Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω παρουσιάσεις. Πάντως, φαίνεται πως δεν συμφέρει, για όσους έχουμε 1080ti, η μετάβαση στη 2080.

Η 2080ti είναι σε άλλη κατηγορία, αλλά και πολύ πιο ακριβή. Η προτεινόμενη τιμή είναι, επιεικώς, γελοία. Αν πέσει, μετά από καιρό, σε νορμάλ (για high end gpu) επίπεδα, ίσως.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οι διαφορές δεν θα είναι μεγάλες σε σχέση με τις pascal.  Δεν μπορώ να χωνέψω ότι δεν θα είχαν έστω ενα chart σύγκρισης. Μόνο για RTX είδαμε. Και αμφιβάλω πάρα πολύ αν ήταν σε 4K

• Like 3
Δημοσ.

10giga rays ειπαν για 2080ti. Αυτο πως μεταφραζεται με πιο απλα λογια? Θα εχουμε ray μονο σε σκιες η και terrain οπως BF 5 και στα υπολοιπα παιχνιδια?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε

φαίνεται πως δεν συμφέρει, για όσους έχουμε 1080ti, η μετάβαση στη 2080.

Δεν θυμαμαι να συμφερε ποτε να πας απο την προηγουμενη ti στην επομενη απλη -80.Οι περισσοτεροι παντα απο ti σε ti πηγαιναν.

Επισης εννοειται οτι προσωπικα περιμενω να δω τα benchmarks στα παιχνιδια πριν αποφασισω για καρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να του δωσω του πετσινου 1200 ευρω θα πρεπει να χει ηδη κανει κομμα για pc exclusives η τελως παντων κατι για να δικαιολογει το premium...δε θυμαμαι το 96 πχ η 3dfx να μας επαιξε τετοια μπαλιτσα,για κωλοζωα μας περνανε.

Επεξ/σία από Anastazio
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ πιστεύω οι διαφορές δεν θα είναι μεγάλες σε σχέση με τις pascal.  Δεν μπορώ να χωνέψω ότι δεν θα είχαν έστω ενα chart σύγκρισης. Μόνο για RTX είδαμε. Και αμφιβάλω πάρα πολύ αν ήταν σε 4K

Η παρουσιαση ηταν σε 1080p παντως απο το βιντεο στο twich.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο dynamic game με, με, με ηταν το Quantum Br.....τι μας δειχνει στο control τωρα η remedi.

Τα ιδια κατω απο την λεζαντα του RTX.

image.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιαυτο και του ειπα του συμφορουμιτη να μην βιαζεται να βγαλει απο τωρα συμπερασματα.

Σου φαινεται εσενα λογικο η 2080 να ειναι στα ιδια με την 1080ti αλλα να κοστιζει ακριβοτερα με βαση τις τιμες που εχουμε δει στις 1080ti τελευταια?
οπως και αν η 2070 ειναι κατω απο την 1080 αλλα κοστιζει περισσοτερο.

Καμια καρτα δεν προκειται να πουλησουν .

Λάβε υπόψιν ότι πρέπει να ξεστοκάρουν και το απόθεμα των pascal. Ανταγωνισμός δεν υπάρχει, οπότε χρεώνουν σε εξωπραγματικά επίπεδα τις turing, πέφτει ο κόσμος πάνω στις pascal και μόλις το απόθεμα τελειώσει, θα δούμε και πιο νορμάλ τιμές.

Κράξιμο φυσικά και θα πέσει, αλλά στα δερμάτινα όρχεα του Mr Nvidia.

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εμένα μου θυμίζει την παρουσίαση του PS3 όπου η nvidia ανακοίνωνε ότι η gpu (πετσοκομμενη 7600gt) εφτανε τα 2 TF...😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω αλανια την πεφτω για υπνο αυριο εχει ξυπνημα στις 5. Μακαρι να δουμε συντομα benchmarks. Προσωπικα καταλαβα οτι ειδαμε μια παρουσιαση για το ray. Εβγαλαν καρτες για αυτο χωρις πραγματικη αυξηση επιδοσεων απο pascal. Οι τιμες msrp ειναι πιο πανω απο pascal οποτε καταλαβαινετε τι τιμες θα δουμε Ελλαδα. Χωρις την amd μην περιμενετε πολλα. Ο ανταγωνισμος κανει καλο σε μας οχι το μονοπωλιο.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Το premium της κάρτας δεν θα είναι απλά μεγαλύτερη ανάλυση και περισσότερα frames σε σχέση με τις κονσόλες, θα βλέπεις σκιές/reflections πολύ ανώτερες από αυτες. Για μένα αυτό είναι αρκετό να δώσω και 800 και 1000. Αν εσάς δεν σας είναι αρκετό, δεν σας πιέζει κανείς, καθίστε με τον Πασχάλη σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Λάβε υπόψιν ότι πρέπει να ξεστοκάρουν και το απόθεμα των pascal. Ανταγωνισμός δεν υπάρχει, οπότε χρεώνουν σε εξωπραγματικά επίπεδα τις turing, πέφτει ο κόσμος πάνω στις pascal και, μόλις το απόθεμα τελειώσει, θα δούμε και πιο νορμάλ τιμές.

Κράξιμο φυσικά και θα πέσει, αλλά στα δερμάτινα όρχεα του Mr Nvidia.

Οταν δω επισημα νουμερα απο benchmarks σε custom υλοποιησεις και τιμες τοτε μονο θα μπορω προσωπικα να εκφερω αποψη για τις τιμες ποσο τσιμπημενες ειναι.

Αν απο επιδοσεις ολη η σειρα ειναι πατος και μονο η 2080ti εχει καποια μικρο διαφορα απο την 1080ti εδω θα ειμαι να κραξω.

Με ειδες πουθενα να πω τιποτα σχολια τυπου''πωπω μπραβο nvidia'',''ενταξυ εδωσαν πονο οι νεες καρτες''και αλλα αντιστοιχα σχολια?

Πρωτα θελω να δω νουμερα και μετα να σχολιασω αναλογα θετικα και αρνητικα.

Εννοειται οτι δεν θα πληρωσω ακριβοτερα τις ιδιες ακριβως επιδοσεις μονο για το ray tracing πχ αν η 2080 ειναι στα ιδια με την 1080ti και εννοειται οτι δεν θα δωσω 1200(ή οσο θα κανει)η 2080ti οτι αποδοση και να εχει.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...