Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε

Όταν είναι να την πετάξεις πες μου να περάσω από κάτω.

άρα θα πετάξεις την παλιά σου τότε εσύ, πες μου και εμένα τότε να είμαι από κάτω.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dim_mnia είπε

μπορείς να μου πεις άποψη για το NVENC? Δηλαδή εγώ κάνω συνήθωςμετατροπή από x264 σε x265 με το Handbrake (μειώνεται πολύ το μέγεθος κάποιες φορές). Σε 1080p video έχω ~30fps. Έχω ακούσει πως το NVENC είναι πιο γρήγορο αλλά είναι και πιο άσχημη η ποιότητα. Τι ισχύει ; Μπορείς να το ρυθυμίσεις ώστε η ποιότητα να μην είναι "τόσο" χάλια αλλά και το μέγεθος να μην είναι και πολύ μεγάλο σε σχέση με cpu encoding? (Έχω gtx 960 2gb δε ξέρω αν είναι καλύτερη για encoding από τον ryzen 1600 που έχω).

Ο HEVC encoder στις GTX 10xx απέχει αρκετά από το να είναι χρήσιμος για καλά encodes, γιατί δεν υποστηρίζει αρκετές δυνατότητες του HEVC αλγόριθμου. Πχ δεν υποστηρίζει B-frames. Η δε GTX 960 που έχεις δεν υποστηρίζει καν HEVC encoding. Αναμένουμε στις νέες 20XX βελτιώσεις στον HEVC encoder. Αντίθετα ο AVC (H.264) encoder είναι πολύ καλός, εφάμιλλης ποιότητας με x264 fast preset.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, malakudi είπε

Ο HEVC encoder στις GTX 10xx απέχει αρκετά από το να είναι χρήσιμος για καλά encodes, γιατί δεν υποστηρίζει αρκετές δυνατότητες του HEVC αλγόριθμου. Πχ δεν υποστηρίζει B-frames. Η δε GTX 960 που έχεις δεν υποστηρίζει καν HEVC encoding. Αναμένουμε στις νέες 20XX βελτιώσεις στον HEVC encoder. Αντίθετα ο AVC (H.264) encoder είναι πολύ καλός, εφάμιλλης ποιότητας με x264 fast preset.

Ο 960 υποστηρίζει hevc decoding βασικά όντως μπερδεύτηκα....ok cpu encoding I guess :D

Δημοσ.

Άν πάει στα 1000 η 2080ti  η 1080ti πρέπει να πέσει κανονικά στα 700 750 euro , δεν γίνεται να είναι στην ίδια τιμή με την καινούργια γενιά , το ίδιο και για τις 2070 κτλπ , έτσι λέει η λογική δηλαδή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάση την λογική και χωρίς αντίπαλο  (ήδη από την 1080ti) οι πράσινοι θα κοστολογήσουν χαλαρά την rtx 2080ti στα 1000+ ευρώ (1100-1200 ευρώ οι καλές υλοποιήσεις θα πάνε) .......

Για όλους τους υπόλοιπους θα υπάρχουν οι RTX 2080 / Gtx 1080ti / RTX 2070 ......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Με βάση την λογική και χωρίς αντίπαλο  (ήδη από την 1080ti) οι πράσινοι θα κοστολογήσουν χαλαρά την rtx 2080ti στα 1000+ ευρώ .......

Για όλους τους υπόλοιπους θα υπάρχουν οι RTX 2080 / /Gtx 1080ti / RTX 2070 ......

A δεν ειναι για πέταμα τελικά η 1080ti; τρόμαξα για λίγο

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...