle .. και σίγουρα θα έχουμε και την πτώση που φέρνει μαζι της η νεα γενιά,τις επόμενες εβδομάδες.

Αν ομως αποδειχθουν μαπα το καρπουζι οι turing,τοτε θα πεσουν ολοι στις pascal αρα δεν νομιζω να εχουμε μεγαλη πτωση τιμων.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το premium της κάρτας δεν θα είναι απλά μεγαλύτερη ανάλυση και περισσότερα frames σε σχέση με τις κονσόλες, θα βλέπεις σκιές/reflections πολύ ανώτερες από αυτες. Για μένα αυτό είναι αρκετό να δώσω και 800 και 1000. Αν εσάς δεν σας είναι αρκετό, δεν σας πιέζει κανείς, καθίστε με τον Πασχάλη σας.

Ναι σίγουρα. Θα δεις "συγκλονιστικές" διαφορές όπως είδες και με τα physX. Για κάτι "πασπαλίσματα" αν δεν είχες δεύτερη nvidia κάρτα ή μία "τέρας" δεν κράταγες 60άρι ούτε σε 1080p.

Πιστεύεις ότι θα κάθονται τα studio να φτιάχνουν από το μηδέν εντυπωσιακό artwork, ειδικά για RTX enabled κάρτες, που θα έχει το 1% των gamers παγκοσμίως. Για να μην πιάσουμε το πώς θα τρέχουν τα RTX effects σε οτιδήποτε λιγότερο από 2080Ti. Μόνο αν δεήσουν Sony και MS να κάνουν κάτι ανάλογο στις κονσόλες θα χαρείς fully ray traced γραφικά με λογικές απαιτήσεις. Πράγμα δύσκολο με το hw κατιμά που επιλέγουν.

Με αυτά και μ'αυτά πάντως η entry level high end κατηγορία(2070) θα αγγίξει επίπεδα 1080Ti σε όρους τιμής. Αυτό δεν βλέπω να απασχολεί κανένα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

GDDR6 παντως ολες οι καρτες.Ουτε 5x,ουτε τιποτα.

λες να ισχύει και για τις non-rtx 2060/2050ti? χμμ....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Αν ομως αποδειχθουν μαπα το καρπουζι οι turing,τοτε θα πεσουν ολοι στις pascal αρα δεν νομιζω να εχουμε μεγαλη πτωση τιμων.

Έχεις δικιο,δεν θα ειναι μεγαλη,αλλα θα είναι σεβαστή.. ειναι ο κοσμος μας εθισμένος πλεον στο latest.

Δημοσ.

Δυστυχώς πολλοί δεν έχετε ιδέα τι εστί realtime ray-tracing και περιμένετε να δείτε non-RTX επιδόσεις όταν βλέπουμε επιτέλους οπτικό άλμα μετά από πολλά χρόνια στο PC. Είμαι σίγουρος ότι μόλις δείξουν τις διαφορές σε εικόνες side by side, θα αλλάξετε γνώμη και θα μπει ο Πασχάλης σας στις αγγελίες ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dim_mnia είπε

λες να ισχύει και για τις non-rtx 2060/2050ti? χμμ....

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις RTX σε low-end hardware αυτή την γενιά. Ότι demo έχουν δείξει τρέχει σε 1080p με 2080 Ti.

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δυστυχώς πολλοί δεν έχετε ιδέα τι εστί realtime ray-tracing και περιμένετε να δείτε non-RTX επιδόσεις όταν βλέπουμε επιτέλους οπτικό άλμα μετά από πολλά χρόνια στο PC. Είμαι σίγουρος ότι μόλις δείξουν τις διαφορές σε εικόνες side by side, θα αλλάξετε γνώμη και θα μπει ο Πασχάλης σας στις αγγελίες ;)

Το θέμα είναι τι πρακτικές διαφορες θα δεις τώρα, μέχρι να βγούν οι τίλοι με καλο RTX implementation θα έχει βγει η επομενη γενιά στα 7nm με καλύτερο RTX support, και αυτό είναι το point μου. Δεν σου πουλάνε κάτι τώρα, αλλα στο μέλλον. Οι Turing δεν θα καθίσουν όσο οι Maxwell και Pascal. One and done θα είναι όπως η Volta, τα 7nm είναι κυριολεκτικά μερικούς μήνες μακριά.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το RTX γίνεται implement για πλάκα, καθόλου δεν κουράζονται. Οπότε ναι, θα το βάλουν πολλοί.

Proof or didn't happen, που λενε και στο χωριο μου.

Νομιζω στην αρχη ειπε οτι δουλεψαν με UE4 και MS και ηταν κατι πολυ δυσκολο να γινει..και εσυ μου λες easy?

Μου ερχεται deja vu οταν η AMD προωθουσε το DX12, και ολοι οι nvidia fan boys ελεγαν μα μου σου του...μα εκεινο και το αλλο..

ΑΛΛΑ ΟΧΙ, το raytracing ειναι TOP επειδη ειναι απο την nvidia..

Γελαει ο κοσμος αληθεια.😎

Επεξ/σία από Balantakos
Δημοσ.
2 minutes ago, Spartan117 said:

Το θέμα είναι τι πρακτικές διαφορες θα δεις τώρα, μέχρι να βγούν οι τίλοι με καλο RTX implementation θα έχει βγει η επομενη γενιά στα 7nm με καλύτερο RTX support, και αυτό είναι το point μου. Δεν σου πουλάνε κάτι τώρα, αλλα στο μέλλον.

Εσύ τουλάχιστον ξέρεις τι εστί ray-tracing..Οι υπόλοιποι που λένε ''σιγά'' δεν έχουν ιδέα..Και πόσα χρόνια περιμένουμε να το δούμε να τρέχει realtime..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

H μπορει να ξερουμε και να περιμένουμε να ωριμάσει για να το πληρώσουμε..  ;)

η να θελαμε πολυ παραπάνω διαφορα στα Cuda cores επισης ωστε να πληρώσουμε το 1200αρι,

αφου μερικοι έχουμε και αλλη χρηση περα απο το Hi_End Gaming..

Μπορουμε ομως να συμφωνήσουμε σε μια βαση,η ανακοίνωση της 1080Ti μας ειχε ικανοποιήσει πολυ περισσότερο απο την σημερινη.. ολοι την θελαμε.. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...