Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Επιτέλους στο PC θα βλέπουμε μια σημαντική διαφορά στα visuals σε σχέση με τις κονσόλες..Αυτό τα λέει όλα νομίζω..

Στο pc βλεπουμε χρονια μεγαλες διαφορες στα visuals. Θες απο mods θες απο reshades το pc θα ειναι παντα πολυ πιο μπροστα απο τις κονσολες. Πχ gta 5 redux vs ps4 pro. Αλλο παιχνιδι.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Just now, Arkin said:

Στο pc βλεπουμε χρονια μεγαλες διαφορες στα visuals. Θες απο mods θες απο reshades το pc θα ειναι παντα πολυ πιο μπροστα απο τις κονσολες. Πχ gta 5 redux vs ps4 pro. Αλλο παιχνιδι.

Sureeee

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μα και ίδια να είναι μου φαίνεται πάρα πολύ (καλό για να είναι αληθινό).

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η 2080ti θα είναι 80% επάνω απο την 1080ti;

Γιαυτο και του ειπα του συμφορουμιτη να μην βιαζεται να βγαλει απο τωρα συμπερασματα.

Σου φαινεται εσενα λογικο η 2080 να ειναι στα ιδια με την 1080ti αλλα να κοστιζει ακριβοτερα με βαση τις τιμες που εχουμε δει στις 1080ti τελευταια?
οπως και αν η 2070 ειναι κατω απο την 1080 αλλα κοστιζει περισσοτερο.

Καμια καρτα δεν προκειται να πουλησουν .

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Επιτέλους στο PC θα βλέπουμε μια σημαντική διαφορά στα visuals σε σχέση με τις κονσόλες..Αυτό τα λέει όλα νομίζω..

Ναι οκ.... Θα δώσεις 1200 ευρώ για rtx στο Pubg και μετά θα συγκρίνεις τις  σκιές με  το The Last of Us 2 ...😋

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Mονο σε battlefield v αξιζε , ειδικα αν εχει μεγαλο drop σε performance. Στα υπολοιπα ειναι κατι που ειδικα οταν παιζεις και εχεις γρηγορη εναλλαγη σκηνων δυσκολα τα προσεχεις . 

Το BF 5 εκει με τις φωτιες ηταν γαματο το γουσταρα και εγω. Αλλα τα drops θα ειναι τρομερα λιγο γρηγορα κουναγε την καμερα και το ενιωθες οτι τα fps ηταν πολυ λιγα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Καμια καρτα δεν προκειται να πουλησουν ή αν η 2070 ειναι κατω απο την 1080 αλλα κοστιζει περισσοτερο.

Εδώ θα 'μαστε.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Από αυτά που έδειξαν σε BF V, Metro Exodus και SoTR αξίζει και με το παραπάνω πάντως..Μακάρι να δούμε πολλούς τίτλους με RTX και τέτοιες διαφορές.

"Από αυτά που έδειξαν", being the key-phrase.

Για αυτό γράφω για πραγματικά σενάρια.

Οτιδήποτε πάει μπροστά την τεχνολογία, καλό είναι εννοείται.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Γιαυτο και του ειπα του συμφορουμιτη να μην βιαζεται να βγαλει απο τωρα συμπερασματα.

Σου φαινεται εσενα λογικο η 2080 να ειναι στα ιδια με την 1080ti αλλα να κοστιζει ακριβοτερα με βαση τις τιμες που εχουμε δει στις 1080ti τελευταια?
Καμια καρτα δεν προκειται να πουλησουν ή αν η 2070 ειναι κατω απο την 1080 αλλα κοστιζει περισσοτερο.

Λογικο δεν φαινεται σε κανεναν. Αλλα πως με 7500gflops και 2300cores μια 2070 θα βγει στα ιδια η πανω απο 1080ti? Πως?

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Sureeee

Ετσι ειναι ενα reshade βαζεις και βλεπεις αλλο παιχνιδι σε συγκριση με τις κονσολες. Βαζω παντου και ξερω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Το BF 5 εκει με τις φωτιες ηταν γαματο το γουσταρα και εγω. Αλλα τα drops θα ειναι τρομερα λιγο γρηγορα κουναγε την καμερα και το ενιωθες οτι τα fps ηταν πολυ λιγα.

Για να δικαιολογηθούν τα 1200 ευρώ πρέπει να τρέξει το BF 5 4k/60 με RTX. Συμβιβασμοί με το τόσα χρήματα δεν χωράνε...

Δημοσ.

Εντάξει βιαστικά συμπεράσματα βγάζουμε όλοι ,δεν λέω λογικό είναι.

Πάντως προσωπικά 1200 δεν τους δίνω ούτε με σφαίρες αν δεν δω 40-50% καλύτερο performance σε non rtx αφού το μόνο σίγουρο είναι οτι θέλει χρονο για αξιοποιηθεί όπως πρέπει.

Κάτι που έχως τώρα δείχει απίθανο.  

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...