Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω καμένοι. Τις ώρες μετράτε ρε; υπομονή ρε. Σε 44 ώρες, 34 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα θα μάθουμε 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, Psycho_Warhead said:

Asus Strix

ASUS-GeForce-RTX2080-Rog-Strix.jpg

Σα το intercooler είναι χαχαχα, με λίγο πλαστικό παραπάνω! Ωραία!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

can it run crysis? still no?

Δουλειά του 9900Κ είναι αυτό, όχι της κάρτας γραφικών. Όταν βγει κανένα κτήνος στα 6GHz τότε θα βάλουμε και medium στο Crysis. 😛

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Σα το intercooler είναι χαχαχα, με λίγο πλαστικό παραπάνω! Ωραία!

Δεν διαφέρει καθόλου με την Asus που έχω. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Διψάμε για raw power απλά..

Όχι οτι υπάρχει τίποτα που να αξιοποιεί τέτοιο hardware... Ήδη 90-95% των games τρέχουν σε 4k60 με την 1080 Ti (μόνη εξαίρεση το FFXV και το Origins τον τελευταίο χρόνο απ' ότι έπαιξα). Η 2080 Ti θα είναι στα 80-100 σε 4k όποτε θα έχει locked 4k60 και 1440p144 στα πάντα. 

Δημοσ.

Για να δούμε αύριο εγώ είμαι περίεργος πως θα διαμορφωθούν οι τιμές στις καινούργιες κάρτες αλλά και στις αντίστοιχες που υπάρχουν τώρα , γιατί οι τιμές να είναι ίδιες αποκλείεται οπότε λογικά θα υπάρχει μείωση στην τωρινή γενιά

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Όχι οτι υπάρχει τίποτα που να αξιοποιεί τέτοιο hardware... Ήδη 90-95% των games τρέχουν σε 4k60 με την 1080 Ti (μόνη εξαίρεση το FFXV και το Origins τον τελευταίο χρόνο απ' ότι έπαιξα). Η 2080 Ti θα είναι στα 80-100 σε 4k όποτε θα έχει locked 4k60 και 1440p144 στα πάντα. 

Εγώ εχω τέτοιο hardware 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jon_bovi είπε

Που πάει σε σύγκριση με τη 1080; Πάνω ή κάτω; Γιατι 40% faster από την 1070 λεει μονο και η τιμη που θα παίξει Ελλάδα αν ειναι στα 400$ MSRP? 

Ελάχιστα καλύτερη από την 1080.Αν παίξει στο 500αρικο θα γίνει η πιο μοσχοπουλημενη της σειράς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε

Ελάχιστα καλύτερη από την 1080.Αν παίξει στο 500αρικο θα γίνει η πιο μοσχοπουλημενη της σειράς.

Και αμα κόψουν αλλά 50-100€ την 1080 ίσως και όχι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...