Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε

Δεν έχεις άδικο αλλά μιλάμε για νέα γενιά κάρτας.Στα 400 βέβαια μια 1080 θα ήταν έγκλημα να μη τη πάρεις.

Μια γενια πιο πολυ μεταβατική για αυτό μια 1080 στα 400-450€ ειναι πολυ καλή περίπτωση και αφού η διαφορά δεν ειναι τεράστια βολεύει αρκετό κόσμο 

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βλέπω πλέον η Nvidia μαζί με τις απουλητες κάρτες της προηγούμενης γενιάς να έχει κάρτες για όλα τα βαλαντια.Σκεψου στα 300 να έχει τη 1070,στα 350 1070ti,στα 400 1080 και πάει λέγοντας.Ολοι θα πάνε σε nvidia κάρτες γραφικών.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, jon_bovi είπε

Που πάει σε σύγκριση με τη 1080; Πάνω ή κάτω; Γιατι 40% faster από την 1070 λεει μονο και η τιμη που θα παίξει Ελλάδα αν ειναι στα 400$ MSRP? 

Ακόμα δεν ξέρουμε μέχρι να βγουν ακριβώς τα χαρακτηριστικά. Μια γράφουν για 7gb ram ,τώρα 8gb ram, οπότε όλα είναι εικασίες.

Με βάση το παραπάνω link που έβαλα η 1070 είναι περίπου 20-25% πίσω από 1080 (αν δεν κάνω λάθος στα νούμερα),

οπότε το 40% από 1070, μπορείς να πεις ότι είναι μεταξύ 1070 & 1080 → μια 1070ti. Για τιμή περίμενε γύρω στα 500€ +-50€.

Αν ισχύουν τα παραπάνω!

Επεξ/σία από idonthave
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε

Βλέπω πλέον η Nvidia μαζί με τις απουλητες κάρτες της προηγούμενης γενιάς να έχει κάρτες για όλα τα βαλαντια.Σκεψου στα 300 να έχει τη 1070,στα 350 1070ti,στα 400 1080 και πάει λέγοντας.Ολοι θα πάνε σε nvidia κάρτες γραφικών.

Η πιο φθηνή 1070 έχει 370 στο caseking αυτή τη στιγμή αλλά ναι έτσι θα πάει, αγορές για όλα τα γούστα. Πάντως έχω καταλήξει σε 1080 εκτός αν βγει άμεσα η 2070 γιατι αν όλα πανε καλά πρώτη βδομάδα Σεπτέμβρη θέλω κάρτα οπωσδήποτε και η 1080 καλύπτει τις ανάγκες μου στο απόλυτο 

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα με καλύπτει η 1080 αλλά θα περιμένω να δω και την 2070 τι ψάρια πιάνει και τι διαφορά θα έχει στην τιμή.Παντως αν η nvidia βάλει σε ανθρώπινες τιμές τις νέες κάρτες και ρίξει τιμές στο εναπομεινον στοκ τότε θα μιλάμε για απόλυτη κυριαρχία στις κάρτες.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά τα leaked specs που δεν αφήνουν και πολλές ελπίδες για κάτι το συναρπαστικό, αυτό που περιμένω εγώ να δω στην παρουσίαση είναι το νέο SLI, βασισμένο σε NVLink. Το NVLink σε GPGPU καταφέρνει να κάνει σχεδόν γραμμικό scale, αφού δίνει 150GB/sec στην επικοινωνία των καρτών (150GB/sec στο NVLink 2.0 της Volta, 80GB/sec στις Tesla Pascal). Αν το νέο SLI επικοινωνεί με τέτοιες ταχύτητες (το υπάρχον HB SLI είναι μόλις 2GB/sec) θα μιλάμε για πραγματικό scaling με 2 κάρτες 2080 ίσως μέχρι και στο 180% από 1 κάρτα 2080.

Δημοσ.

Το καλό αν γίνει ετσι θα ειναι να υπάρχουν κάρτες για ολες τις ανάγκες και τις τιμές , φίλος μου που ειναι έτοιμος να αγοράσει την rx580 της amd στα 320 euro περίπου ίσως πλέον να μπορεί να κοιτάξει για 1070 στα ίδια χρήματα.

Δημοσ.

ΑΝ όλα εξελιχτούν με την κοινή λογική όπως σωστά αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω μάλλον θα μιλάμε για εμπορική ισοπέδωση της amd. Για να δούμε..

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, p_under είπε

Εχετε δει τα bundle της evga για τις 10x0? 

https://eu.evga.com/products/featured-bundles.aspx

Με τρωγομαι για μια 1080 αλλα δεν θελω τροφοδοτικο.. 

Τα έχω δει και είναι πολύ ελκυστικά , αν δεν το θες το τροφοδοτικό μπορείς να το πουλήσεις :)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ανακοίνωσέ το...Το μαμημένο..Δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω..

Λες να σε προλάβει ο ΕΝΦΙΑ αντί για EN-vidia ? :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...