Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο videocardz αναφέρουν και ίσως να έχουν δίκιο ότι ορισμένοι reviewers έχουν ήδη στα χέρια τους τις καινούργιες κάρτες αλλα δεν ανεβαίνουν ακόμα έστω leaked ( πραγματικά benchmarks ) γιατί η nvidia δεν έχει δώσει drivers έστω σε beta , νομίζω όμως πως από την στιγμή που θα ανακοινωθούν οι κάρτες σήμερα αύριο θα βγουν και οι drivers οποτε λογικά μέχρι τέλος την εβδομάδας θα έχουμε και τα πρώτα benchmarks

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Αν έχουν τις κάρτες έχουν και τους drivers..Απλά είναι under NDA και δεν ανεβάζουν κάτι ακόμα.

Φυσικά και το NDA

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Reference design..

NVIDIA-GeForce-RTX-2080-Ti-reference.jpg

Αν και τα reference design ειναι ψιλό μμμ απο look και θερμοκρασίες  αυτο εδώ δεν είναι άσχημο , μακάρι να δείξει η nvidia κάτι καλό ρε reference

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα μέχρι τώρα επιβεβαιώνονται 2 πράγματα. 

Πρώτον, αλλαγή στο reference design που ακουγόταν χρόνια [ 2 φαν ]. Να δούμε πώς θα λειτουργήσει αυτό, καθώς πολλοί έλεγαν ότι ίσως να μη το έκανε για να μη κόψει πωλήσεις από τις after market κ.α. 

;; επιστροφή των founders ;;

Δεύτερον, την ύπαρξη κάποιου νέου εμπιστευτικού [under - heavy -NDA] συμφωνητικού μεταξύ nvidia->reviewers που πάλι είχε "ακουστεί" προ μηνών.

Ακόμη θα ήθελα να δω ΑΝ,

* Επιστρέφει η founders edition μαζί με το παράξενο καλύτερο overclock ability που είχαν οι Pascal

* Κρατήσει η νέα γενιά το κλειδωμένο BIOS 

* και πώς θα λειτουργήσει το νέο gpu boost 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, razorblade334 είπε

Guess. Έχεις 1080 έτσι δεν είναι? Άκου τότε. 40% πιο γρήγορη θα είναι. Και bonus το Ray tracing... 

Έχω 2 GTX 1070 Ti αλλά δε παίζω παιχνίδια. Με ενδιαφέρει περισσότερο η GPGPU απόδοση, αλλά και το NVENC κομμάτι τους.

Επεξ/σία από malakudi
Δημοσ.

@malakudi Μπορεις σε παρακαλω να κανεις (αν ασχολεισαι) benchmark σε Vray GPU ? η του Redshift to benchmark.  
Εχω 2χ1070 και εγω για αυτο τον λογο.

Επειδη ξεφευγουμε απο το θεμα, αν δε σου ειναι κοπος, στειλε μου σε πμ τα νουμερα :)

Σε ευχαριστω.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, malakudi είπε

Έχω 2 GTX 1070 Ti αλλά δε παίζω παιχνίδια. Με ενδιαφέρει περισσότερο η GPGPU απόδοση, αλλά και το NVENC κομμάτι τους.

μπορείς να μου πεις άποψη για το NVENC? Δηλαδή εγώ κάνω συνήθωςμετατροπή από x264 σε x265 με το Handbrake (μειώνεται πολύ το μέγεθος κάποιες φορές). Σε 1080p video έχω ~30fps. Έχω ακούσει πως το NVENC είναι πιο γρήγορο αλλά είναι και πιο άσχημη η ποιότητα. Τι ισχύει ; Μπορείς να το ρυθυμίσεις ώστε η ποιότητα να μην είναι "τόσο" χάλια αλλά και το μέγεθος να μην είναι και πολύ μεγάλο σε σχέση με cpu encoding? (Έχω gtx 960 2gb δε ξέρω αν είναι καλύτερη για encoding από τον ryzen 1600 που έχω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει και να είναι η πρώτη φορά που δεν υπάρχει έστω ένα leak απόδοσης σε νέες gpus (πριν τα επίσημα πάντα μιλάω).....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Παίζει και να είναι η πρώτη φορά που δεν υπάρχει έστω ένα leak απόδοσης σε νέες gpus (πριν τα επίσημα πάντα μιλάω).....

Ε κατι θα μαγειρεύουν για την προηγουμενη γενιά λογικα θα φανεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ε κατι θα μαγειρεύουν για την προηγουμενη γενιά λογικα θα φανεί 

αν αληθεύουν τα specs & rumours  μόνο η 2080ti αξίζει και θα είναι ο νέος gaming king.......Τα υπόλοιπα (2070/2080) refresh με λίγο καλύτερη απόδοση και με tensor cores για rtx συμβατότητα ......Το απόγευμα όλα θα λυθούν........θα δείξει αν ξύνονταν όλον τον καιρό εκεί στους πράσινους χωρίς ουσιώδη ανταγωνισμό στην μεγάλη κατηγορία από τους κόκκινους και για αυτό λανσάρουν παρέα και την 2080ti.......ή αν θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις σε απόδοση ακόμα και από την rtx 2070/2080 (καταρίπτωντας τα rumours τόσον καιρό)

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...