Πέτρος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Έλεγα να ζητήσω ένα recap μιας και από την ξαπλώστρα παρουσίαση δεν..., αλλά καλύτερα όχι. Θα σχηματίσω μόνος μου άποψη για την ταμπακιέρα (RT), όταν με το καλό τη δω να υλοποιείται σε πραγματικά σενάρια. Στα υπόλοιπα, καλά ξοδέματα, όσοι κρίνετε ότι αξίζει.
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Οι msrp των pascal πόσο ήταν ρε παιδιά;Θυμάστε; https://blogs.nvidia.com/blog/2016/05/06/geforce-gtx-1080/ 599msrp 699 founders edition.
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προφανως και περιμενω τα Benchmarks για να εχω μια πληρη εικονα οπως και τις τιμες της αγορας,εξακολουθω να μην εχω κανει καποια δηλωση για τις επιδοσεις των 2080 και 2080ti για να παραδεχτω καποιο λαθος. Αν οντως ειπε οτι η 2070 ειναι μπροστα μονο στο ray και οχι και κανονικα τοτε λαθος μου. Αλλα ορισμενοι απο την αρχη της παρουσιασης μας τα ειχατε κανει ΝΑ με τα παραπονα σας. Ειδικα εσυ φαγωθηκες πριν καν ανακοινωθουν οτι θα ειναι φολες λες και δουλευεις μεσα στην εταιρεια και ξερεις. Οχι απο την αρχη. Ειχε παιξει πανω απο 30 λεπτα. Εκει που αρχισα να βαριεμαι λεω εδω ειμαστε δεν θα δουμε κατι τρομερο παρα μονο ray. Και δεν νομιζω να βγηκα λαθος. Ολη η παρουσιαση για αυτο ηταν για 3 παιχνιδια. Και εγω θα ηθελα να δουμε μεγαλες επιδοσεις αλλα απογοητευτηκα και δεν το κρυβω. Επισης δες λιγο πιο πανω που εβαλα link απο techpower. Δες θα ειναι αναμεσα σε 1070-1080 πως την βλεπεις? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από Arkin
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Τώρα μένει να δούμε τα benchmarks για να αποφασίσει ο καθένας αν αξίζει να κάνει την μετάβαση απο την προηγούμενη γενιά 1
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Θα είναι η 2070 πιο γρήγορη απο την 1080ti και δεν θα έδειχνε ενα benchmark; αποκλείεται...... Και στα ιδια να ειναι ή πολυ κοντα της παλι λογω της χαμηλοτερης τιμης+ray tracing θα αξιζει προφανως παραπανω.Βεβαια αυτα θα τα μαθουμε συντομα απο τα benchmarks οταν ανεβουν. 1
Darthvader Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Πανω απο την titan xp ηταν σε rtx , σε κανονικες επιδοσεις απεφυγε τελειως να μιλησει . Εγω θεωρώ ότι αν η 2080 είχε σε non rtx διαφορά σε επιδόσεις όπως 980ti->1080 τότε ΔΕΝ θα ανακοίνωνε την 2080 ti σήμερα.... Τουλάχιστον το reference design είναι έτη φωτός ποιο καλαίσθητο από τις 3rd party καγκούρικες λύσεις...Ελπίζω να ψύχει ικανοποιητικά την κάρτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, Πέτρος said: Έλεγα να ζητήσω ένα recap μιας και από την ξαπλώστρα παρουσίαση δεν..., αλλά καλύτερα όχι. Θα σχηματίσω μόνος μου άποψη για την ταμπακιέρα (RT), όταν με το καλό τη δω να υλοποιείται σε πραγματικά σενάρια. Στα υπόλοιπα, καλά ξοδέματα, όσοι κρίνετε ότι αξίζει. Από αυτά που έδειξαν σε BF V, Metro Exodus και SoTR αξίζει και με το παραπάνω πάντως..Μακάρι να δούμε πολλούς τίτλους με RTX και τέτοιες διαφορές. 1
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Και στα ιδια να ειναι ή πολυ κοντα της παλι λογω της χαμηλοτερης τιμης+ray tracing θα αξιζει προφανως παραπανω.Βεβαια αυτα θα τα μαθουμε συντομα απο τα benchmarks οταν ανεβουν. Με 7500gflops πως θα ειναι στα ιδια με 1080ti στα 12000? Εκαναν τοσο τρελη αρχιτεκτονικη που θα βγαζει τα ιδια fps με πολυ λιγοτερα flops?
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Και στα ιδια να ειναι ή πολυ κοντα της παλι λογω της χαμηλοτερης τιμης+ray tracing θα αξιζει προφανως παραπανω.Βεβαια αυτα θα τα μαθουμε συντομα απο τα benchmarks οταν ανεβουν. Μα και ίδια να είναι μου φαίνεται πάρα πολύ (καλό για να είναι αληθινό). Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η 2080ti θα είναι 80% επάνω απο την 1080ti;
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Επιτέλους στο PC θα βλέπουμε μια σημαντική διαφορά στα visuals σε σχέση με τις κονσόλες..Αυτό τα λέει όλα νομίζω.. 1
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Από αυτά που έδειξαν σε BF V, Metro Exodus και SoTR αξίζει και με το παραπάνω πάντως..Μακάρι να δούμε πολλούς τίτλους με RTX και τέτοιες διαφορές. Με το καλο να παρεις 2080ti φιλε psycho μηνες το γραφεις αλλα απο τα βιντεο που ειδα ειδα χαμηλα fps και lagakia με rtx on. Λογικα με 2080ti εγιναν τα videos. Μακαρι να μου φανηκε.
phanispal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Από αυτά που έδειξαν σε BF V, Metro Exodus και SoTR αξίζει και με το παραπάνω πάντως..Μακάρι να δούμε πολλούς τίτλους με RTX και τέτοιες διαφορές. Καλά, ας δούμε και πώς θα τρέχουν πρώτα. 1
noFEARgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Mονο σε battlefield v αξιζε , ειδικα αν εχει μεγαλο drop σε performance. Στα υπολοιπα ειναι κατι που ειδικα οταν παιζεις και εχεις γρηγορη εναλλαγη σκηνων δυσκολα τα προσεχεις . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις