Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

ρε μας δουλεύει; σκιες σκιες σκιες...σιγά την διαφορά, και αυτό στο δωμάτιο του Metro τι ήταν πάλι; δεν γίνεται δηλαδή αυτός ο φωτισμος με άλλες τεχνικές; το resident evil 7 να βάλω το ίδιο ήταν....

Αν ήξερες τι είναι τα shadowmaps και πόσες εκατοντάδες εργατοώρες σπαταλάνε οι devs για τις μέτριες σκιές που βλέπουμε στα games δεν θα το έλεγες αυτό. Το ίδιο ισχύει και με το light baking.

Επεξ/σία από michael92
  • Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

ρε μας δουλεύει; σκιες σκιες σκιες...σιγά την διαφορά, και αυτό στο δωμάτιο του Metro τι ήταν πάλι; δεν γίνεται δηλαδή αυτός ο φωτισμος με άλλες τεχνικές; το resident evil 7 να βάλω το ίδιο ήταν....

Γινεται με prebaked GI και αλλες καλούτσικες Real Time dynamic GI λύσεις.  Δεν συγκρίνεται τιποτα ομως με raytraced GI 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanasakos7 είπε

για να το λεω 😀😀

Απο το πρωτο που εδειξαν το καταλαβα. Και μιλαμε μονο για ray shadows για full δεν ξερω τι θα γινεται. 

Στο μεταξυ στο twich ηταν πανω απο 210 χιλιαδες και εχουν φυγει 40k. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δηλαδη εδω οι σκιες ειναι κακες ετσι? AMD που μας χρειαζεται ολους μας

Απόκρυψη περιεχομένων

ROTTR_2018_03_29_19_21_00_504.png

Πόσο καιρό έχεις να βγεις έξω και να δεις πραγματικές σκιές;

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, michael92 είπε

Πόσο καιρό έχεις να βγεις έξω και να δεις πραγματικές σκιές;

Ξεκολλα ρε συ. Μιλαμε για αν ειναι ομορφο οπτικα το παιχνιδι και οι σκιες. Αν ειναι να χανω τη μιση εικονα λογω μαυρισματος να το βρασω. Παιχνιδι θελω να παιξω.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνεις ότι πλέον θα μπορούν να έχουν ωραίες σκιές χωρίς τόσο κόπο; Και φυσικά με καλύτερο αποτέλεσμα.

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ξεκολλα ρε συ. Μιλαμε για αν ειναι ομορφο οπτικα το παιχνιδι και οι σκιες. Αν ειναι να χανω τη μιση εικονα λογω μαυρισματος να το βρασω. Παιχνιδι θελω να παιξω.

Δημοσ.

Δηλαδη στην αναφλεξη για να δεις την φωτια να καθρεπτιζεται στο αμαξι, χρειαζεται το rtx  κι οχι να φτιαξει καλυτερα το γαμωπαιχνιδο ο dev?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Πες μου ότι τουλάχιστον βλέπεις διαφορά στα reflection που δείχνει τώρα.

Επεξ/σία από michael92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, michael92 είπε

Πες μου τουλάχιστον βλέπεις διαφορά στα reflection που δείχνει τώρα.

Ναι τωρα μου αρεσε αρκετα εκει με τη φωτια που φαινεται στο δρομο και στα κτιρια. Το θεμα ειναι με ποσα fps θα το βλεπουμε αυτο?

Αρκετα εντυπωσιακο το battlefield αλλα μεχρι στιγμης μονο αυτο μου εκανε κλικ.

Επεξ/σία από Arkin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...