Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ νομίζω πάντως ότι ολη η σειρά 20χχ θα έχει Gddr6.. Κοντός ψαλμός.

Πάντως το thread εχει πάρει φωτιά. Μας έχει φτιάξει..

Μπαίνω στις αγγελίες και βλέπω μπροστά μου : "Πωλείται Rtx2080 σφραγισμένη - τιμή εργοστασίου" 😄

Επεξ/σία από apostolosl
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, BabisTs είπε

αν αληθεύουν τα specs & rumours  μόνο η 2080ti αξίζει και θα είναι ο νέος gaming king.......Τα υπόλοιπα (2070/2080) refresh με λίγο καλύτερη απόδοση και με tensor cores για rtx συμβατότητα ......Το απόγευμα όλα θα λυθούν........θα δείξει αν ξύνονταν όλον τον καιρό εκεί στους πράσινους χωρίς ουσιώδη ανταγωνισμό στην μεγάλη κατηγορία από τους κόκκινους και για αυτό λανσάρουν παρέα και την 2080ti.......ή αν θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις σε απόδοση ακόμα και από την rtx 2070/2080 (καταρίπτωντας τα rumours τόσον καιρό)

προς στιγμήν για 4K ανάλυση η 1080ti στέκεται πολύ καλά στα 60-70FPS. (εκτός απο Unoptimized παιχνίδιαπου ότι και να έχεις σε αυτά...)

Αν η 2080 έχει την ίδια απόδοση με την 1080ti και έχει καλή τιμή τότε θα αξίζει

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν υπάρχει 4K/60 για την 1080Ti πλέον..Στο BF V ειδικά μετά βίας έχει 60 minimum σε 1440P.

Οποτε ούτε η 2080ti θα φτάνει....

άλλο ένα unoptized παιχνίδι

Δημοσ.

Που τα είδες ρε psycho τα μετά βίας 60 minimum fps, δεν έχω δει κάποιο βίντεο που να το δείχνει αυτό, αν και μιλάμε για alpha, στο παρακάτω 72 minimum παίζει η 1080ti 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

αν αληθεύουν τα specs & rumours  μόνο η 2080ti αξίζει και θα είναι ο νέος gaming king.......Τα υπόλοιπα (2070/2080) refresh με λίγο καλύτερη απόδοση και με tensor cores για rtx συμβατότητα ......Το απόγευμα όλα θα λυθούν........θα δείξει αν ξύνονταν όλον τον καιρό εκεί στους πράσινους χωρίς ουσιώδη ανταγωνισμό στην μεγάλη κατηγορία από τους κόκκινους και για αυτό λανσάρουν παρέα και την 2080ti.......ή αν θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις σε απόδοση ακόμα και από την rtx 2070/2080 (καταρίπτωντας τα rumours τόσον καιρό)

2060; 😢

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίος γράφει με ποιο cpu έγινε η μέτρηση? 

Εμενα πρωσοπικα με αφορα μόνο αυτό το game αν είναι να κάνει βουτιές στα 60 μάλλον θα χωρίσουμε πολύ νωρίς με την 1080ti 

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

Που τα είδες ρε psycho τα μετά βίας 60 minimum fps, δεν έχω δει κάποιο βίντεο που να το δείχνει αυτό, αν και μιλάμε για alpha, στο παρακάτω 72 minimum παίζει η 1080ti 

Και μάλιστα με AA, οπότε και σε 4K θα αποδίδει καλά. 

Ίσως και 60fps

Μην λέμε και ότι η 1080ti δεν κανει για 4K/60fps gaming....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι όπως τα λέτε θα πρέπει να πετάξουμε τις 1080τι και να παρουμε την καινούργια

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις τώρα, birel-motosport είπε

Ετσι όπως τα λέτε θα πρέπει να πετάξουμε υισ 1080τι και να παρουμε την καινούργια

Όπως τα λέει ο Psycho_Warhead εννοείς

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, birel-motosport είπε

Ετσι όπως τα λέτε θα πρέπει να πετάξουμε υισ 1080τι και να παρουμε την καινούργια

Όταν είναι να την πετάξεις πες μου να περάσω από κάτω.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...